Oltiin eilen aamupäivällä Petran kanssa käväisemässä Milttonin Showroomilla. Aamiaisella houkutteleva kutsu kolahti sähköpostiin jo aikaa sitten ja vaikka kovasti tahdoin ehtiä paikalle jo aamusta, niin töiden takia päästiin vasta päivällä lounastauolla moikkaamaan Milttonin porukkaa. En oo aiemmin vielä ehtinyt käydä Milttonilla, kun aina on ollut muka niin kiireistä (yeah right!), mutta onneksi tällä kertaa kalenteri näytti vihreää valoa. Päästiin katsomaan syksyn uutuuksia mm. Björn Borgin ja Puman treenivaatteissa, joista molemmat oltiin tosi innoissaan. Ihan huippukivoja uusia värityksiä ja varsinkin Puma sai mulle tosi ison hymyn aikaan. Enemmän kuitenkin nautin siitä, että sain vihdoin nähdä kasvot Milttonin viestien takana. Oli nimittäin niin mukavaa porukkaa ja paljon hymyjä vastassa, että taisi se hymy vähän muhunkin tarttua.

Eikös se vähän niin oo, että kun joku hymyilee, nii itekkin pitää hymyillä? Vai oks tää mulla enemmänkin virnistys? ;)

IMG_7297 IMG_7301IMG_7298Mua vähän hihityttää  tää seuraava kuva. Oon selvästi onnesta soikeena tai ainakin silmät sirrilläni ilosta. Kaipa mä innostuin kun pääsin kuvaan Petran kanssa. Kuvasta kiitos Labin alkoholiittoman baarin pitäjälle, joka oli muuten hirmu mukava ja ystävällinen. Eikä ollut mikään huono idea pitää alkoholittomien juomien baaria. Tuntuu nimittäin, että porukka vähentää koko ajan juomistaan ja kuten minä ja Petra, ei kaikille maistu holilliset juomat. Me ollaan niin kranttuja holillisten juomien suhteen, että enempi maistuu kaikki missä on pelkkää sokeria. Haha. Tai sitten ihan vaan vesi ;)IMG_7307 IMG_7310Eikä siitä eilisestä sitten muuten tullutkaan sateista. Varmaan johtui siitä kun rupesin kehumaan sateisia kelejä, niin samantienhän se sade karkasi paikalta. Sinne meni. Veikkaanpa siis, että tää allerginen kausi vielä pahenee, kun ei sada yhtään ja kadut pölyttyy vaan lisää. Sais ehkä vähän jo sadella jos multa kysytään. Raikastuis ilmakin kivasti. Ei tosin tänään eikä huomennakaan, jos saa pyytää. Ois kerrankin vappu ilman märkää ja kylmää, eikös vaan :)

Mahtavaa Vappua kaikille! Juokaa simaa ja syökää munkkeja ja silleen! :D

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: