Tänään ajattelin kirjoitella teille ihan vain tämän hetken kuulumisia. Tykkään kovasti lueksella sellaisia päiväkirjamaisia sepustuksia päivistä ja siitä mitä arjessa tapahtuu, mutta itselläni sellaiset jutut ovat unohtuneet ihan kokonaan. Tai sitten en vain muista juuri nyt tehneeni sellaisia? Matkakuvia näittekin jo ja niitä on tulossa lisää (ruokapäiväkirjan muodossa) kunhan saan kaikki kuvat selailtua läpi. Hirmuiset määrät sitä tulikin kuvailtua matkan aikana ja lähes jokaisen kuvan tahtoisi myös esitellä. Maisemia ei niinkään eksynyt linssiin, koska Barcelona on tuttu kaupunki ja sitä katukuvaa olen katsellut monesti. Siksi kai vähän unohdinkin vangita niitä maisemia kameralle, kun ne tuntuivat liian kotoisilta ja tutuilta. Ruokakuvia sentään tuli otettua ahkerasti, vaikka ne tapaksetkin on osuneet eteeni yhtä monesti kun samaiset maisemat. Ruokaanhan ei voi koskaan kyllästyä ja kuvista tulee aina yhtä herkullisia. <3

Pieni ähky on matkan jälkeen edelleen meneillään ja jopa aamisen syönti on ollut aamuisin vaikeaa. Aivan kun vatsassa asuisi joku (älkää pelästykö, ei asu! :D) ja pitäisi sitä aivan pullollaan täynnä. Siksi ruoka ei ole oikein maistunut matkan jälkeen ja salaatti on ainut mitä on tehnyt mieli syödä. Siinäkin ne salaatinlehden menee ensimmäisenä alas ja liha viimeisenä. Mikä on ihme. Yleensä liha on ensimmäinen joka karkaa lautaselta suuhun ja loppuu aina liian aikaisin.

Työpäivät on menneet nopeasti ja tuntuu, että koko ajan hymyilyttää. Siis ihan kaikki. Maanantai aamu alkoi hyvällä tuulella, kun tiesin, että näen taas tuttuja kasvoja ja ihmisiä. Enhän ollut poissa kuin viisi päivää, mutta ehtiihän siinä jo tulla ikävä! Veljetkin jo soitteli sunnuntaina ja kyselivät koska tulen kotiin. Awww. Toinen tuli ihan käymäänkin heti maanantaina ja toinen haki kiltisti kentältä aamuyöllä kotiin. Oivoi, on se niin kiva kun on iso perhe ja aina joku apuna ja odottamassa. On myös muuten kiva nykyään, kun on joku lähtemässä aamuisin ovesta ulos samaan aikaan. Ei ole pelkästään niitä peilikuvia ja selfieitä näkyvillä tässäkään yhden naisen blogissa vaan on tälläisiä kivoja kuvia joissa näkyy muutakin kuin likainen peili ja mun yritykset näyttää fiksulta! :D

IMG_8906 IMG_8908

Tällä hetkellä on sellainen olo, että mikään ei oikeastaan voi harmittaa. Tapani mukaan kyllä pohdisken paljon asioita. Mietin tulevaa kesää ja ehkä jo vähän syksyäkin. Loppuviikosta olen suuntaamassa äitini kanssa lomalle Pariisiin. I know, matkustan paljon ja saan tästä matkasta olla kiitollinen matkailuhullulle äidilleni joka tahtoo Pariisiin katselemaan kesävaatteita ja syömään simpukoita ;) Siellä ollaankin kolme päivää ja tämän jälkeen alkaa pitkä työputki. On iso projekti meneillään töissä ja tässä olen mukana usemman päivän peräkkäin. Ihan kiva siis pitää nämä kaksi viikkoa lähes kokonaan lomaillen niin sitten jaksaa taas paahtaa töissä. Kesällä on tiedossa kyllä vähän lisääkin lomailua, mutta se tapahtuu kotona ja mökkimaisemissa. Odotan jo järveen uimista ja pitkiä kesäöitä. Uintia aamulla aikaisin kun muut vielä nukkuu. Ah.

Onko muuten vinkkejä Pariisiin? Olen käynyt siellä pari kertaa aiemminkin, mutta koska aina on kiva kuulla uusia ehdotuksia ja suosituksia, niin bring it on. Siellä on Forecan mukaan viikonloppuna jopa 29 astetta lämmintä joka ehkä vähän hirvityttää.. Jaiks. Mitä siellä voi pitää päällä? Bikineitä? :D  
IMG_8910

IMG_8929

Uusi ihana Marc by Marc Jacobsin (koulu-) reppu ;)

Ainiin, tänään oli ihana aamun alku, kun sain käydä ihanan Monnan kanssa aamupalalla. Instan seuraajat saattoivatkin jo Monnalta ja multa nähdä meidän hienot irvistely selfiet! Hahaa, oltiin aika innoissaan ainakin kuvien perusteella. Ja oltiin kyllä niin täynnä energiaa ainakin sen aamiaisen jälkeen, että mulla ainakin sujui työt tuplatahtia. Oli mukavaa jutella Monnan kanssa ihan rauhassa arkisista jutuista ja sitten näistä meidän blogikuvioista. Ihmetyttää niin vieläkin tämä kaikki bloggamisen tuoma ”julkisuus” ja ihmiset joihin on päässyt tutustumaan. Enpä olisi osaanut silloin joskus aavistella kun aloitin, että blogin kirjoittamisesta tulisi jotain isompaa. Kivasti isoa. Onhan tää ihan huippukiva harrastus ja tämän kautta oon tutustunut niin moniin upeisiin ihmisiin. Täällä kirjoittelemalla alkaa aamutkin aina kivasti. Kahvikuppi kourassa ja uusi tyhjä sivu eteen. Aamuisin on vaan niin ihana kirjoittaa ja katsella kuvia. Tällä kertaa tosin näin yömyöhään, kun ei uni ota tullakseen :)

Kiitos vielä Monnalle aamiaisesta! Oli ihana aloittaa aamu sun kanssasi <3

IMG_8954Erikoista muuten, että kun oltiin Petran kanssa Nykin reissulla, niin mulle ei tullut minkäänlaista jet lagia. Nyt sitten kun reissaan Epsanjaan ja tulen kotiin, niin olen siirtymistä ja markustamisesta ihan sekaisin. Silmät seis koko ajan ja pää ei toimi yhtään. Sellainen vähän haamumainen olo ja laahustan paikasta toiseen. Vai oliskohan syynä ne meidän jokapäiväiset päikkärit lomalla, jotka uusittiin myös tänään? Haha! Enää ei tuu yöllä nukuttua vaan päivällä vedellään sikeitä useampi tunti kun tuntuu vaan niin mukavalta kttua sohvalle. Onpas fiksua. Kuinkahan monta yötä tulee kukuttua aamuyöhön asti? Tulee nimittäin herättyä niin reippaana töihin, että ei sitä kovin kauaa jaksa. Jospa siellä Pariisissa sitten nukkuisi kunnolla… Niin varmaan! :D

Huomenna onkin aamusta hyvää aikaa kurkkia matkakuvia läpi ja valmistautua pakkaamalla tavaroita valmiiksi. Kohtahan se jo matka alkaakin patonkien luvattuun maahan ja etsimään Mona Lisaa. Hihi, täytyy ostaa ainakin kerran patonki ja kantaa sitä olalla. Odotan kyllä ihan älyttömästä jo tätäkin matkaa ja kaikkia niitä herkkuja mitä siellä pääsee nauttimaan. Shoppailua odotan lähinnä vain kauhulla, koska olen ostanut viime kuukausina aivan liikaa itselleni kaikkea kivaa ja en koe olevani enää oikeutettu mihinkään vaatteisiin. No, en kyllä yhtään mihinkään, kun alkaa lompakko näyttää vähän liian tyhjältä. ;) Ei saa mennä ihan juhlaksi tää koko vuosi, joten yritän pysyä matkalla nätisti ja pysyttäydyn tuhlailemaan vaan ruokaan, joka siinä maassa ei petä koskaan. Jos ne ranskikset jonkun asian osaa, niin ruoanlaiton. :)

Vauhdikasta keskiviikkoa ystävät hyvät! Voikaahan hyvin! <3

Edit: otsikko muutettu jälkikäteen… sitä se huono uni teettää, että ollaan jo keskiviikossa tiistain sijaan. No olihan se julkaisuvaiheessa jo keskiyö ;)

 

8 kommenttia artikkeliin ”Ihan tavallisia tiistain ajatuksia.

 1. Marilii sanoo:

  Hihi, olipas kiva lueskella vaihteeksi sun arkisia höpöttelyjäsi <3 Mä jo aamulla ihastelin noita teidän irvistelykuvia. Ootte Monnan kanssa niin söpöjä, etten kestä! Toivottavasti mekin päästään taas pian irvistelemään (ja syömään!) yhdessä! <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hiih, ollaan joo aika söpösiä. varsinkin kun irvistellään kunnolla ;) Eiköhän me kesällä päästään yhdessä syömään :)

   Tykkää

 2. Roosa sanoo:

  Hei ois huippua saaha Pariisiin matkavinkkejä! Oon ite lähössä heinäkuusa viideks päiväks Pariisiin ja kerran on tullut siellä aiemminkin käytyä mutta vinkit ois kivoja! :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Varmasti kerron! Senjalla on ollut ihaana blogi, jossa se kertoo paljon juttuja ranskan reissultaan. http://olemassaolostaenfrance.blogspot.fi/ jos sieltä tahdot kurkkia vinkkejä :)

   Tykkää

 3. elinainen sanoo:

  Sinä hymyilyttävä tyttö.:)

  Tällaista me kaivataankin: positiivisuutta. Arvaa meninkö ostamaan Ilta-sanomat tai sen toisen lehden (en muista kumpi:D) kun lööpissä luki että tänään vain hyviä uutisia.

  Ah, Pariisi..Siitä on itsellä just se Pariisi -kuva ja haluunkin sit kuulla millaista oli. Ihanaa päivää!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Elina! Ootkin sellanen yks aurinko itse koko nainen :)

   ihanaa viikkoa sullekkin, tuun sitten varmasti raportoimaan montako patonkia tuli syötyä ja niinpäinpois :D

   Tykkää

 4. Sonja sanoo:

  Hei! Olen jo jonkin aikaa lueskellut blogiasi, mutta ei ole tullut aikaisemmin mitään kommentoitua. Kiitos siis kivoista ja iloisista postauksistasi. Yks kysymys minulla sinulle olisi eli minkäläista työtä teet tällä hetkellä, ilmeisesti jotain asiakaspalveluun liittyvää? :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Moikka Sonja! Kiva kun tulit kommentoimaan ;)

   Teen töitä asiakaspalvelun parissa täysin. Suomalaisessa yrityksessä hoidan niin vieraiden kun omienkin työntekijöiden hyvinvointia ja viihtyvyyttä. Ihana työ. Ehkä siitä joskus paljastan enemmänkin ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: