Tämän postauksen kuva on otettu noin kuusi minuuttia sitten. Siitä viisi minuuttia aikaisemmin istuin turhautuneena hotellin sängyllä ja mietin, että miten tässä aina käy näin. Miksi en voisi olla hitaampi ja uneliaampi ja ja ja… No ylipäänsä vain hidas lähtemään! En tiedä mistä ihmeestä se sanonta tulee, että naisia muka saa aina odottaa. Jälleen kerran se olen kyllä minä joko odottelen kärsimättömänä, että koskas päästään lähtemään ulos. Ulos ihanaan auringon paisteeseen ja lämpöön. Niin, en tainnutkaan teille mainita, että karkasin Barcelonaan? Hih, tälläinen hetken get away miehen kanssa hyvän ruoan ja auringon luokse (okei, aurinko on kyllä ollut vähän kadoksissa) nautiskelemaan toistemme seurasta. Päivät on menneet nopeasti ja joku onkin jo ehkä voinut muutaman kuvan bongata instasta, että mitä täällä oikein puuhaillaan. 

No, tällä hetkellä tosiaan istun tässä hotellin sängyllä ja odotan. Hitsi miten odottavan aika on pitkä. Mennäänkö jo pliiiiiiis. ;)

Jos ei muuta tekemistä keksi, niin voi aina kuvailla itseään! ;)

Jos ei muuta tekemistä keksi, niin voi aina kuvailla itseään! ;)

Viimeistä päivää viedään ja tänään pitäisi sitten nauttia ihan täysillä jokaisesta hetkestä. Olen tässä jo ehtinyt tehdä lyhyen aamutreenin, käydä syömässä aamiasta ja nyt tosiaan odottelen, että koskas arvon herra sattuu olemaan valmis. Suihkukin sillä on vielä käymättä ja ulos pitäisi päästä. Voitte kuvitella miten kärsimätön olen kun joudun istua sisällä ja ulkona porottaa ensimäistä kertaa viikkoon aurinko ihan aamusta saakka. Siellä se paistaa ja mie oon täällä, buhuu. Hitsin vimpulat noiden miesten kanssa. Mä ainakin laitan sen koko sanonnan uusiksi, koska aina niitä miehiä saa odottaaOkei, kyllä mä naisiakin usein joudun odottamaan, myönnettäköön ;)

Ei tässä tällä kertaa sen enempää, katsotaan jos saisin teille vähän kuvia matkasta viimeistään huomenna ladattua koneelle. Yritän myös ottaa vähän aurinkoa täältä mukaan, ellei se olekin jo saapunut sinne Suomeen? Karattiin tosiaan aika sopivaan aikaan Suomesta pois, kun sinne tuli kuulema niin kylmät ilmat ja lisäksi inhaa vesisadetta. Ehkä saan täältä ripauksen lämpöä mukaan ja ensi viikolla on helle. Kiittäkää sitten mua, jookos! ;) No ei täälläkään ole pelkkää aurinkoa ollut, mutta ainakin on ollut lämmin ja ympärillä upeat Barcelonan kadut. Ei voi valittaa. Ja vaikka nyt vähän nurisen odottelusta, niin on mun matkaseuranikin ollut aika mukavaa. Huippumatka ollut yhdessä :)

Nyt kuuluikin jo suihkun napsahtavan kiinni, joten taitaa olla aika pikkuhijaa lähteä. Vikat tavarat kasaan, laukku säilöön respaan ja ulos nauttimaan pitkästä päivästä auriingossa. Jiihaa, life is good! 

Rentouttavaa sunnuntaita! <3

10 kommenttia artikkeliin ”Aina niitä miehiä saa odottaa!

 1. Petra sanoo:

  Musta me oltiin Nykissä aika tehokas kaksikko! ;)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Todellaki! Siks sun kanssa oli aika ihanaa matkustaa, kun meni toi nopeus niin yksiin. Yhtä nopsia molemmat <3

   Tykkää

 2. Marilii sanoo:

  Hahah, mun on pakko yhtyä tähän! Meilläkin mies on se, jota saa aina odottaa! Ihan sama minne ollaan lähdössä, niin aina ollaan vähintään 5 min myöhässä Anssin takia. Asetan nykyään aikarajoja tyyliin ”ole valmiina klo 12.30”.. vaikka oikeasti pitää lähtee vasta tasalta. Sitten on edes joku mahdollisuus olla ajoissa :’D

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Onneks on niin ihania miehiä, että niitä voi vähän odottaa. ;) <3

   Tykkää

 3. outi sanoo:

  Miehiä saa aina odottaa, kyllä!! :D

  Ihana tuollainen get away, mä niin odotan kesän tulevia reissujaan :)

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kesä <3

   Tykkää

 4. Aino sanoo:

  Hahha mä oon kyllä todennu ihan saman! Tai sit mä oon vaan ite jotenkin supernopee, en tiiä :D

  PS. Mun blogissa on sulle tunnustus <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hihi, ollaan niin nopsia kato ;) Eikä….meen heti kattoo!!! <3

   Tykkää

 5. Petra sanoo:

  Sulle olis munkin blogissa tunnustus! <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Löysinkin se jo. Hihi <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: