Niin siis piti olla koko tämä kevät ostamatta mitään. On pitänyt melkeen siitä saakka olla, kun Petran kanssa päätettiin, että lähdetään New Yorkin matkalle keväällä. Siellähän ei nimittäin tunnetusti voi oikein rahojaan säästellä eikä kannatakaan. Valikoima on niin suuri, että ihan varmasti löytyy jotain kotiin ostettavaa. Jotain tarkoittaa oikeastaan matkalaukullisen verran jos itseni tunnen. Hahaa! Eli tyhjällä laukulla reissuun ja kahdella täydellä takaisin.. Vai miten se meni ;)

Liput hankittiin jo joskus aikaa sitten olikohan se ehkä lokakuussa? Siitä asti on yhdessä mietitty aina lounailla, että mitäs kaikkea kivaa siellä tehdään. Vaikkei olla niin kovin asiaa suunniteltu, niin aina se aihe on pompsahtanut mieleen keskustelujen ohessa ja jotain uusia ajatuksia on tullut esiin. Mulle New York on ennestään jo tuttu ja olen siellä käynyt kolme kertaa, mutta Petralle paikka on uusi. Siksi täytyy ehkä vähän kiertää niitä pakollisia nähtävyyksiäkin, kuten esimerkiski Vapauden patsas ja muutama muukin paikka. On mulla itsellänikin toiveita tälle kertaa, että mitä paikkoja tahtoisin nähdä ja millaisia asioita tehdä. Muuta kun sitä shoppailua, sitä kun tulee tehtyä varmasti joka päivä ihan vahingossakin! :D

IMG_5731

Italian matkan ostokset viime kuussa. Mikä ostolakko?! :D

Toiveita New Yorkin lomalle!

1. Lenkille Central Parkkiin. Siellä voisi myös pitää kivan piknikin?

2. Näkymät pitää myös käydä katsomassa. Suuntaammekin siis Top of the Rockiin ihailemaan kaupunkia joka ei koskaan nuku.

3. Tällä reissulla uusitaan myös vaatekaapit! Reissu Woodburyn outlet alueelle on heti ekoina päivinä ohjelmassa. En malta odottaa, eikä varmaan malta Petrakaan…. ;)

4. Joka päivä hyvää ruokaa. Pihviä, vähän fine dinia, pikaruokaakin mahdollisesti  ja ehkä hyvää sushia. Ruoka on nykissä se mitä melkein eniten odotan, siellä kun sitä valikoimaa riittää! Saa ehdottaa hyviä ravintoloita!

5. Wall Street, Brooklyn bridge, Staten Island, Vapauden patsas, sinkkuelämää portaat… Mitähän kaikkia kivoja paikkoja me etsitään käydä kurkkimassa!? :)

6. Viikonlopulle brunssi. Ehdotuksia mihin?

7. Pääsiäisparaati sunnuntaina 20.4. Nykissähän mikään ei oo kovin pientä, joten odotan tältäkin ohjelmanumerolta melko paljon! Pitäisikö keksiä meillekin jotkin kivat paraatiasut? :D

8. Millaista on Nykin kirpputoreilla? Pitäähän meidän käydä kurkkimassa, että onko siellä mitään samanalaista kuin Suomessa. Kuuleman mukaan ei, mutta pakko se on nähdä itsekin. Tähän on pari eri vaihtoehtoa, vielä ei tietoa mikähän se voisi olla. 

9. Ei kiirettä

10. Ei stressiä

easter-021

New Yorkin Pääsiäinen. kuva: thepupdiary.com

 

Sellaisia kivoja toiveita olisi mielessä tämän matkan suhteen. Oikeastaan ne kaikki ovatkin kai jo toteutumassa, koska  Petran toiveet on samanlaise kuin omani ja ollaan erittäin samoilla linjoilla esimerkiksi näistä mun listani viimeisistä kohdista! Ei stressiä, eikä kiirettä kiitos kun kerta lomalla ollaan. Juuri maanantaina istuttiin juttelemassa aiheesta töiden jälkeen ja lista täyttyi aika nopeasti siitä mitä matkalla tulee tapahtumaan. Ollaan tosiaan lähdössä alle kahden viikon päästä ja vietetään reissussa myös pääsiäinen. Takaisin tullaan sitten pyhien jälkeen. Ihanan pitkä loma tiedossa ja vieläpä niin kivassa seurassa! Ja jos joku ihmettelee, etä miten ihmeessä lomailen koko ajan, niin mulla on lähes kaikki viime vuoden lomat ja ylityöt käyttämättä ja tuhlailen niitä nyt tänä keväänä. Eli älkääpä siis ihmetelkö, jos tämä reissu ei jää kevään vimeiseksi…. ;)

Listan viimeiset kohdat on ehkä ne tärkeimmät mun toiveistani. Tahdon, että molemmat saadaan ottaa rennosti koko loman ajan ja mennään oman fiiliksen mukaan. Paljon kävelyä ja liikuntaa, mutta ei mitään mitä ei tee mieli tehdä. Ei pakkoa yhtään mihinkään. Petran kanssa on hirmu kiva lähteä reissuun ja tiedän jo nyt, että meillä tulee menemään todella hyvin. Ollaan niin samanlaisia moninpuolin, eikä kumpikaan stressata turhasta. Petrassa pidän siitä, että hän ei juoruile monen naisen tavoin koko ajan jostain, eikä aina ole valittamassa. Ei ole sellaista turhaa nurinaa ja narinaa, vaan ollaan ihan tyytyväisiä oloomme molemmat ja voidaan keskittyä matkasta nauttimiseen. Olen nimittäin kyllä eksynyt liian usein sellaisenkiin matkaseuraan, jossa vaan valitetaan ja läyhätään ja sellaiseen en enää lähde. Kiva siis päästä tämän neidin kanssa reissuun. En malta odottaa! <3

Matkan aikana varmasti päivitellään tänne, että mitä kaikkea me siellä keksitään tehdä. Shoppailusta ei ainakaan tule jäämään puutostilaa sillä reissulla, eikä varmasti kävelystä ylipäänsä. Eiköhän siellä tuu ravattua kaupunkia eestaas ja ympäri. Toivotaan, että siellä on mukavan keväistä ja aurinkoista kun päästään reissuun. Tiedän, että Nykissä voi joskus olla todella kylmä tuuli, joka tuntuu ihan luissa ja ytimissä saakka, joten ei voi kyllä luottaa säätiedotukseen. Ehkäpä pakataan talvitakit mukaan ihan vaan varmuudeksi. ;)

Onko joku muu kevään aikana lähdössä Nykiin? Tai ootko ehkä juuri ollut siellä? :) 

 

18 kommenttia artikkeliin ”Mikä ihmeen ostoslakko?

 1. Jemima sanoo:

  Petra on kyllä ehdottomasti huippua matkaseuraa ;) Teille tulee varmasti upea reissu!! Odotan jo innolla matkapostauksia :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   no näin on ja arvaa vaan odotanko minä :)

   Tykkää

 2. Marilii sanoo:

  Voi teitä <3 Teillä tulee olemaan kyllä ihan mahtava reissu! <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Joojoojoo niin tulee <3

   Tykkää

 3. Monna sanoo:

  Oon ehkä ihan vähän kade! ;)

  No ei vaan.. Mä en oo koskaan käynyt NY:ssä ja haluan ehdottomasti sinne päästä joku päivä!! Ja just kiertää kaikki mahdolliset nähtävyydet ja vähän päälle. Ja sitten ku mä sinne pääsen, ni mäkin lähden tyhjällä laukulla ja ehkä kolmella täydellä takas. :D

  Teillä tulee olemaan ihana reissu! <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Miten musta tuntuu, että ei mee kauaa kun luetaan Monnalta, että ”Monna ja Tuukka Nykissä” ;) Ihan varppina. Eiköhän sutkin pidä sinne saada vähän treenikamoja haalimaan.. sehän menis vähän niinkun työmatkasta ;)

   Ja niin tulee ihana. En malta oottaa! :)

   Tykkää

 4. saara sanoo:

  Me käytiin New Jerseyn outletissa ja oli myöskin hyvä paikka! :) Vain n. 30 min bussilla Porth Authrityltä :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hei kiitos vinkistä! Mä vähän luulen, että suunta on woodbury tällä kertaa, mutta mistä tietää jos tahdotaan nähdä kaks eri paikkaa :D

   Tykkää

 5. Laura sanoo:

  Vautsi, teidän reissusta tulee varmasti loistava ja etukäteissuunnitelmat kuulostavat ainakin älyttömän hyviltä – etenkin nuo kaksi viimeistä kohtaa, joiden pitäis mun mielestä olla lähtökohtina jo mitä tahansa lomaa suunniteltaessa! ;) Huippua, että saat matkalle mukaan niin samanhenkisen ihmisen, eipähän joudu kumpikaan hirveästi joustamaan omista toiveistaan ja haaveistaan kun ne ovat jo valmiiksi samanlaiset! :D

  Keväinen New York on varmasti upea! Tosin, milloin se ei olisi..? ;)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Joo Nykihän on ihan kauhee aina…ööö..kesällä? Ei… Talvella? No ei kai koskaan :D

   Lähtökohtana lomalla se, että ollaan lomalla. Rento meno ja kiva fiilis :)

   Tykkää

 6. anna sanoo:

  ”sinkkuelämää portaat” hahha :D

  Siitä sitten kuva eikös ;)?

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hahah, joo sehän on se listan tärkein paikka ;) Kuvia todellakin. Pitäiskö ihan pukeutua Carriemaisesti ;)

   Tykkää

 7. outi sanoo:

  Kuulostaa suunnitelmalta ja hyvältä sellaiselta :D

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   :)

   Tykkää

 8. Petra sanoo:

  Mäkään en malta odottaa!!! <3 Enää kymmenen päivää! ;)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   jipppiiiijijijiji <3

   Tykkää

 9. veera sanoo:

  Kannattaa käydä Meatpacking Districissä, sieltä löytyy kivoja pikku puoteja ja on ihan eri henkinen kun aika turistirysä Times Square. Samoin SoHossa kannattaa käydä kävelemässä, jos vaikka törmäis pariin julkkikseen matkalla :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos vinkistä! Alkaakin jo jännittää matka aika kovasti. Kohta pitää jo olla valmiina lähtöön :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: