Näistä pidän minä ja näistä pitää teistäkin moni huhupuheiden mukaan! On kiva päästä lähelle lukijaa ja kurkistaa mitä siellä arkielämässä tapahtuu tai vaikka vähän erikoisempinakin päivinä. Tässä yksi päivä, tavallinen sellainen. Kuvistakin tuli sellaisia. 

Arkipäiväni

6:20 ylös sängystä.

6:24 vaatteet päällä ja valmiina ulos lenkille. 

Olin ensimmäistä kertaa sitten joulukuun kävelemässä ja ottamassa jopa muutaman hölkkäaskeleen. Tuntui niin kamalan kylmältä ulkona. Mäkeäkin kompuroin ylös kymmenisen kertaa. Tiedättekö miten innoissaan voi pelkästään kävelystä olla, kun ulos ei ole päässyt aikoihin? Huh. Ihanaa. 

7:15 suihku

7:30 kahvia ja blogiin uutta tekstiä.

IMG_4275IMG_4277

8:00 aamiaista ja töihin valmistautumista

Aamiaisella jogurttia (leikkaan muuten nuo purkit aina auki, koska sinne jää aina ihan älytön määrä jugua joka menisi hukkaan) maitorahkaa, raejuustoa ja kanelia.

 

IMG_4276IMG_4278IMG_4282IMG_4273

9:15 Töihin.

Bussilla kamppiin ja siitä lyhyt reipas kävely keskustaan työpaikalle. Ihana aurinkoinen ilma.

IMG_4301 IMG_4302

 

10:00 lisää kahvia ja hesari… ah <3

Miten kahvi vaan on aina niin hyvää.

IMG_4308

12:15 lounas Tony’s Delissä 

Usein katson paikkoja lounaat.infosta, jossa on hyvä valikoima Helsingin ravintloista ja lounastarjonnasta. tällä kertaa valikoitui paikka joka sopi kaikille ja minä sain pinaattikeittoa. Slurps.

 

IMG_4310

15:00 Kahvia taas kerran. 

17:00 Aika lähteä kotiin.

17:45  Kotona valipalaa ja netflix

Kesofruttia. Lempparivälipala ehdottomasti heti avokadoraejuuston jälkeen ;)

 

IMG_4317

18:15 Ikeaan ostoksille.

Petauspatja haussa vanhan rikkoutuneen tilalle ja mihis muualle suunta kun Espoon Ikeaan! Mukaan eksyi myös henkareita ja iso ruukku jukkapalmulle, joka meinaa olla kuupahtamassa. En ole mikään varsinainen viherpeukola, mutta täytyy yrittää pitää edes ne harvat kasvit elossa joita kotoa löytyy. Ainiin ja mukaan eksyi uudet kivat lakanat! Enpä tiennyt, että Ikeasta löytyisi lakanat jotka minäkin kelpuutan! ;)

 

IMG_4318 IMG_4323 IMG_4330

20:30 Auton vienti takaisin ja kotiin!

Sehän oli nopea keikka, Ikeassa meni hieman yli puoli tuntia kun ei turhaan pyöritty ympyrää. Otettiin mitä tarvittiin ja jatkettiin matkaa. Loppu ilta meni ympäriinsä ajeluun ja kotiin paluuseen.

20:35 kaupassa.

IMG_4331

21:00 iltapalaa.

Mitäs muuta kun porkkanoita dippiä, kun ei ole kova nälkä enää illasta! 

Siihen loppui kuvat, eikä kerrottavaakaan ole sen enempää. Parasta päivässä oli ehdottomasta aamu. Se, että pääsin lenkkeilemään pitkästä aikaa edes vähän ja selkä ei vihoitellut yhtään. Ei siis yhtään, mikä on ihmeellistä. Tuli niin onnellinen olo pelkästä kävelystä, koska viime aikoina on tuntunut siltä, että alan muistuttaa laiskiaista. Ihana päästä taas liikkumaan! Tavallimmat päivät on mun lemppareita, enkä tapaa tehdä hirveästi suunnitelmia jokaiselle päivälle. Ikea reissu oli kyllä suunniteltu etukäteen, mutta yleensä tulee tehtyä iltaisin sitä mitä mieli tekee. Urheilua tottakai mieluiten ja ehkäpä tässä pikkuhiljaa pääseekin taas liikkumaan kunnolla! Selkä alkaa näyttää vihreämpää valoa ja kohta ollaan back on track ;)

Energistä perjantaita kaikille! <3

 

12 kommenttia artikkeliin ”Arkipäiväni näyttää tältä!

 1. Suvi sanoo:

  Mä tykkään tällaisista teksteistä. Kiva päästä kurkkaamaan toisen arkeen. :) Mukavalta näyttää sun päivä!

  Ihanaa, että pääsit jo kävelylle! Kävelyäkin tosiaan osaa arvostaa ihan eri tavoin, kun ei ole hetkeen siihen kyennyt. Mukavaa viikonloppua!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Tosiaan arvostaa erilailla, kun aiemmin. Siks on tullutkin leoäiltyä ahkerasti, koska en tahdo riskeerata koko kävelykyä ihan vaan sen takia että vosi urheilla.Kyllä se kävely on kaikista tärkein, että voi elää normaalisti. :)

   Tykkää

 2. Laura sanoo:

  Tällaiset ihan tavallisesta arjesta kertovat postaukset ovat mun suosikkeja! Oon varmaan vähän turhankin utelias uuno, mutta mun mielestä on kivaa päästä kurkkimaan muiden ihmisten elämään, vaikka normaaleina päivinä ei tapahtuisikaan mitään kovin erikoista :D Arkipäivät kuitenkin kertovat mun mielestä meistä ihmisinä todella paljon, sillä niitä kurkkimalla huomaa heti, millaisia valintoja kukanenkin on päivän aikana tehnyt :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Sama täällä, niissä on jotain niin tavallista ja arkista. Ehkä me ollaan vähän uteliaita uunoja, mutta ei kai se haittaa. Täytyy muistaa jatkossakin raottaa arkipäivää :)

   Tykkää

 3. Laura sanoo:

  Oi, tää oli ihana postaus Marissa! :) Lisää näitä. On kiva nähdä miten ja millaisella aikataululla muut viettävät päivänsä.. :)

  Mukavaa viikonloppua sulle!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiva kun tykkäsit, näistä tykkään minäkin ;) Ihanaa viikonloppua Laura!

   Tykkää

 4. taru sanoo:

  Näyttääpäs pieneltä ruokamäärältä, kaloreita varmaan vain 1000! ;o

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Piti ihan itsekin ruveta katsomaan, että oonko tosiaan syönyt jotenkin ekstravähän. Tullu kyllä viime aikoina herkuteltua paljon, eli toi tämän päivä ruoka on vähempi kuin yleensä. Siltikin myös siinä taitaa jo pelkissä kahveissa olla n. 300 kcal ja ruoissa yhteensä 1000-1200. Eli ihan ok. Kiitos kun muistutit, että tänään voin syödä herkkuja vähän enemmänkin jos oon noin kevyesti syönyt ;D

   Tykkää

 5. Linda sanoo:

  Jes mun lempparipostaus ;)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   ;)

   Tykkää

 6. Venla sanoo:

  Aika vähän sä mun mielestä söit. Missä päivällinen ja missä hiilarit? Tiiän, että ajattalet et sun ei enää tarvii syödä nii paljoo, ku et liiku enään niin aktiivisesti, mutta toi on aikuiselle naiselle mun mielestä AIVAN liian vähän, varsinkin jos löytyy syömishäiriötaustaa.

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   On totta, että tuona päivänä söin melko vähän. Pitää kuitenkin muistaa, että päivät on erilaisia ja joka päivä ei tule syötyä yhtä paljon kun toisena. Olisi varmasti pitänyt siitä tuossa mainita, ettei ihmiset kuvittele että elän aina pienellä energialla. Kiitos huomiosta :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: