Ehkä vilaukselta ootkin jo jossain kuvassa sen nähnyt. Tarkkasilmäiset on kyselleet jo monesti lisäkuvia ihostani, jolle on salakavalasti päässyt lisää kuvitusta. Alkuun kuva ei ollut suuri, mutta tällä hetkellä se on koostaan jo tuplat. Ehkä joku siellä on seurannut instagramia, jossa se on vilahtanut isompanakin kuvana? Tässä kuitenkin muutama kuva melkein valmiista kuvasta, josta oikeastaan vain puuttuu hienosäätö ja muutama pieni muutos. Loppusilausta vaille valmis siis.

IMG_4864.jpg

Tatuointi aloittettiin marraskuussa. SIlloin kuva oli tosiaan vielä melko pieni (lavasta olkapäähän ja hieman koukeuroa käteen) mutta siinä tehdessä se suunnitelma sitten vähän kasvoi. Pöllö kaipasi selästä vähän lisää koukeroita vierelleen ja kuva alkoi muodostua myös käsivarteen suuremmaksi. En alkujaankaan tahtonut pientä kuvaa, koska tiesin tahtovani sitä heti suuremmaksi. Moni kun aloittaa homman pienestä kuvasta ja lisää niitä jatkuvasti kunnes keho on sieltä täältä kuvitettu. Itse tahdoin yhden suuren kuvan, joka toimisi ihollani koruna. Pitsisenä kuvana ja koruna jota ei tarvitsi koko ajan muuttaa vaan se olisi alkujaan täydellinen. No, alkujaan se olikin mutta kyllä se vähän siitä alkusuunnitelmasta kasvoi… mutta ihan vähän vaan ;)

Seuraavissa kuvissa tehdään viimeistä osaa. Iholla näkyy sotkuisia siirtojälkiä ja jo pientä kuvaakin. Tuolta se tosiaan tekovaiheessa näyttää ja lopulta sieltä paljastuukin hieno kuva kun iho pääsee parantumaan. Mukavasti istuin villasukissa Hannen pisteltävänä Liskogalleriassa noin kuukausi sitten. Eikä muuten edes sattunut, kun tehtiin viimeistä osaa eteen ja käsivarteen. Vähän raapi iholla, mutta ei sen kummempaa. :)

img_4351img_4347

Tykkään <3

img_4712img_4719img_2094Sellaiset ne uudet vanhat osiot ovat. Ja tosiaan lupaan, että nyt se tatuointi saa luvan jäädä hetkeksi tähän. Ai, ette usko vai? Aivan varmasti lupaan, koska kotona on mies, joka vihaa tatuointeja! :D Tavattiin hassusti juuri seuraavana päivänä, kun olin ottanut ensimmäisen osan tatuinnistani. En tiedä mitä tuo toinen silloin oikeasti ajatteli, mutta tällä hetkellä kun kolmas osa kuvasta on valmiina, niin aika hyvinhän se jo näyttää kuviin tottuneen. Ihan joka päivä ei ainakaan enää niitä katso pitkään ja irvistä. Sisäisesti ehkä, mutta siinähän irvistää koska ei nämä sillä ilmeellä pois lähde. Saattaa ehkä jopa alkaa lisääntymään ;D

Ilmeisesti en ole kuitenkaan niin kamala ihminen, vaikka vähän oon mennytkin tatuoimaan itseäni kun se täällä vielä pyörii. Lupasin tosin, että homma jää tähän ja kuva on valmis kunhan se on viimeistelty loppuun. Lupaus on lupaus ja ehkä ei tarvitse toista enää yhtään isommilla kuvilla kiusata. Musta on vaan vähän koomista, että tavattiin juuri kuvan oton jälkeen. Olisikohan multa jäänyt kuva ottamatta, jos oltaisiin tavattu aiemmin?! Ei ehkä olisi, mutta ainakin olisin joutunut vähän tapella saadakseni tahtoni läpi. ;)

Mitäs siellä ollaan tauoinneista mieltä? Meillä ei perheestä kukaan niitä okein hyväksy ja mieskin on tosiaan vastaan. Onneksi kuitenkin saan itse tehdä omat päätökseni ja ihmisenä olen yhä se sama Marissa kuin ennenkin. Vähän vain mustempi versio aikaisemmasta. ;)

13 kommenttia artikkeliin ”Tatuointini viimeistelyä vaille valmiina

 1. outi sanoo:

  Onpas hieno tatuointi :) Katsonut olen jo aikaisemiinkin että näyttääpä hienolta kun on tosiaan vähän vilahdellut. Hyvää jälkeä! :)

  Mä en vois tuommoista lupausta tehdä vaikka tarkoitus ei olekaan koko kroppaa koristella tatuoinneilla. Tatuouinteja mulla on periaatteessa kaksi. Yks pieni ja yks iso ja se iso oli ensin paljon pienempi ja se on jo kaks kertaa kasvanut :D Nyt on kolmas suunnitteilla ;)

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitoksia Outi :) Mulle lupaus on helppo, koska alkujaankin piti lopettaa tähän. Ei sitä tietenkään tiedä mikä tahto on vuosien päästä, mutta eihän nyt tarvitsekaan. Naisethan sitäpaitsi saa aina muuttaa mieltään.. vai mitä?!! :D

   Tykkää

   1. outi sanoo:

    TodellakiTodellaki ;D

    Tykkää

 2. Emski sanoo:

  Vitsi miten hieno tatuointi! Oot kyllä tosi kaunis :)

  http://iwilldoitemski.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiiiiitos ja kiitos!! :)

   Tykkää

 3. Ilona sanoo:

  Tuo on musta todella outo asenne, että ”ei hyväksy tatuointeja”. Eihän niitä kenenkään tartte hyväksyä. Se on ihan jokaisen ihmisen oma asia, mitä omalla nahallaan tekee. Ei siihen pitäisi olla kellään muulla mitään sanomista. Vähän sama kuin sanoisi vaikka, että mä en hyväksy kaljuja ihmisiä. En ymmärrä, miten ne tatuoinnit on keltään muulta pois. Mutta ei mun kai tarviikaan. Niin kauan kuin kukaan ei tule mulle päin naamaa avautumaan, ajatelkoon päänsä sisällä ihan mitä haluaa :)

  Ja yhäkin: sun kuva on mielettömän kaunis.

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Tavallaan outo, mutta ymmärrän kyllä mielipiteen että ne on ns. turhia. Niistä musteista kun ei täysin tiedetä mitä aiheuttaa ja siksi ainakin moni on kuvia vastaan. En itsekään tahdo koko kroppaa kuvittaa, mutta nyt on sen verran kirjailtu iho mitä tahdoinkin :)

   Ja kiitos Ilona!! :)

   Tykkää

 4. Linda sanoo:

  Tossa olkavarsi kuvassa sun tatskasta tulee mieleen sellanen leijonanpäätatuointi niillä miehillä, joilla muskelin koko on suoraan verrannollinen älykkyysosamäärään

  Tykkää

 5. Linda sanoo:

  Edit. Tai siis älykkyysosamäärän laskuun

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hehee, mietinkin, että on vähän ollut tyhmempi olo tatskan oton jälkeen. Siinä siis vika ;D

   Tykkää

 6. IreneEllen sanoo:

  Hieno tatuointi!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitoksia :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: