Laskettelupäivään kuuluu paljon pitkiä rinteitä ja välissä vähän nautiskelua rinneravintoloissa istuen. Pitäähän sitä välllä vähän syödä ja juoda, että sitten taas jaksaa. Oltiin menossa viikonloppuna lounaalle ja sanotaanko, että erikoinen voisi kuvastaa tätä tapahtumaa hyvinkin. Ainakin mulle kokemus oli uusi ja niin taisi olla monelle muullekin mun ympärilläni. Pisti vähän Italian meininki hihittämään suomalaista neitiä.

Vai mitäs sanot näistä viihdyttäjistä lounaan ohessa? ;)

IMG_5003 IMG_5006 IMG_5008 IMG_5022

Lounas alkoi hyvällä musiikilla ja ulkona oli auringon kaverina aika kiva meno. Musiikki soi ja ihmisillä oli selvästi hauskaa. No,  siinä kun oltiin hetki syöty niin alkoi kova kuulutus, että nyt alkaa The Show. Ihmeteltiin että jaahas mikäs show se nyt alkaa ja kappas, yhtäkkiä kaksi pimatsua hyppäsi korokkeille ja alkoi peput vilkkua. Pikku Luigit ja Mariat katseli ihmeissään naikkosia pöydällä ja isit ja äidit siinä samassa. Veikkaan että perheiden isukit taisivat olla melko innosta kirjavina kun naiset hyppäsi pöydälle. Ainakin siinä määrin alkoi ilmaantua porukkaa katsomaan menoa ja pian oli paikka täynnä. Miehiä oli hirmuinen määrä jokapaikassa ja kaikilla oli kamera kädessä. Näytti tilanne vähän muitakin huvittavan kuin vain meitä (en oo tottunut stippareita muistuttavaan tanssiin alppimaisemissa) ja kaikki varmaan siksi kuvasi tilannetta talteen. :D

Naureskelinkin jo monelle tutulle, että ehkä vihdoin saan päät käännettyä myös niiltäkin, jotka vannovat aina Suomi -matkailun nimeen. Eiköhän olis monelle kundille ainakin mun kaveripiiristäni kelvannut tämä meno. Tuskinpa olisi kukaan valittanut, kun yhtäkkiä alkaa verkkosukkia vilkkua edessä. Ja olihan se sukkanauha neitikin ihan nätin näköinen ;) Niin ja naisillekin tiedoksi, että kyllä täällä on aika komeita miehiäkin liikkeellä. Alppimaisemissa ei siis tarvitse pelkkiä vuoria katsella, vaan kyllä täällä on niin paljon komeutta ympärillä, että ei tuu tylsää. Hiihi…

Oliskos sulle napannut tälläinen lounas??  :D

 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: