Olin hiihtämässä. Kyllä! Suksien päällä lunta pitkin niin lujaa ettei ajatuskaan pysynyt perässä. Uudet ja aivan mahdottoman hienot joululahjasukset oli alla ja oltiin veljen kanssa Olarin laduilla katsomassa, että miten se isosisko pärjää puikuloiden päällä. Hyvinhän se pärjäsi, eikä edes tainnut kaatua kovin moneen kertaan. Vauhti oli ehkä puolet veljen vauhdista ja hien määrä ainakin triplat. Fiilis oli jotain ihan uskomatonta ja hiihdosta tuli heti mun juttuni. Heti kun käskettiin, että laitas sukset jalkaan ja ala hiihtämään, niin innostuin. Hassua. Enpä olisi sanonut näin vielä pari vuotta sitten, mutta mä tosissani odotan lunta kuin kuuta nousevaa. Nu

Missä himskatissa se luuraa? Kuulin, että talvi olis peruttu ja mä en oikeen suostu hyväksyä tätä. Ei käy. Mää kun niin tahtoisin hiihtämään. Nyt. Ihan heti. 

IMG_0864

Tammikuu ja kuudes päivä, vuosi 2013.

Lähes jokaisen bloggarin sivuilla on näkynyt koosteita viime vuodesta ja face on ollut täynnä kiitoskirjoituksia. Vähän samaahan tein itsekin tuossa parisen päivää sitten kun kerroin siitä miten hyvä vuosi mulla on ollut ja kuinka paljon siinä on kiitoksen aihetta. Paljon. Lisätään nyt vielä yksi teksti aiheeseen liittyen ennen kuin päästään kunnolla aloittamaan vuosi. Olihan viime vuosi kuitenkin sen verta onnistunut, että kivoja tapahtumia kertyi iso kasa. Katselin kirjaston kuvia läpi ja hymyilytti koko ajan, kun jokainen kuva toi jotain kivaa mieleen. Niin paljon kaikkea hyvää ja niin paljon asioita, joita muistaa vielä pitkään. Tässäpä siis vielä itsellekin muistutuksena ne ehkä suurimmat jutut joita tapahtui ja joita en ihan heti tule unohtamaan. Yhtä juttua en varsinkaan, koska sitäpä ei niin vain unohdetakkaan, ellen satu menettämään näkökykyäni kokonaan. Arvaatkos jo mistä jutusta puhun? ;)

Vuonna 2013 tuli tehtyä useampi matka. Laskettelua Levillä, Itävallassa ja lyhyt viikonloppureissu tehtiin myös Himokselle. Olen enemmän aina matkustanut perheen kanssa alpeilla lasketellen (Itävallassa) ja tänä vuonna tein ennätyspaljon reissuja kaveriporukalla. Huippua. 

IMG_1716

IMG_1508Viime vuonna tein aika ison kiusan itselleni, joka vaivasi useamman kuukauden mieltä. Puhuinkin tästä jo viimeksi ja itseasiassa olen aiheesta tainnut mainita useampaan kertaan. Puhun nyt hiuksistani. En tiedä mikä myöhäinen uhmaikä muhun iski, mutta sinne ne lähti puoli metriä kampaajan roskakoriin kun kerran satuin turhautumaan takkuiseen tukkaani. Enpä ennen leikkausta ollut tajunnut miten tärkeät voivat omat hiukset olla. Miten paljon itsetuntoani kolhaisi kadottaa ne. Itsetunto oli poissa pitkään. Meni useampi kuukausi ennen kuin tahdoin näyttäytyä kuvissa ja totuin uuteen päähäni. Olin itselleni todella vihainen. Senkin hölmö.

Maaliskuussa hiukset alkoivat olla edes vähän oman näköiset ja aloin tottua niihin. Helmikuun alkuun on vielä vähän matkaa, mutta sitten leikkuusta on kulunut vuosi. Kertaakaan en ole välissä hiuksiani leikannut ja nyt jännityksellä odotan, että kuinka paljon pituutta vuosi on tuonut. Ainakin alkaa sama pituus lähennellä jo, joten hyvinhän mulla menee. :)

IMG_1637

Huhtikuu ja jo hieman kasvaneet hiukset. Tässähän ne ovat jo suht okei..

IMG_0056

Viime vuonna tuli tehtyä monta muutakin matkaa kuin vain laskettelua. Kävin Italiassa ostosreissulla viikonlopun verran, Kroatiassa meni myös pitkä viikonloppu, Kreikassa kävin keväällä hakemassa hieman rusketusta iholleni ja kesällä olin Espanjassa jopa kahteen kertaan. Monta ihanaa matkaa ja niin paljon hyviä hetkiä. Enimmäkseen hyvnä ruoan parissa, hihi.. Niin ja Ruotsissakin tuli risteiltyä. Unohtuikohan listalta nyt jotain. Thaimaa! Vuoden kolme viimeistä viikkoa vietin reissaten saarilla ja nauttien varpaiden lilluttelusta rantavedessä. Mikä ihana tapa päättää vuosi. Suosittelen.

IMG_4854IMG_4736

IMG_5207 Vuosi 2013 oli vuosi, jona täytin 25 vuotta. Neljännesvuosisata. Juhlittava luku, mutten kuitenkaan juhlinut sen enempää kuin muinakaan kertoina. Aamulla sain ihanan yllätyksen kotiin, kun naapurin Emmi toi kynttiläherkun. Kiitos <3

Aika hieno luku. Aikuisen ikä. Ainakin melkein. Juhlitaanko ensi kerran sitten kun olen 50? ;)

IMG_5453Viime vuonna tuli treenattua ahkerasti ja kropassa tapahtui isoja muutoksia. Lihasta hankittiin lisää ja samalla lenkeillä tuli käytyä yhä harvemmin. Tahti hiljeni ja kympin lenkit vaihtuivat kahden kilometrin puuskutuksiksi. Kroppa koki myös ison muutoksen, kun paljon täälläkin äänessä ollut välilevynpullistuma iski paikalle. Auts! Paljon on muuttunut arjessa ja eipä enää hötkyillä sinne ja tänne. Ei oikeastaan hötkyillä yhtään mihinkään. Tänäänkin taas särkee ja voi olla, että ei kyllä hetkeen tule treenattua kuten vanhoina hyvinä aikoina. Hihii, ihan kun mä nyt olisin kovinkaan vanha. Silloin kun sai urheilla monta tuntia putkeen ja tuli vain hyvä olo. Silloin kun viikkoon mahtui kaikkea juoksusta bodycombattiin ja päälle tuli huollettua kehoa ahkerasti niin salilla kuin joogamatolla. Se oli hyvä alkuvuosi ja kesä. Siitä jäi hyviä muistoja. 

Kunpa selkä vielä paranisi. Mä niin tahtoisin kunnolla treenaamaan <3 IMG_5473

Niin ja joo viime syksynä blogissa tapahtui muutos, kun siirryin kirjottamaan tänne Fitfashionin puolelle! En silloin olisi uskonut, että mun jutustelujani tahdottaisiin luettavaksi tämän tyyppiselle sivustolle, joka on jo aika suuria nimiä täynnä. En olisi jotenkin uskonut ollenkaan. Täällä sitä kuitenkin ollaan ja täytyy sanoa, että kiva on ollut kirjotella koko tämän ajan. Lisää ihmisiä on eksynyt sivuille ja paljon on uutta intoa kun sai tuntuman, että omia juttuja joku todella lukee. Tänne on koottu niin monia erilaisia blogeja ja kaikilla saa olla oma tapansa kirjoittaa. Mullahan ei enää varsinaisesti ole mikään treeniblogi (jos on koskaan ollutkaan) mutta kaipa tämä silti aiheisiin vielä liittyy. Ainakin vähän. :)
IMG_6926

Mikäs olisi isoin asia, joka on tapahtunut viime aikoina? Iso ja näkyvä. Koristeellinen ja varmasti silmäänpistävä. Sellainen jota en ihan ihan varmasti unohda koskaan? ;)

Mun ihana tatuointini! Voi se on niin kaunis, etten osaa kertoa teille miten paljon hyvää mieltä se on tuonut. Paljon kysymyksiä tuntemattomilta ihmisiltä, paljon kehuja. Thaimaassakin ihmiset olivat aivan ihmeissään ja hiplailivat mun selkääni kuin olisin ollut näyttelyesine. Hihi. Kiitos Hannelle, joka teki mun unelmatatuoinnistani kauniimman kun olisin osannut odottaa. Ja hei….Siihen on tulossa nyt alkuvuodesta vielä jatkoa. Stay tuned ;)

IMG_1333 IMG_1438

Viime vuonna mie tapasin monta ihanaa uutta ihmistä. Monia hyviä hetkiä ja paljon hyvää mieltä. Kiitos te kaikki. Erityisesti blogien kautta tahdon kiittää Petraa ja Marikaa. Vitsit kun te ootte kivoja <3

IMG_9077

IMG_3410

Vuosi vaihtui lopulta ja nyt ollaan vuodessa 2014! Hieno vuosi ja alkanut jo niin hyvin että täystä täytyy tulla upea! ;)

20131218_172812

 Aivan ihanaa vuotta 2014 munkin puolestani! Tehdään tästä yhdessä niin hyvä, että ensi vuonna on vielä paljon enemmän hyviä muistoja ja kiitettävää! :)

4 kommenttia artikkeliin ”Tasan vuosi sitten…

 1. anna sanoo:

  Aaaa-pu-va, onko tuosta hiihtopostauksesta tosiaan jo vuosi aikaa?! :D Oisin voinut vaikka lyödä vetoa, että se ois ollut tältä talvelta…tiettykin jos tuota lunta olis siunaantunut nyt edes puolet tuosta viimevuotisesta ;)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   hheee, vai olisinkohan mää laittanut jossain välissä nuo hiihtokuvat uudestaan? ;) voipi olla.

   Vois tulla lunta pikkuhiljaa. murrr!

   Tykkää

 2. Marilii sanoo:

  <3

  Ei mulla tähän mitään muuta sanottavaa ole. Ihana sinä <3

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: