Usein mua hymyilyttää paljon. Nautin ympärilläni olevista ihmisistä, nautin tilanteista joissa pääsen päivittäin vaikuttamaan muidenkin ihmisten olotiloihin. Joku muukin hymyilee, ehkä jopa nauraa mun kanssani. Tästä kaikesta saa voimaa ja yleensä päivänpäätteeksi hymyilen jopa enemmän jos mahdollista. Aamut kun ovat mun aikaani ja silloin yleensä olotilani on kaikkein pirtein. Kaikki nämä iloiset kuvat ja sanat eivät siis ole vain silmän lumetta, vaan ihan oikeasti olen pääpiirteiltäni aina hyvällä tuulella. Joskus se hyvä tuuli kuitenkin pettää ja tarvitaan vähän enemmän voimia, että se saataisiin takaisin. Hymy ei irtoa ja suupielet valuu väkisin alas. Näin kävi toissapäivänä. En tiedä olinko pitkästä matkasta väsynyt vai mikä kiukku muhun iski, mutta illalla ei ollut hyvä olla. Ehkä vähän jopa itketti. Pitkästä aikaa teki tiukkaa etsiä hyvää mieltä takaisin ja piilouduin peiton alle odottelemaan sen paluuta. Olisi tehnyt mieli olla siellä pidempäänkin.

Vai tuliko mulla vaan Petraa ja meidän matkaa ikävä? Yhtäkkiä olen kotona ja kaikki hekuma oli ohi. New Yorkin valot olivat poissa. 

IMG_7075

En tiedä mistä se johtui. Onneksi kuitenkin tiedän sen, että jos joskus iskee tälläinen epämääräinen kiukuttelijan olotila päälle, niin yritän kaikin keinoin saada sen pois. Urheilu on aina ollut yksi keino kadottaa olotila, mutta tällä kertaa olin niin väsynyt parin tunnin nukkumisen jälkeen, että sydärihän siinä olis tullut jos olisin tehnyt niin. Päädyinkin siis makaamaa paikkoilani koko päivän. Annoin itselleni luvan vain olla, enkä jaksanut alkaa suorittamaan. Väkisin tekeminen kun ei auta kenenkään oloa ja välillä lepo on paras lääke huonoon mieleen. 

Kuvien katsominen on mulla yksi tapa rentoutua ja löytyä takaisin sinne elävien kirjoihin. Hehee, ei musta nimittäin kovin elävältä tunnu kun surettaa. Saatan katsoa aika vanhojankin kuvia ja selata listaa läpi pitkään. On kiva katsoa hymyä ja hyvää mieltä, etsiä sitä takaisin itsekin. Miettiä, että tuossakin kaikki oli niin hyvin, eikös nytkin ole. Tällä kertaa ei tosin tarvinnut etsiä kuvia kaukaa, vaan riitti ihan viimeisen viikon kuvat. Niitä kun on tullut paljon ja tiedän miten paljon niissä riittää hyvää mieltä.

IMG_6115DSC03059 DSC03079 DSC03080

Matka oli ihana. Kotiinpaluu taisi vaan viedä kaikki voimat. Kuten itsekin arvasin, niin yhden illanhan se väsymys ja epätoivo kesti. Aamulla kaikki oli poissa ja eilisen työpäivä oli yhtä elinvoimainen kuin aina ennenkin. Jiihaa! Tein suorastaan tuplateholla pitkän päivän loman päälle kun energiaa oli varastossa nykin herkutteluista oikein kunnolla ;) Hehe. Tai niin mä ainakin uskon. Kyllä loma vaan tekee mielelle hyvää. Vaikka se alkuun näemmä ottikin tapapakkia väsymyksenä. Siinäkin tosin taas huomattiin, miten tärkeät ne hyvät yöunet ovatkaan. Itselleni ainakin, eikä tästä syystä juuri tule turhia valvottua liikaa. Pärjään kyllä vähillä unilla muihin verrattuna, se 6-7 tuntia yössä unta riittää, mutta siitä vähemmän on sitä luokkaa, että pian lyödään päätä seinään ja lujaa. Musta tulee ihan kummallinen kiukuttelija itselleni jos en nuku. Onneksi tajua silloin pysyä sisätiloissa. Ihan teidän muiden hermojen takia :D

Tänään on hyvä mieli ja nyt nämä Central parkista otetun kuvatkin saavat oikeanlaisen tunteen aikaan. Oli ihana matka ja Petran kanssa oli kiva matkustaa. Helppoa. Ei tarvinnut stressata mistään ja sai olla oma itsensä. Vaikka sitten hiljaa jos siltä tuntui, vaikka kyllä me taidettiin koko ajan jotain hölötellä toisillemme. Kiitos matkasta! <3

IMG_7072

Ihanaa viikonlopun odottelua sinne sinulle ja muistahan nukkua hyvin! :)

4 kommenttia artikkeliin ”Joskus väsymys vie kaikki voimat

 1. Heini sanoo:

  Hymyilevät ihmiset ovat kauniita, kuten sinäkin. :) Itsekin olen ottanut tavaksi hymyillä enemmän, usein myös ilman sen kummempaa syytä. Aamulla ensimmäiseksi vetäisen naamalle pakkohymyirvistyksen, jotta päivä alkaisi hyvin ja muistaisi olla jokaisesta päivästä kiitollinen. Siihenkin piti opetella, mutta nyt jo luonnistuu. Kiva, kun sait hyvän mielesi pian takaisin. :)

  Mukavaa päivää! :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kuulostaa ihanalta Heini! Kaikkien pitäisi osata ajatella noin, niin olis aika helppo paikka elää tää maailma :)

   Upeeta viikonloppua!

   Tykkää

 2. Katja sanoo:

  Ihania matkakuvia!!Siis kaikissa noissa New Yorkin matka postauksissa :D alkaa täälläkin ihan hymyilyttämään.Ja matkakuume!!Voih!! Se pinkas kovasti nousuun!Oon haaveillu matka New Yorkiin ajankohtana loppu kevät/alku kesä.Sun matkakertomukset kasvatti sitä haavetta,kiillotti sen kuplan pintaa niin,että näen jo kirkkaasti itseni siellä :D ehkä ensi keväänä!!

  kiitos siitä!!Kiitos ihanasta elämänmakuisesta blogista!!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Katja :) Suosittelen alkukevättä, koska kesällä voi olla ihan super kuuma. Itse ainakin kärsisin siellä hälinässä jos olisi yli kaksikymmentä astetta lämpöä. Nytkin oli jo välillä tosi lämmin. Mieluummin vähän viileä, kuin liian kuuma :)

   Kiitos vielä kauniista kommentista :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: