Mikä upea viikonloppu tää onkaan kaikinpuolin ollut! Juhlia, rauhallista oleilua, hyvää ruokaa (ähky!), ystäviä ja tänään vielä lisää rentoutumista. Unohtamatta tietenkään sitä joka tän kaiken energian saa aikaan, eli aurinko. Huh, mikä ilma siellä on taas tänäänkin! On niin lämmin, että peitot on saanut laittaa kaappiin ja nukkuminen alkaa käydä jo työstä kun on niin kuuma Mutta en valita, vaan mieluummin kiitän.

Kiitos kaunis sille joka päätti tuoda tälläiset ilmat toukokuun loppuun. Ihan mahtavaa! 

IMG_8150

Perjantaina mulla oli kesäiset työpaikan juhlat. Instagramissa jo kriiselinkin, kun en oikein keksinyt mitä olisin laittanut päälle. Nää on näitä hienoja naisen ongelmia, kun on liikaa kaikkea kaapissa, mutta tavallaan ei kuitenkaan mitään. Kaappi aina tyhjä ja juuri se oikea paita kateissa. Kävin vielä tuntia ennen juhliakin kaupassa pyörimässä, jos sieltä olisi löytynyt jotain mikä iskisi silmää. No olisi kyllä löytynytkin, mutta… Olisi pitänyt multakin löytyä pituutta lisää sellaset 20 senttiä! Mille ihmeen kahen metrin mammoille nuo mekot on kaupoissa tehty!? Tälläselle pätkälle ne liuhusi maata pitkin ja vaikka olis ollut millaset korot päällä niin eipä olisi auttanut. Vai olenko mä muka vaan liian lyhyt? ;) Tyydyin sitten pitämään ihan omat asuni päällä. Ne kun tuntui hyvältä muutenkin ja lopputulos miellytti itseänikin.

instagram: marissaleh

Instaan kun laitoin tuon edellisen kuvan ja kyselin, että mikä mekko no paras, niin vastauksia sateli nopeasti paljon. En ollutkaan tajunnut miten helppoa avunpyyntö nykyään on. Ennen kutsuttiin kaverit kylään makutuomariksi kun oli paha paikka vaatteiden kanssa ja nyt voi laittaa vaan kuvan nettii ja vastaukseen menee pari minuuttia. Siis oikeasti, pari minuuttia! Enpä olisi uskonut, kun ne sinne laitoin. Kiitos kaikille apureille! Kokeilin kyllä paljon muitakin asuja, kuin mitä tässä näkyy, mutta ne jotka ehkä miellyttivät omaa silmää eniten tuli tietenkin kuvailtua. Meillä oli teemana Prom night, joten olisi pitänyt olla jotain todella hienoa ja juhlavaa. No, missään leningissä en ollut aikonut lähteä ja se ainut sopiva elninki kaupassa oli 20 senttiä pitkä, joten valinta meni sitten vähän eri suuntaan…

Arvatkaa valitsinko sen suosituimman asukokonaisuuden, jota kehutiin? 

IMG_8218 IMG_8219

IMG_8216

Juu en tosiaan valinnut sitä suosituinta! Omakin lemppari kyllä oli se mikä sai eniten ääniä, eli tuo kuvista toisena oleva turkoosi hame ja paita. Turkoosiin olisi voinut yhdistää vaikka valkoisen paidan, koska kengätkin olivat valkoiset. Ne valitsin jo ensimmäisenä, koska olen jo pitkään haaveillut että päsen käyttämään pitkästä aikaa näitä mun Tod’sin ihania kesäkenkiä. Niin ja siis tosiaan, valkkasin asuista sen joka ei saanut yhtään ääntä. Hihi. Eli farkkumekon ja lyhyen paidan. Että kiitos vaan kaikille apureille. Olishan teidän pitänyt arvata, että valkkaan juuri päinvastoin kun mitä te sanotte ;)

IMG_8160Valinta perustui täysin mukavuuteen. Tepastelin kotona eri asuissa ja tämä sattui olemaan se joka tuntui päällä parhaalta. Mitän nyt hame vähän meinasi välillä nousta, mutta muuten siinä oli hyvä olla. Juhliin kun ei ole kiva mennä liian lyhyessä hameessa tai muutenkaan sellaisessa asussa jossa tuntee olonsa epävarmaksi. Turkoosi hame oli vähän liian lyhyt ja melkein meinasi peppu vilkkua, joten ei kiitos. Oon vähän liian tarkka välillä siitä mitä näkyy ja mitä laitan päälle. Kaiken pitää sopia täydellisesti ja myös tuntua siltä. Meikkaukseen en itse pystyisi esimerkiksi koskaan mennä, koska a) meikki ei sovi mulle yhtään ja b) sen kanssa on epävarma olo. Siispä suhin mieluiten ihan itse omaan naamaan sen mikä sopii ja loput meikit jätän muille :D 

Mikäs oli sun asulemppari näistä? Olisit varmaan valinnut vähän näyttävämmän vaatteet? Mutta kuten ystävänikin juhlissa sanoi, niin olin oikein hyvin onnistunut löytämään kunnon teinilookin, eli menin ihan täydestä Prom asullani. Teiniltähän sitä pitikin näyttää, eli nappiin meni!

Aurinkoista sunnuntaita, muistakaahan ottaa rennosti! :)

 

11 kommenttia artikkeliin ”Kesäjuhlat ja kauniita asuja!

 1. anna sanoo:

  Ootpa ollut taas kauniina ja niin ihanan kesäisen säteilevänä, Marissa! .<

  Tykkää

  1. anna sanoo:

   Apua, mitä tuolle kommentille tapahtui?! Tuon hymiön piti tulla ihan eri kohtaan, koska kommenttikin oli pidempi mut näköjään loppu on hävinny johonkin!

   Eli tuon piti jatkua niin, että siun tatuiointi on kuin koru etenkin tuon asukokonaisuuden kanssa :)

   Ja >.<-hymiön piti tulla vasta siihen kohtaan, kun kirjoittelin että voisin ottaa ekstrasentin kaikista siun mekoista, kun miulle mitkään maxitkaan ei meinaa olla tarpeeksi pitkiä.

   Testataanpa uusiks, jos tää nyt lähtis vaikka ihan kokonaan :D

   Tykkää

   1. marissa sanoo:

    hehe, kyllähän tuosta vähän lyhkäsemmästä kommentista melkein sai selville mitä tahdoit sanoa!? :D

    Kiitos Anni, tatska kyllä tekee nykyään niin paljon joka asuun. Koruja ei paljoa tarvita! Oliskin pitänyt tuoda sulle ne loput siitä mekosta..miksen heti tajunnut :D

    Tykkää

 2. mandi sanoo:

  Apua kun Sä oot ihana <3 :D mistä noi kaikki vaatteet ostettu? Varsinki toi Valkonen asu?

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Voi Mandi <3 Vaatteet on kaikki ulkomailta, paitsi tuo farkkuhame, joka on ihan seppälästä. Ranskasta melkein kymmenen vuotta sitten hankittu valkoiset kaikki :)

   Tykkää

 3. outi sanoo:

  Ihania asukokonaisuuksia kaikki, ihastuin ihan tuohon valkoiseen toppiin :)

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Outi. Se on vanha ja aina toimiva siisti toppi :)

   Tykkää

 4. Anna-Maria sanoo:

  ihania kaikki, valkoinen kyllä paras! Tuo tylli on vaan aina ihana :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos! :) Sitä mekkoa on pidetty rippi-ikäisenä. Eli on jo hetki aikaa kun se on hankittu ;)

   Tykkää

 5. Linda sanoo:

  Kaunis Marissa<3 valitsit mun lemppariasun! Eli yksi ääni näin jälkikäteen ;)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Jeee. Suhun voi aina luottaa ;) <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: