Oletko suunnitellut reissua Woodburyyn? Jos vastasit kyllä, niin suosittelen lukemaan tämän kirjoituksen. Pian suunnitelmasi on toteutumassa, sillä et voi jättää tätä paikkaa väliin!

Tämä reissu oli suunniteltu jo kotona pitkän aikaa ennen lähtöä. Niin moni oli suositellut Woodburyn outlettia edullisena paikkana ostosten tekoon, joten päätetiin mennä katsomaan pitääkö ne huhut paikkansa. Kerron jo nyt innoissani, että ne pitivät! Woodbury ei ole ihan Nykin tuntumassa vaan sinne joutuu matkustamaan noin tunnin verran autolla tai bussilla. Bussikuljetuksia järjestetää useampikin yhtiö ja niitä lähtee aivan Nykin keskustasta lyhyillä väliajoilla. Alkuun vähän pelotti, että mitenhän me oikein löydetään joku ihmeen bussiasema ja vielä oikea linjakin, mutta niin me vaan kuitenkin eksyttiin oikeaan paikkaan. Joten jos me kaksi haahuilijaa löydettiin oikeaan paikkaan ostamaan bussilippuja, joten niin löytää varmasti moni muukin. Tästä ohjeet Woodburyyn matkustamiseen Grey Linella, jota itse käytettiin tällä kertaa. 

ps. Woodburyn sivuilta löytyi myös tieto, että sinne järjestetään Helikoperi kuljetuksia. Jos siis olet massikeisari ja vihaat istua ruuhkabussissa, niin eikun lennellen vaan perille ;) hihi.

Screen Shot 2014-04-11 at 2.54.58 PM

Etäisyys New Yorkin keskustasta noin tunnin.

DSC02541 DSC02544

Outlet on auki kymmenestä iltayhdeksään. Lähdettiin asemalta bussilla noin kello 8:30 ja oltiin perillä ihan hitusen yli tunnin ajon jälkeen. Tunti meni mukavasti eväitä syöden ja odotellen pieni kutkutus vatsan pohjalla. Kun päästiin perille, olivat kaupat vielä kiinni, jotenka istuttiin odottamaan paikan ainoaan kahvilaan kauppojen aukeamista. Sattumoisin Starbucksiin, mitään muuta kahviloita kun täällä ei tunnu olevan. Samanlaista vihreää kansaa siis kuin suomalaisetkin; meillä viuhuu S-etukortti, täällä Starbucks mukit. Hihi. Ei siinä mitään, hyvää kahvia sieltä löytyy aina takuuvarmasti ja oli lämmin. Lämpimästä tulikin nimittäin mieleen. Katsokaas seuraavat kuvat….

DSC02552 DSC02551

Onko Suomessa ollut lämmin? No täällä ei! :D Lunta oli tullut yön aikana ja vaikka sitä ei Nykissä paljoa näkynyt, niin Woodburyyn saapuessa oli kaduilla ihan kinoksia lunta. Eli joo terveisiä vaan vähän kylmemmistä maisemista toiselta puolen muuailmaa. Kylmä on tuuli ja lämpötila lähempänä nollaa. On kuulema ollut kylmin ja lumisin talvi vuosiin, eikä ihme, että porukka on täällä aika kypsänä tähän jäätävään keliin. Meillä Suomessa on taas sitten ollut päinvastoin paljon lämpimämpää ja lumetonta tämä vuosi. Hitusen on juu ilmastot sekaisin… Itseäni ei niin haittaa, mutta pitää vaan muistaa pukeutua lämpimästi. Nykissä voi useinkin olla melkoa kylmä, kun tuulee paljon ja ilmasto on viileä. 

Mitäs sanoisin Outletista teille, jotta saisitte siitä oikeanlaisen kuvan, hmm…Paljon siellä löytyy katseltavaa ja kauppoja on ihan tuhottomasti. Listaa voitte katsella netistä linkin kautta, koska en viitsi ihan jokaista nimeä tähän esitellä. Uskon, että sieltä löytyy jokaiselle jotain ja vaikka olisi vähän kalliimpikin maku, niin täältä tekee edullisia löytöjä jokatapauksessa. Itse ympyröin listalta omia lemppareitani ja katsoin valmiiksi missä mikäkin on kartalla. Tämä siksi, että paikka on kuulema niin suuri, ettei sitä ehdi millään käydä yhdessä päivässä läpi. Näin olin siis kuullut. Onneksi kuitenkin omistan tarkan maun ja tiedän mistä pidän ja mistä en, joten oli helppo etsiä omat suosikkiliikkeet ja käydä vain niissä. Jos kuitenkin on vähän vähemmän käynyt ostoksilla tämäntyyppisissä paikoissa, niin kyllä siellä helposti saa kaksikin päivää kuluumaan. Jos et tunne puoliakaan liikkeistä nimeltä, niin kyllä siellä sen verta paljon oli katseltavaa, että jos ihan jokaisen liikeen käy läpi, niin kyllä saa melkein olla viikon paikanpäällä. Nojoo, ehkä ei ihan. Ehkä se kaksi päivää riittää tai kolme. :D

Mutta ihan tosissaan jos puhun, niin jos kulkee päättäväisenä ne liikkeet jotka sopivat omalle budjetille (jätin esim. Pradan välistä, koska luottokortissani on ikävästi raja joka estää sellaiset ostokset)  niin hyvin siellä pärjää yhdessä päivässä. Mekin poistuttiin alueelta jo kuuden aikaan, joten ei siellä sitten lopulta ihan koko päivää kulunut. Syötiin välissä nopeasti jotain pientä ja jatkettiin kierrosta. Ruoka ei muuten ole paikanpäällä kovin kummoista, mutta valikoimaa kyllä riittää. Sellaista nopeaa ruokaa ja kaikille vähän jotain. Mäkkäri siellä oli ainakin, eli hampparia vaan suuhun ja takas shoppailemaan ;) 

Hintataso on matala varsinkin nyt kun dollarin kurssi on huono. Outletin hinnat ovat noin 50-70 prosenttia normaalihinnoista, eli voivat olla vielä enemmän kun vertaa euroon.Treenitoppeja saa alle kymmenellä eurolla ja merkkilaukun voi löytää satasella. Auts. Halpaa ku saippua!

DSC02555 DSC02559

DSC02560

DSC02558 DSC02563 DSC02565

Omat lempparit? No arvaahan sen, että urheiluvaatteet vei voiton. Outletista löytyy todella edullisesti esimerkiksi Nikea, Under Armoria, Reebokkia, Adidasta ja Pumaa. Koko urheiluliikkeiden perhe oli siellä kiltisti koossa ja me juostiin kilpaa Petran kanssa rekkien välissä. Hahaa, onnneksi ei sentään. Ollaan vähän eri kokoisia, joten sain ihan rauhassa haalia kaikki omat kokoni koriini, kun taas Petra sai omansa. Oli kyllä jännä huomata miten sama maku meillä onkaan kun aina bongattiin samat vaatteet. Petralla on siis aika hyvä maku, ei voi muuta sanoa ;) 

Monet tulivat muuten paikalla matkalaukkujen kanssa, jolle me vähän alkuun naureskeltiin. Bussissakin monet olivat vedettävän laukun kanssa ja sitä porukkaa näkyi paikanpäälläkin paljon. Hassua porukkaa. Jälkikäteen en kyllä yhtään ihmettele. Kyllä siellä ostettavaa nimittäin löytyy jos vain rahaa riittää. Kiinnostaisi kyllä vaan tietää, että miten tämäkin setä nämä kaikki ostokset vei kotiin? :D

DSC02572

DSC02585

IMG_5996

IMG_5989 DSC02579 DSC02582

DSC02580 DSC02583Meillä oli hirmu kiva päivä Petran kanssa Woodburyssa ja kyllä sieltä jotain kivaa kummallekin löytyi. Vähän urheiluun uusia vaatteita ja DKNY:ltä kiva uusi takki. Ehkä vähän jotain muutakin, mutta kerrotaan niistä sitten myöhemmin. ;) Sen vaan sanon, että olipas onnistunut reissu. Outlet oli paljon enemmän kuin osasin odottaa ja oli kyllä bussilipun hinnan arvoinen. Kuljetus maksoi 42 dollaria molemmilta, eli tasan 30 euroa tämän hetken kurssin mukaan. Ei siis mikään halpa bussimatka (niin, kitiskää vaan Suomen bussien hinnoista, kyllä täällä vaan maksaa enempi! :D ) mutta kaiken vaivan ja kulun arvoinen.

Hitokseen oli onnistunut reissu, sanokaa mun sanoneen!

Jos mietit Woodburyyn menoa, niin ehdottomasti suosittelen. Jos tosin lompakko näyttää nollaa ja matkan budjetti on myös lähellä nollan rajaa, niin älä ihmeessä lähde tänne kiusaamaan itseäsi. Aivan liikaa on valikoimaa ja liian kivoja juttuja löydettävänä, eli ilman rahaa vähän turha itsekidutuksen paikka. Nyt vaan rahaa säästöön ja suunta kohtia Nykiä ja Woodburya! :)

Nyt nukkumaan ja huomenna taas uusi päivä. Mitä hei sinne Suomeen kuuluu? <3

 

2 kommenttia artikkeliin ”Suositus New Yorkin reissulle: Woodbury Common Premium outlets!

 1. Monna sanoo:

  Äää!! Taas yks syy lisää miksi haluan pian New Yorkiin!! ;)

  Ihanaa lomailua teille sinne! <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Monna! Tää olis todellakin sun paikka. Woodburystä kerron sitten vielä lisää kun nähdään. Ihan älytön paratiisi urheiluvaatteille :D

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: