Nauran vedet silmissä. Nauran ja pitelen vatsaani, kun siihen alkaa jo sattua. Vatsan pohjalla kipristelee. Kurkkuunkin koskee ja tunnen miten polvet pettävät alta. Se ei vain lopu millään. En saa kerättyä itseäni siitä olosta, enkä saa millään tätä tunnetta loppumaan. Naurattaa aivan liikaa. Kuluu minuutteja. Rauhoitun hymyyn.  Mietin ja hihitän. En kestä miten hauskaa. Ja niin tyhmä vitsi. Niin hölmö. Ei edes varmasti hauska. Miksi se sitten näin naurattaa? Hullua. 

Ja mua hymyilyttää vielä pitkään. Tänäänkin.

IMG_3773IMG_3789IMG_3808En tiedä onko teistä kukaan niin hölmö, että haaveilee voivansa lätkäistä kermakakun naamaan, mutta mä olen aina tahtonut tehdä niin! Nyt se on tehty ja hauskaa oli. Ehkä voitte kuvilla miten hauskaa, ehkä ette. Suosittelen kokeilemaan :D

IMG_3840

Pitää voida nauraa itselleen. Pitää voida hymyillä ja nähdä ympärillään hyviä asioita. Niitä kun kyllä löytyy. Jos mulla on tylsää tai turhaudun, niin yleensä keksin jotain viihdykettä itselleni. Välillä myös innostun tekemään samaa muille jos oikein on levoton olo. Miksi yhdenkään päivän pitäisi olla tylsä. Kaikki mun keksintöni eivät aina ole niin fiksuja, mutta kyllä niistä usein naurun tai ainakin hymyn saa aikaan. Se kun on mulle elämässä kaikista tärkeintä. Hymyily ja nauraminen. Saan siitä niin paljon energiaa ja hyvää oloa, ettei päivistä tulisi muuten mitään. Pakko hymyillä edes väkisin. Onneksi ei tarvitse, koska osaan löytää elämästä hauskuutta ihan muutenkin. Uskotteko? :D

Tällä hetkellä on paljon asioita, jotka saavat hymyyn. En mä aina kaikesta tee vitsiä, mutta usein kyllä osaan löytää aiheen edes pieneen hymyyn. Se kun löytyy oikeastaan aika helpostikin. Edes liikuntakielto ja makoilu ei ole saanut mieltä maahan vaan siltikin koen tällä hetkellä eläväni elämäni parasta aikaa. Moninkin tavoin. Monista eri syistä. Viime viikoltakin kertyi monta hyvää hetkeä, makua ja ajatusta. Kuvista näette niistä osan.

Eikö muuten yksi maailman parhaista äänistä ole lumen narskuminen jalkojen alla?  :)

IMG_3758 IMG_3722IMG_3700

IMG_3712 Fafasin lounas. Hullua miten hyvää se onkaan! IMG_3706 Pihvit pitkästä aikaa. Juuri oikea kypsyys, juuri niin mureaa lihaa kuin kaupan kyltti uskotteli. Hullun hyvää.  IMG_3756Viime viikko oli hyvä viikko. Kiirettä töissä, kiirettä kaikessa muussakin. Kuten laiskottelussa kotona. Haahaa, tämä selkäkipu on hyvä tekosyy olla tekemättä yhtään mitään. Niin ja tuo kakkujuttu oli kyllä ehkä yksi parhaista keksinnöistä aikoihin! ”Mitä mä just tein” -fiilis iski siinä vaiheessa, kun kakku oli naamalla ja mietin, että mitä tässä nyt kuuluu tehdä. Ei oikein ollut kokemusta, että mitä siinä vaiheessa tapahtuu, kun on naama ja lattiat täynnä kermaa. Kjeheh. Ihan hullua.

Oikein iloista ja onnellista viikkoa! Muistakaa nauraa paljon! ;)

 

13 kommenttia artikkeliin ”Koska pitää voida nauraa itselleen

 1. essiessi sanoo:

  Sait kyllä piristettyä munkin opinnäytetyön täyteistä maanantaita noilla kakkukuvilla :D Ihana!! ♥

  Ihan yleisesti ottaen, sun kaltasia ihmisiä pitäs olla enemmän, oot niin ihanan aito ja positiivinen ihminen :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Essi! Itse piristit tällä kommentilla vielä enemmän. <3

   Tykkää

 2. Laura sanoo:

  Väsynyt maanantai piristyi kyllä sillä samalla sekunnilla, kun näin kuvan susta kermakakku naamassa! :D Tuollaisesta ihanan spontaanista, nauravaisesta ja elämäniloisesta asenteesta olis monella meistä syytä ottaa mallia, tavallisetkin asiat alkaa tuntumaan oikeanlaisella asenteella ihmeellisen upeilta. Kiitos, että ilahdutat meidän kaikkien lukijoiden päiviä aina uudestaan ja uudestaan ja että muistutat samalla myös meitä rentoutumaan ja nauttimaan elämästä :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Laura kiitos! Oot ihan huippu kun jaksat käydä aina kommentoimassa :)

   Tykkää

 3. E sanoo:

  Suupielet kääntyy väkisin ylöspäin ku kattelee näitä sun kuvia ja lukee sun juttuja! :) sä oot kyllä ihan huikee mimmi! ihanaa, että sä osaat olla noin elämäniloinen,! :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hihi, oikein! Suupielet kuuluu ylös. Pysyihän ne siellä pitkää?!! ;) Kiitos kommentista. tulipa hyvä mieli :)

   Tykkää

 4. tiia sanoo:

  Oot kyllä niin rento,alappa mun kaveriksi ;-) oot niin ihanan ilonen ja höppänä, piristit mun iltaa :) oon jonki aikaa lukenut sun blogia,en oo vaan koskaan kommentoinu. Nyt oli pakko kun näin tuon kakku jutun!! Hahah ;)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hehee, no alanhan minä! ^__^ Tuut vaan kommentoimaan useamminkin, niin tietää ketä täällä on paikalla :) hih.

   Tykkää

 5. Heini sanoo:

  Sanalla sanoen tämä postaus oli: HUIPPU! Kiitos nauruista! :D

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   ahah; hienoa että sait nauraa! Se oli vähän mun tarkoituskin tän jutun kirjoittamisessa ;)

   Tykkää

 6. Ulla sanoo:

  Mä haluaisin kanssa päästä paiskaamaan kermakakun jonkun naamalle! Vois kyllä ottaa vähän esimakua itsensä kakuttamisesta ennen kuin sopiva kohde muuten löytyy:D

  Vanhoissa elokuvissa tms on parasta kun kakku lentään jonkun hölmistyneeseen naamaan ja kermavaahdot lentää seinille. Klassinen on myös, että kakun kohde väistää ja kakku meneekin jonkun ulkopuolisen naamalle. Yleensä seurauksena on yleinen kakkusota :)

  Kunnon kakutuskakun pitäisi olla kai hyvin kermavaahtopitoinen, ja sen itse kakkupohjankin tulisi levitä naamalle oikein kunnolla. Liian kovaakaan ei toisaalta saisi heittää ettei satu… Taitaa olla harjoitusta vaativa taitolaji tuokin!

  Teitkö sä tuon kakun ihan tuohon tarkoitukseen vai oliko kahvivieraita tulossa ja päätitkin muuttaa tarjoiltavia? ;) Ja kai söit sen lopuksi?:DD

  Tykkää

 7. sonja sanoo:

  joo ja miun ilta piristy sillä sekunnilla kun luin olin lukenut tän postauksen :) ja kun kuuntelee ylvis the fox nii alkaa naurattaa ainaki minuu :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Oi, kiva kuulla!! ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: