Jälleen yksi vinkki teille, jotka suunnittelette matkaa New Yorkiin. Brooklyn Bridge taitaa olla aika tuttu nimi ja jos oikein arvaan, niin tämä paikka on kirjattuna monen matkasuunnitelmaan. Ei omasta mielestäni mikään henkeäsalpaavin tai nautinnollisin paikka, mutta pitihän sielläkin käydä. Silta on täynnä ruuhkaa aiheuttavia turisteja, ohi kiitäviä pyöräilijöitä jotka selvästi vihaavat turisteja (hehe) ja kaupustelijoita. Itselläni iski pieni ahdistuksen poikanen siinä hälinässä ja kapea silta ei ollut mikään oma lemppari viettää rauhaisaa aamua. Kaunista siellä tosin kyllä oli, sitä en kiellä. Maisemat sillalla olivat upeat ja ei noita korkeita taloja voi koskaan katsella ja kuvata liikaa. Niin erilaista kun täällä meillä. Ei siis mikään turha reissu, vaikkakin aiheutti vähän pamppailua rinnassa, kun ei ahtaat paikat oikein maistu. 

Sielläkin oli tuona päivänä aika valoisaa. Melkein yhtä aurinkoista kun tänään on täällä Suomessakin :)

IMG_6884

DSC02932 IMG_6885

DSC02925 IMG_6872

IMG_6888

DSC02931

DSC02894Kuvista ei tainnut näkyä se todellinen ruuhka mistä puhuin? No, katsokaas kun tahdoin näyttää sen miltä silta näytti minun silmiini ja miten hienot olivat maisemat. Vaikka eihän niitä koskaan saa kuvaan niin täydellisenä. Ammattikuvaaja ehkä, en minä. Tässä vähän todellista kuvaa siitä millainen tilanne sillalla oli lähes koko ajan, jos se nyt tästäkään kuvasta oikein näkyy. Ihmisiä riitti ihan jonoksi asti koko ajan…

DSC02888

Ei oltu suunniteltu päivää valmiiksi kun lähdettiin Brooklynin sillalle. Otettiin suora metro alas Manhattania ja jäätiin muistaakseni pois Princellä. Etäisyydet on lyhyitä, joten käveltiin ensi katsomaan näitä maisemia ja jatkettiin siitä Wall Streetille ja muihin saman alueen kohteisiin. Luhistunut WTC talo ei tarjonnut paljon nähtävää, mutta sieltäkin tuli käveltyä ohi. Siinähän se päivä kivasti hujahtikin nopeasti ja eksyttiin yllättäen myös Century 21 ostarille vähän shoppailemaan. Sieltä löysin ehkä yhden hienoimmista ostoksistani reissulta. Marck Jacobsin violetin laukun, joka on aivan ihana. Ehkä paljastan näistä ostoksistakin kuvia myöhemmin, niitä kun tuli tehtyä matkan aikana vähän enemmänkin ;) 

Kannattaako käydä Brooklyn Bridgellä? Kannattaa. Matka ei vie kauaa ja samalla pääset kävelemään lähialueelle katsomaan kaikki muut nähtävyydet. Manhattanin kärki ei ole suuri alue vaikka se siltä kartalla tuntuukin. Kaikki on ainakin omasta mielestäni kävelyetäisyydellä ja karttaa on helppo lukea :)

Mukavan aurinkoista lauantaita, tää lähtis nyt lenkkeilemään! <3

 

2 kommenttia artikkeliin ”Aurinkoa ja Brooklyn Bridge

 1. Petra sanoo:

  Voidaanko mennä takas? <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Ette voi. t:ville (:D)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: