Mua on aina hihityttänyt tosi paljon, kun oon lukenut näitä koosteita muiden tekemänä. Joskus aiemmin en osannut edes etsiä koko hakutilastoja, mutta kun ne löysin, olin tunteja koukussa. Kahlailin sanoja toisen jälkeen ja nauroin valehtelematta ääneen kun katselin osaa hakusanoista, joilla tännekin on eksytty. Eikai oo ihme, jos pistää naurattamaan, kun joku eksyy näille sivuille esimerkiksi kirjoittamalla hakukentään sanoja kuten tukeva kurvikas blondi, kuinka hävitä miljoona vuodessa tai vaikkapa kirjoittamalla pelkän hakusanan kana. Tarkoittaahan se hakija sillä sitä ruokaa? ;)

Kerran aiemminkin oon käynyt katsomassa, että mitä oman bogin hakusanoista löytyy, mutta nyt tein sen ihan ajan kanssa ja kirjoittelin niitä ylös. Haha, voi jestas miten ihmiset onkaan tänne eksyneet! 

IMG_1054

Tässä niitä nyt sitten tulee!

Grandiosa mainoksen blondi. Joo blondi oon kyllä osittain, mutta että ihan mainoksessa asti? Ei mee palkinto oikeeseen osotteeseen tällä kertaa. Raejuustoa mainostamaan voisin juosta heti kun käsketään, mutta enpä usko olleeni se grandiosan blondi. Tosin silti ihmetyttää, että miten ihmeessä siltikin eksyy mun sivulle. Oonko mä joskus kirjoittanut haaveilevani olevani siinä mainoksessa? Vai oonko mä siinä ja oon jo unohtanut koko mallikeikan, kun niitä on kuitenkin aika paljon?! Eheh. ;)

Miehen työreissut. Ai, että taas on mies lähtenyt matkoille vai ja nyt pohditaan josko se löytyis mun blogista? No ei oo näkynyt. Omakin mies ollut kuvioissa vasta lyhyen aikaa ja sitä ennen ei oo näkynyt kyllä minkäänlaisia miekkosia eikä yhtään millään matkoilla. Ei niin työmatkoilla ainakaan. Että älä nyt täältä etsi enää ainakaan, vai löytyikö se mies jo? 

Hassu kävely. Piti ihan mennä peilin eteen katsomaan, että miten mä oikein kävelen. Enkai vaan oo joskus mennyt teille kertomaan, että kävelen vähän hassusti? Kuulema vähän kuten ankat. Jalkaterät ulospäin ja vähän vaappuen. Näin on isä joskus sanonut ja matkinutkin vähän. Isoäitikin kävelee niin. Ehkä olen vahingossa tämänkin asian teille joskus paljastanut ja joku on sen googlen kautta onnistunut löytämään. Damet!

Marissa irtokarkit. No nyt oot kyllä osannut eksyä oikealle sivulle! Tiedän, että mun karkkihulluus on aika monen tiedossa, mutta että sitä etsitään ihan internetissä saakka, niin johan on asia levinnyt pitkälle. Tietääköhän ne ihan Kiinassa saakka kuinka paljon syön irttiksiä? Siellä ne ei tosin taida tietää miten hyvää karkki voi olla. Meillä kun Suomessa irtokarkit on ehkä maailman parhaita. Oikeasti on. 

Ilme krapula aamuna. Jes, tähän mut on hyvä ottaa esikuvaksi. Juon paljon ja usein ja varmasti ainakin sen verran, että se näkyy naamasta. Ihan varmasti nytkin näkyy. Kaamee kapula tosiaan. Löysitköhän täältä tähän tarpeeksi vinkkejä vai vaihdoitko heti sivustoa? Toivottavasti. Ei oo toi alkoholi mun paras kaveri ja krapula vielä vähemmän. Mee johonkin muualle ettimään jookos. 

Raejuusto dietti. Hei tässähän on oikeasti ihan ideaa! Kyllä mä voisin elää pelkällä raejuustolla vaikka kokonaisen kuukauden. Pistäiskö pistää haaste pystyyn? Kuka on mukana? :D

Lyhyet jalat. Äh, jäin kiinni! 

Kauniit tytöt eivät syö. Niin täähän on tää perus sananlasku. Eihän nätit tytöt tietenkään syö. Kiinnittäisin huomion hakuun, joka on osattu suunnata mun blogiini. Kaunis? Oi, ihanaa kiitos. Eivät syö? No nyt meni vähän vikaan. Tarkoittaako etten sitten ole kauniskaan, kun tuo lauseen toka osio meni pieleen? Äh. 

Pelkkää lihasta. Minäkö? No kyllä. En oo rasvaa tai nesteitä nähnytkään. Oon kävelevä lihaskasa. Ugh!

Keskivartalon lämmitin. Eli siis…vatsa? Mulla sellaista ei kovin suurta ole, joten eipä lämmitä ei. Toivottavasti löysit etsimäsi jostain muualta ;)

Kokonaan tatuoitu nainen. En ajatellut ihan heti olla kokonaan täynnä tatuointeja, mutta mikäli tämä on ennustus niin mies varmaan juoksee kohta karkuun kun lukee tämän. Se kun niin tykkää muutenkin tatuoinneista, niin tää ei kuulosta nyt hyvältä. Älkää paljastako sille kaikkia näitä mun suunnitelmia ;)

DSC02773

Eniten hakuja blogiini liittyi ruokaan. Raejuustosta oon tainnut joskus kirjoittaa ja varsinkin kanaruokien reseptejä oon tainnut postailla ahkeraan, kun niihin löytyi hakutuloksia niinkin paljon ja todella monin eri sanoin. Kana uunissa, kanaa, kanavuoka, broileri sitä ja broileri tätä. Samoin ketoosi oli saanut paljon hakuja ja brunssit kotona sekä ravintoloissa. Ehkäpä pitäisi taas tehdä pian brunssi kotona, niin saisi hakuihin vähän uusiakin tuloksia eikä sitä samaa vuoden vanhaa kirjoitusta? :) Jokatapauksessa siis ruoka on ollut kovaa huutoa ja koska urheilun näkyminen blogissa on ollut jo pitkään karkuteillä, on selvästi katseltu paljon ruokakuvia ja brunssivinkkejä. No, niitä on kyllä tiedossa jatkossakin. Toivottavasti myös urheilua viime kuukausia enemmän!

Kaikista kivoimmat haut liittyivät kuitenkin aivan muuhun kuin ruokaan. Tässäpä muutama esimerkki muutamista hakusanoista, jotka saivat mut ihan hiljaiseksi:

Kuinka olla onnellinen. Voi kun tietäisin tähän vastauksen. Olen varmasti kirjottanut aiheesta monesti ja itsekin pohdin asiaa varmaan joka päivä. Koko ajan. Onni on niin kiinni omasta itsestään ja siitä miten antaa muun ympäristön vaikuttaa elämäänsä. Vai antaako edes vaikuttaa. Aiheeseen liittyen tulossa tekstiä lähiaikoina. Jos vain saan vihdoin erään tekstin valmiiksi ja painan sitä julkaise nappia. Välillä on vaan sanat niin hakusessa, ettei kirjoittamisesta tule mitään ja millään ei tule valmista. Jospa kuitenkin pian onnistuisin kirjoittamaan sen valmiiksi. 

Yksin pitää osata olla onnellinen. No kyllä! Tämän tekstin kirjoitin aiheesta joskus aikaa sitten. Tälle tulossa pian jatko-osa. Tai jotain ainakin sinne päin sohien ja aihetta sivuten. 

Apua elämäniloon. Oivoi, toivon niin kovasti, että olen onnistunut auttamaan tätä avunhakijaa sanoillani. En tiedä miksi haku iski blogiini, mutta ehkäpä olen osannut valita oikeat sanat johonkin tekstiin. Tiedän miltä tuntuu, kun elämä ei aina voita ja tiedän miten vaikeaa on joskus löytää iloa ja nautintoja elämästä. Tiedän liiankin hyvin.

IMG_6491

Kiva kun eksytte tänne mitä ihmeellisempiä teitä pitkin! On hauska seurata näitä sanoja tuolta tilastojen puolelta. Sieltä kun näkee ihan oikeasti, että mitkä asiat teitä eniten kiinnostaa. Brunssit taitaa tosiaan olla aika kuumaa kamaa, kun ne olivat melkein ykkösenä mun hakulistoillani. Ketoosi heti kakkosena. Tuli sieltä paljon muutakin hyvää faktaa, jota en välttämättä kyllä osaa käyttää hyödyksi, mutta ainakin nyt tiedän, että ruoasta kirjoittaminen on aina tervetullutta. Välillä kun jopa miettii, että laitankohan nyt ihan liikaa pelkkiä ruokakuvia  ja väillä tuntuu, että esittelen omaa pärstää liikaa. Itseasiassa viime aikoina ei oo muuta näkynytkään kun oma naama. Hitto, täytyy taas vähän alkaa vaihtaa kivempiin kuviin :D En muuten koskaan suunnittele etukäteen tekstejäni, vaan kirjoitan asioita joita juuri sinä hetkenä tulee mieleen. En siis tosiaan tiedä mitä ensi kerralla kirjoitan. Ihan itteäkin jännittää…. Hihi. 

Mites sinä eksyit ekan kerran blogiini? Jos muistat, niin olisi kiva kuulla :)

15 kommenttia artikkeliin ”Parhaat hakusanat blogissani, tai ainakin ne viihdyttävimmät ;)

 1. Petra sanoo:

  Nyt mä tunnustan. Mä hain sun blogia pari kertaa hakusanalla ”Marissa irtokarkit” :D :D Kun mä yritin selvittää, mitkä on sun lemppareita ;)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hahaha! Eikä. Mä meen kyllä nyt hakemaan Petraa ja irttiksiä, että ollaan tasoissa ;)

   Tykkää

 2. sadetta sanoo:

  Miks mää en osaa löytää noita hakusanoja mistään!:D Kerro vihje;):D

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hiih, auttaisko tää: Mene wordpressissä ensin kohtaan asetukset vasemmalla palkissa. Siellä Google Analytics kohtaan ja siellä on ohje miten se hankitaan. Ellei sulla ole jo se laitettuna ja et löydä sieltä? Sitten siellä mennään katsomaan kohtaa Acquisition ja siellä key words ja organic. Siellä voi sitten valita, että kuinka paljon hakusanoja tahtoo nähdä ja miltä ajalta.

   Onnistuinko auttamaan yhtään? :)

   Tykkää

   1. sadetta sanoo:

    Kiitos! En oo analyticsistä noita onnistunut tähän mennessä vielä löytämään mutta nyt löyty!:D

    Tykkää

    1. marissa sanoo:

     Eipä mittään!! :)

     Tykkää

 3. Milla sanoo:

  hei kiitti tosta vinkistä, en oo tajunnu et analytics näyttää myös noita hassuja hakusanoja, joita bloggeraikana tuli useinkin katsottua! kävin heti kurkkii oman blogin hakuja ja hyvin kuvaa muakin esim. ärsyttävät bloggaajat, söin pussillisen pääsiäissuklaata, miks kaikki käyttää farkkuja & tuntuu että kaikki tuijottaa :’D haha.

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Oleppa hyvä ;) aika älytöntä mitä kaikkea sieltä löytyy. välillä ihmetyttää että miten jotkut tietyt hakusanat edes ohjaa omaan blogiin :D

   Tykkää

 4. Marjut sanoo:

  Nää on kyllä aina yhtä huvittavia postauksia lukea! :D Omankin blogin hakusanoja tulee kateltua aina silloin tällöin ja aina sieltä löytyy jotain mielenkiintoisia yksilöitä :D

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Joo no noita löytyy kyllä tosi paljon lisää! Kohta voi tehdä saman uudestaan, kun noita hauskoja on hirveät määrät.

   Tykkää

 5. outi sanoo:

  :D :D :D aika hauska

  Täytyykin varmaan itsekin tsekata

  http://outinfitness.fitfashion.fi

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hihi, tee ihmeessä sama!!

   Tykkää

 6. Ellu sanoo:

  Etsiskelin New Yorkin matkailuvinkkejä ja google tarjosi hakutuloksissa blogiasi. Ja pakkohan se oli kurkata :)

  Tykkää

 7. Marilii sanoo:

  Haha :D nää oli ihan mahtavia! Vilkaisin omat hakusanat kans ja ne oli ihan tylsiä näihin verrattuna.. Blaah. Tajusin vaan, että treenaan ihan liikaa rintaa/penkkiä, kun se oli blogin nimen jälkeen yleisin hakusana, jolla mun sivuilleni on päädytty :’D

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   hehee, ootkin tollanen salipirkko ;) Hihi. Sun pitää alkaa kanssa kirjotaa raejuustosta vaan päivittäin, niin isoin hakusana on sama kun mulla :D

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: