Heippaheii!

Täällä istutaan lentokentällä ja jännitetään, että joko vois lähteä. Joko. Joko oltais koneessa ja istuttaisiin pieniin penkkeihin ahtautuen odottamaan seuraavaa aamua. Herättäisiin uudessa paikassa. Mietin jo sitä tunnetta, kun astun koneesta ulos ja lämpö kohtaa kasvot. Tuulahdus lämmintä ilmaa ja kuumuutta. Ah, miten ihana ajatus. Levollinen olo ja ei kiirettä mihinkään. Taksikuljetus kentältä kohti Rayongia ja siellä kaksi yötä vaattuna valmiiksi. Tämän jälkeen suunnitelmat lyövät tyhjää ja suunta on sinne minne mieli tekee. Lämpimään ainakin. Sinne missä aurinko on kirkkain. Sinne missä sillä hetkellä näyttäisi olevan eniten nautintoa tarjolla. Sanoinko jo että rakastan aurinkoa? ;) 

unnamed-1

Mikä ihana olo, kun ei ole tiettyä suuntaa tai pakkoa. Kolme seuraavaa viikkoa on tarkoitus kulkea täysin kiirettä vastaan ja kapinoida stressille. Kieltäytyä valittamasta ja tuntemasta turhautumista. Lopettaa turha miettiminen. Lopettaa jatkuva odotus ja suunnittelu. Pitää nauttia hetkestä ja upottaa varpaat rantahiekkaan. Kuumaan hiekkaan, joka jo nyt olevan niin lähellä ja silti niin kaukana. Lentomatkan päässä. Kolme seuraavaa viikkoa aion pitää kestohymyn kasvoillani ja jatkaa sillä seuraavaan vuoteen. Ei mikään hullumpi tapa viettää loppuvuosi ollenkaan, vai mitä!? :)

Kalpeanaama kuittaa ja kiittää. Nyt on niin hieno matka tiedossa, etten voi kadottaa tätä typerää virnettä mun naamaltani. Eikä kai ole tarviskaan. Muutama tärkeä ihminen jäi Suomeen, mutta onneksi me tavataan taas pian. Heti ensi vuonna. On jo ikävä, mutta onneksi ikävää on helpompi käsitellä lämmössä ja auringossa kun kylmässä ja harmaassa Suomessa. hiihi..

Hyvää matkaa mulle ja ystävälleni kohti paratiisia! Palataan taas asiaan vähän eri maisemista ja aurinkoisemmilla kuvilla ;) 

 

12 kommenttia artikkeliin ”Se olis kohti Thaimaata änyytee NYT!

 1. Elinainen sanoo:

  Voi äää Marissaaa mä olen niin kateellinen teille!!! x) Nauttikaa, Thaimaa on aivan upee paikka! Hih, saatte nauttii auringosta ja äkkinäisistä sadekuuroista, mutta tanssikaa sadetanssia ne ajat. Voijjjjj ihanuus.

  T: yks matkakuumeinen , kohteena juuri maa jonne pian päädyt.:)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Aurinkoa riittää ja nautintoja. Ehkäpä sinä matkakuumeinenkin pian pääset tänne! ;)

   Tykkää

 2. Laura sanoo:

  Huikeaa lomaa – ja muistakin nauttia auringosta ja lämmöstä myös meidän talven keskellä värjöttelevien puolesta! ;)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos, mie nautin sunkin puolesta! :)

   Tykkää

 3. Suvi sanoo:

  Ihanaa lomaa, nauti olostasi! <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Miepä nautin! <3

   Tykkää

 4. Suvi sanoo:

  Mäkin tulin vaan toivottamaan ihanaa ja rentouttavaa lomaa! :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Ihanaaaaa! kiitos <3

   Tykkää

 5. Anu sanoo:

  Hellurihei oon sun blogia seuraillut ja hauska huomata että oot menossa samoille suunnille, ite saavun Bangkokkiin jouluaattona ja tarkotus viettää 3 viikkoa myöskin Kaakkois-Aasian seudulla!

  Varmaan ihan mahtava reissu tulossa! Vaikka joidenkin matkaajien mielestä Thaimaa ois jokseenkin jo nähty ja kohde mihin kaikki menee, niin ei se mun mielestä oo yhtään loppuunkulunu, tosi siisti paikka eikä oo kylmä. Se on pääasia. Ja eikä huolta, siellä ei sada tähän aikaan vuodesta, edes kuuroja :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Oi, kuulostaa liian ihanalta! Voisinpa jäädä vielä sunkin reissun ajaksi :D Kolme viikkoa kyllä menee niin nopeasti, että ei ehdi pääkään mukaan.. :)

   Thaikut ei oo kulunut, pitää vaan käydä erilaisissa paikoissa ja pysyä kaukana turismin valtaamista paikoista. Okei, thaimaa elää turisteista, mutta täälläkin missä nyt ollaan on tosi vähän ihmisiä ja vain vähän muita kuin thain kielistä porukkaa.. Ihana paikka!

   Ihanaa lomaa sullekin! :)

   Tykkää

 6. Senja sanoo:

  ihanaa lomaa ihanuudelle! nauti<3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   thanks <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: