Tasan vuosi. Pitkä ja kylmä vuosi täynnä odotusta ja jännitystä. Okei, enhän mä asiaa ehkä ihan joka päivä ajatellut, mutta kyllä tää hiustenkasvatusoperaatio on aika paljon ollut mielessä. Ainakin aina silloin kun katson peiliin, eli noin sata kertaa päivässä :D Tästä aiheesta on jo jauhetta vaikka ja kuinka, mutta vuosipäivän kunniaksi jauhetaan vielä kerran. Hiukset on kasvaneet mukavasti takaisin ja todistin omat luuloni vääräksi. Luulot joissa olin mielikuvissani lähes kalju koko loppuelämäni. Juu, kalju tosiaan, sitähän mä olinkin. Siltä se tuntui. Kyllä ne hiukset näemmä kasvavatkin ihan hyvään tahtiin, vaikka viime vuoden helmikuussa olin vähän eri mieltä. Kuudes päivä helmikuuta katsoin peiliin ja olin varma, että eihän ne kasva koskaan takasin. No, koskaan ei kai voi sanoa ei koskaan. Itseasiassa hiukset kasvoi nopeammin kuin uskoinkaan ja näin vuoden kuluttua ne ovatkin melkein samassa mitassa. 

Näin se vuosi kului!

IMG_1389

Helmikuu.

IMG_2072

Huhtikuun hiukset ja heti seuraavana heinäkuun lopun hiukset. On niissäkin jo iso ero.IMG_6856Joulukuussa oltiinkin jo aika lähellä tätä päivää..

IMG_3467

Sitten tähän päivään. Onhan näissä jo aika paljon pituutta! :) 

IMG_4184 IMG_4194Mitä, oks nää mun hiukset?!?! ;)

En ole tosiaan käynyt nyt vuoteen kampaajalla, koska tahdoin nähdä kauanko tämä kasvatusoperaatio vie aikaa. Muistan googlettaneeni leikkauksen jälkeen hiusten kasvua ja etsineeni muiden kokemuksia leikkauksesta, mutta turhaan. Aika vähän löytyi mitään faktaa, joten päätin siis itse koota omat kuvani ja faktani. Tiedän, että itselläni tämä kasvu on ollut nopeaa ja toisilla voi kestää vuosia päästä samaan tahtiin. Saankohan kiittää tästä runsasta maidon ja vitamiinien syöntiä vaiko ehkä geenejä? Tai sitten se johtuu ihan jostain muusta. Ainakin on terveet ja hyvinvoivat hiukset. :)

Yllättävän vähän tämä homma kuitenkin vei aikaa ja vaikka nämä ei ookkaan ihan siinä pituudessa vielä joka alkujaan oli, niin kyllä ne on jo sopivat. Ehkäpä tässä uskaltaa taas varailla aikaa kampaajalle. En mä siellä muutenkaan ravaa kuin noin kerran vuoteen, mutta ehkä olisi taas hyvä aika mennä katkomaan kakshaaraset pois. Kasvaapa se hius sitten taas terveempänä vieläkin pidemmäksi. En kyllä tiedä miten uskalla varata sen kampaajan, jos taas iskee joku kumma uhmakohtaus ja lähtee puolet hiuksista pois :D Haha, toivottavasti ei tällä kertaa! Oli se sen verran ikävää kun ei itse ollut tyytyväinen omaan päähänsä, vaikka kuinka muut kehuivatkin, että tuskin tulee tehtyä uudestaan. Ei ainakaan kymmeneen vuoteen. 

Noniin, siinä oli tämän kuukauden tyttöjutut, huomenna jatketaan taas ruoan parissa! ;)

Torstai on toivoa täynnä, vai miten se meni. Nauttikaa tästä päivästä! <3

 

10 kommenttia artikkeliin ”Kuinka paljon hius kasvaa vuodessa?

 1. Emma sanoo:

  Pakko on nyt kyllä kysyä että mitä tuossa viimeisessä kuvassa peilin vieressä olevassa lapussa lukee? (:

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hihi :D Se on mun lempiruno kun olin nuorempi. Löysin sen jostain muistojen laatikosta aikaa sitten ja laitoin tuohon peilin viereen.

   ”Omenan kuoressa on reikä
   jos siihen painaa korvansa kiinni
   ja kuuntelee tarkasta
   voi veden ja tuulen ääniltä erottaa
   astioiden helinää

   Toukka tiskaa”

   Jep, hirmu hyvä runo :D Jotenkin se saa mut vaan aina hymyilemään. ;)

   Tykkää

 2. Emma sanoo:

  Olipa kyllä hyvä ::D poikakaverikin kysy että mitä mää nauran :D

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Haahah! Ai että joku muukin nauraa yhtä hölmöille jutuille kun minä. Jee ;D

   Tykkää

 3. Weera sanoo:

  Mustakin aina tuntuu, ettei omat hiukset kasva ollenkaan! Mutta kyllä ne vaan kasvaa, kun katsoo vanhoja kuvia. Mun mielestä sulle sopii tosi hyvin nuo vähän lyhyemmätkin hiukset! ;)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kuvista sen edistyksen aina huomaa, ihan kaikessa. Kun tuntui joskus ettei hauis kasva, niin kuvat kertoi kyllä lopulta ihan muuta. :D

   Ja kiitos, kiva jos sopii useampikin tyyli. Omaa silmää miellyttää eniten pitkä malli :)

   Tykkää

 4. mjai sanoo:

  Täytyy kyl sanoo, että sulla on kasvanut tosi paljon! Itekin aloitin vuosi sitten kasvatuksen ja kerran oon vuoden sisällä käyny kampaajalla tasottamassa, sillä aloitin kasvatuksen A-linjasesta polkasta. Enkä oo tosiaan päässy kovinkaan pitkälle :D

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Nyt vaan maitoa ja vitamiineja kunnolla naamariin, niin ehkäpä se linja alkaa siitä muuttua nopeastikin ;)

   Tykkää

 5. E sanoo:

  Jostain syystä luin, että otsikossa luki ”kuinka paljon hauis kasvaa vuodessa” :DD

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   ahha, ehkä sen näkee mitä tahtoo nähdä? ;) Hauiksesta en osaa sanoa kasvusta, mutta tiedän miten nopeasti se katoaa kun ei treenaa :D nimim. paidat menee taas päälle kun ei oo kolmeen kuukauteen käyny salilla :D

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: