Käynnistä Gaijinissa on vierähtänyt jo hetki ja valitettavasti muisti on päässyt haperoitumaan. En siis osaa kovinkaan hyvin enää kuvailla syömiäni annoksia tai niiden upeita makuja. En muista mikä olisi ollut parasta, enkä osaa kertoa teille oliko jokin todella erikoista. Syy ei ole siinä, etteikö ruoka olisi ollut hyvää, vaan kaikki taisi olla tasaisen laadukasta. Mulla kyllä saattoi olla myös aika hyvää seuraa, joka vei osan mun huomiostani pois lautaselta. Eikös hyvä seura olekin ihan hyvä syy siihen, että ruoka unohtuuja päällimmäisenä mielessä on vain hyvä olo?

Tervetuloa Gaijiniin illalliselle! 

IMG_1297 IMG_1298

IMG_1303

Olivatko ne annokset herkullisia? Kyllä. Jokainen sujahti suuhun niin, että eteen jäi vain tyhjä lautanen. Seuralainen kehui ruokia vielä enemmän kuin minä itse, joten taisivat ne ainakin hyviä olla. Ruokaa ei ollut liikaa eikä liian vähän, joka on mun mielestäni tärkeää. Herkullista ruokaa nimittäin tulee helposti lapettua suuhun ihan yli äyräiden ja sitten valitetaan liian täyttä oloa. Tämän takia onkin kiva syödä vähän pienempiä annoksia. Ei kotiin tarvitse lähteä vatsa kipeänä, vaan on hyvä saada se juuri sopivasti täyteen. Niin, että jää hyvä mieli.

IMG_1305 IMG_1306 IMG_1312 IMG_1318 IMG_1323 IMG_1326

Gaijin oli kyllä aivan ihana ravintola, joka pääsi heti listalleni Helsingin parhaista ravintoloista. Pitäisiköhän mun ihan joskus näyttää teille tätä listaa? Ravintolat, joissa kannattaa käydä ja jotka ovat hintalaatusuhteeltaan hyviä? Kiinnostaako ketään? :) 

IMG_1329

Ihana ilta, joka sisälsi paljon hyvää ruokaa ja fiilistä.  Mulla oli aivan upeaa seuraa ja nauroimme vatsamme kirjaimellisesti ihan kipeäksi. Ensimmäisessä kuvassa näkyvä neiti on ystäväni Eija, jonka bongasin itseasiassa alkujaan Satsilta. Ei olla tunnettu vielä pitkään, mutta jo nyt tuntuu kuin olisin tavannut kauan kadoksissa olleen siskoni. Sielunsisko. Pitkään olin katsellut tätä iloista neitiä ohjaajan korokkeella ja miettinyt, että siinä olisi kyllä mahtava tyyppi tutustua. Enhän mä tietenkään uskaltanut suutani avata vaan olin hiljaa. Pitkään. Lopulta sitten tavattiin ihan muissa merkeissä ja nyt meistä vihdoin on tullut ystäviä. Jihuu, olipa hyvin skautattu uusi ystävä. Muut käy bongaamassa miehiä salilta, niin mä käyn etsimässä potentiaalisia ystäviä. Hahaa! Ei paha idea vaikka itse sanonkin. Ainakin löytyy oman henkistä porukkaa aika nopeasti ja vieläpä samat harrastuksetkin ;)

Gaijin on todella suositeltava ravintola, jossa on sekä hyvä ruoka, että hyvä palvelu. Palvelua ei voi tälläkään kerralla vähätellä, vaan se sujui täysin moitteettomasti ja muistan monesti miettineeni, että onpas aito hymy tarjoilijalla. Siitäkin siis plussaa. Eikun vaan kokeilemaan tätäkin ihanaa ravintolaa, joka löytyy aivan Helsingin keskustasta. Hintakaan ei ole kova, vaan 8 ruokalajin menun sai 66 eurolla ja päälle tuli vielä keittiön tervehdykset annoksina. Ei siis päätä huimaavan kallista, vaan laatuun nähden jopa edullista.

Katsotaan mihin ravintolaan sitä ensi kerralla eksytään ja missä seurassa. Mihin ravintolaan sun mielestäsi mun kannattaisi poiketa? Missä on paras ruoka? Entäpä mistä oot löytänyt aivan loistavaa palvelua? ;)

 

4 kommenttia artikkeliin ”Missä ravintolassa on paras palvelu?

 1. Kaisa sanoo:

  Hei! Olen tulossa Helsinkiin viikonloppuna ja haluisin johonkin hyvään paikkaan brunssille joka olisi suht edullinen kuitenkin, olisko sinulla suositella mitään paikkaa? :) Mukavaa joulun odotusta!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Moikka :)

   Edullinen ja hyvä brunssi löytyy esimerkiksi Fazerilta (usein suosituin ja iso freshi valikoima) joka on ehkä vähän meluisa paikka mutta sitä kehutaan usein paljon. Jos itse menisin nyt, niin ehkä valkkaisin sis delin pursimiehenkadulta, se on tosi pieni mutta laadukas ja hyvän hintainen. Oon kirjoitellut tonne Brunssi sivuille vähän arvioita paikoista, mutta osa on aika vanhoja.

   Toivottavasti löytyy joku kiva brunssi, kerro sitten mitä pidit ja suosittele mullekin jotain uutta jos en ole vielä ollut käymässä! :)

   Tykkää

 2. -J- sanoo:

  Hei Marissa!

  Olisi mielenkiintoista kuulla listasi sisältö, ja siitä tulikin mieleeni, että oletko tutustunut jo Brunssipartioon? Muun brunssi-intoilun lisäksi siellä valittiin taannoin Helsingin parhaat brunssipaikat. Go check it out :)

  http://brunssipartio.fi/

  Ah, Gaijin. Ja toki myös Farang. Toivottavasti joulupukki ymmärtää gastronomian päälle ja kiikuttaa korvatunturilta lahjakortin, koska en ole päässyt vielä kokeilemaan näitä mahtavuuksia.

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hihii, gourmet joulupukki olis kyllä ihan loistava! :D Kunpa tulis lahjakorttea vaan syömään, se olis aika kauniisti ajateltu!

   Brunssipartiolla on hyviä juttuja ja niitä oon seuraillut. :) katostaan mihin ens kerralla päästään ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: