Maanantai. Uusi aamu ja ihana uusi viikko! Mitä nyt vähän tuli tänne pääkaupunkiseudullekin takatalvi, mutta eipä kai se niin haittaa. Ei siitä talvesta ehtinyt kukaan muutenkaan täällä nauttia kunnolla, niin lunta tupaan vaan! Älkää muuten ainakaan mua syyttäkö, vaikka satuinkin pakkaamaan talvivaatteita pois juuri edellisen iltanan ennen lumisateita. Ei voi olla mun syy, ei missään nimessä. Vähän kyllä epäröin kun aloin niitä pakkaamaan, että niinkö siinä käy, että tulee taas talvi ja sieltä se tuli! Olkaapa hyvät vaan ;D

Onnistuminen ei ole vain suuria tekoja tai saavutus jonka eteen olet tehnyt pitään töitä. Se ei ole kateus toisen silmässä, kun olet jossain hyvä. Se ei ole pelkkä aihe ylpeyteen ja hurraahuutoihin. Onnistuminen itseasiassa vaatii itseltäni aika paljon muutakin kuin vain hyvää työtä ja taitoa. Se vaatii hyväksynnän. Oman mielen hyväksymisen siitä, että on ihan okei myöntää itselleen olevansa jossain hyvä. Oma tarkka mieli kun ei aina anna kaiken olla niin helppoa, eikä se oma mieli ole kaikesta niin tyytyväinen. Mutta jos sille omalle mielelle antaa tarpeeksi vapauksia ja alkaa uskoa, että ihan pienikin juttu voi olla onnistumista, niin tiedättekö mitä tapahtuu? Alkaa nauttia elämästä paljon enemmän. Alkaa nauttia ihan vain pienistäkin jutuista, eikä aina tarvitse saavuttaa Mount Everestin kokoista vuorta ollakseen itseensä tyytyväinen. Pieni mäennyppylä riittää.

Muutama sana onnistumisia ja hyvää mieltä. Eikös sillä ole hyvä aloittaa tämä maanantai? :)

IMG_1508

Viikonloppuna onnistuin saamaan itseni aivan kipeäksi. Jaloista, pepusta, käsistä, ylävartalosta kokonaisuudessaan ja ainut mikä ei tällä hetkellä ole kipeä, on mun selkäni. Hahaa, siis se ainut osa joka viime aikoina on ollut kipeä onkin nyt yhtäkkiä aivan terve. Kipu on vaan tällä hetkellä aivan erilaista eikä se haittaa ei niin ollenkaan. Se on nimittäin pitkästä aikaa kunnon lihaskipua jonka sain aikaan tekemällä ylävartalotreenin salilla ja siihen päälle 140 kappaletta askelkyykkyjä kävelylenkin päälle. Kyllä, 140 kappaletta. Ei mikään kovin kummoinen luku, mutta tällä hetkellä huudan jokaisen liikkeen aikana mielessäni täyttä huutoa ja tekisi mieli vain maata sängyssä pehmeiden tyynyjen keskellä ettei vaan sattuisi mihinkään. Jokainen liike kun tuntuu ja sattuu niin, että melkein mietin onko tässä treenaamisessa mitään järkeä. No on!

Aikaisemmin kun kipua on haettu kyykäten 50 kilon alla, prässätty hurjilla painoilla ja tehty satoja sumokyykkyjä, niin kyllähän nyt vähän hassulta tuntuu saada lihakset kipeäksi 140 askelkyykyn jälkeen. Niin pieni määrä, että eihän siinä nyt mikään pitäisi tuntua. Mutta kun tuntuu ja olen tyytyväinen, että onnistuin niinkin pienellä teolla saamaan tehoja aikaan. Olo on treenattu ja vihdoin viimein kuukausien jälkeen lihakset on kipeänä. Jippii! Täytyykin vissiin jatkossa treenata harvemmin, niin kipua saa aikaan paljon helpommin. Kerta puoleen vuoteen salille, niin kyllä siinä tehot on taattu. Mitäs siellä turhaan liian usein juoksee ;)

Paljon muutakin hyvää on tapahtunut. Hyviä hetkiä oikeanlaisessa seurassa ja hyvää ruokaa. Eipä tässä elämässä mun mielestän paljon muuta tarvitse. Hyvää seuraa, vatsan täyteen hyvällä ruoalla ja kroppa rääkin alle treenatessa. Siinä kolme avainta mun onnelliseen elämääni. Onneksi ne avaimet on kaikki taas tallessa, joten hyvin menee. Meneehän sullakin? :)

IMG_4562IMG_4650DSC_0028IMG_5548-e1393611354219DSC_0032IMG_4162IMG_4653IMG_4686IMG_3582

IMG_4618IMG_4227

Onnellista ja onnistumisentäyteistä viikkoa juuri sinulle siellä! <3

 

 

8 kommenttia artikkeliin ”Onnistumisen tunteita

 1. Johanna sanoo:

  Ah, se ihana lihaskipu. Sitä lähdin aamulla salille tavoittelemaan :) Aurinkoista viikkoa sinulle!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Johanna! :)

   Tykkää

 2. Elina sanoo:

  Kaikki kuvat kertoivat jo niin paljon. <3

  Marissan blogilla on ihana aloittaa aamu!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Elinaaaa <3

   Tykkää

 3. Heini sanoo:

  Ihana sinä! On sulla kyllä hyvät elämän avaimet, tykkään. Ja lihaskivun ihanuuden nimeen liputan minäkin. Onnellista viikkoa myös sinulle!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Heini! Ja kiitos toistamiseen ;)

   Tykkää

 4. KristaEmilia sanoo:

  Hei, mistä nuo hienot treenihousut on!?

  Tänään vasta törmäsin blogiisi, miten mulla on jäänyt näin positiivinen blogi pimentoon!

  Mielenkiinnolla jään seuraamaan :)

  -KE

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos :)) Kiva jos löydyt tänne uudestaankin. Housut on stadiumista ja noin vuoden vanhat. Ehkäpä niitä vielä löytyy :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: