Viimeistä pyhää viedään ja niin viedään meidän vikoja reissupäiviäkin. Onneksi vähän on vielä jäljellä ja paljon on jo ehditty tehdä ja nähdä. Tässä vähän kuulumisia eilisen valoisista maisemista Manhattanin huipulta Top of the Rockista, josta näkyi kyllä ihan älyttömän hyvin koko kaupungin maisemat. Huh, mikä paikka tää onkaan! 

DSC03014

IMG_6987

IMG_6990

DSC03025

IMG_6996

IMG_7002 DSC03029

DSC03021

DSC03020

IMG_7007Top of The Rock on Rockefeller plazan lähellä, 5 ja 6 avenuen välissä. Katu on numeroltaan viisikymmentä. Ihan heti ei itse löydetty oikeaa väliä, kun ei ollut mitään jonoja odottamassa (ihme, täällä kun joutuu aina jonottamaan joka paikkaan!) vaan saatiin rauhassa kävellä sisään punaista mattoa pitkin. Vartijat ohjeistivat oikeaan osoitteeseen ja lippuluukullakaan ei niin ollut jonoa. Eilinen oli pääsiäisen takia muutenkin hieman hiljaisempi päivä ja saatiin olla jokapaikassa aika rauhassa, ihmisiä kun oli vähemmän. Käveltiinkin todella paljon ja lopulta päädyttiin iltapäivällä katselemaan maisemia Rockefellerille.

Oli kyllä ehdottomasta 29 dollarin arvoinen (noin 20 euroa) näkemys ja suosittelen jokaiselle tätä paikkaa jos missään aikoo käydä Nykin reissullaan. Lippuja ostettaessa saadaan tarkka aika, jolloinka pääsee ylös. Ei siis joudu isoihin jonoihin odottelemaan, vaan pääsee sisälle juuri silloin kun lippu sanoo. Jes, mahtava tapa päästä katsomaan nähtävyyksiä tälläiselle jonokammoiselle! En itsekään tahdo mennä aivan jokaiseen nähtävyyteen ihmisryysien takia, mutta tänne tulisin vaikka uudestaan. Ensi kerralla ehkä ilta-aikaan valojen vilkkuessa ympäri kaupunkia? Se voisikin olla upea kokemus. Tämä kaupunki kun ei koskaan nuku :)

Mukavaa maanantaita sinne täältä jenkkilästä. Tytöt lähtee nyt aamiaiselle ja jatkamaan matkaa. Rentouttavaa iltaa sinne juuri sinulle! <3

 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: