Kiitos Akvamariinin, onnistuin saamaan itselleni hienon lahjan Haglöfsiltä. KiitosLava-mallinen 90 litran laukku saapui kotiin sopivasti juuri ennen kesän reissuja. Muilla tytöillä, jotka kävivät Akvamariinilla, olen nähnyt paljon Haglöfsin takkeja, mutta itse päädyin mieluummin vähän erilaiseen tuotteeseen tällä kertaa. Vaatteita mulla tuntuu olevan niin paljon liikaa muutenkin, joten kyselin josko olisi mahdollista saada reissailuun sopiva suuri laukku. Sen turkoosi väri houkutteli jo heidän esittelyssään ja vaikka yritinkin kysellä myös limen värisen laukun perään lime <3, olen silti aivan myyty tästä laukusta. Limen väristä ei siis ollut saatavilla, joten sain turkoosin. Värivaihtoehtoja on Haglöfsin sivuilla kyllä useita ja bongasin sieltä jopa lilan samanlaisen laukun. Vau, aivan ihana!

Tähän laukkuun mahtuu kuulkaa niin paljon tavaraa, että tämä täti ei edes pysy pystyssä kun se laitetaan täyteen! Näissäkin kuvissa laukku on laitettu vain osaksi täyteen ja tilanne on täysin lavastettu. Mies  piti huolen, että pysyn pystyssä ja  yritti ottaa nopeasti kuvan. Haha, että niin vahva fitnessmimmi! :D Mitäs täytettiin laukku useammalla pullolla cavaa. Kyllä mä ilman niitä olisin jaksanut sen kantaa, en nyt sentään voi niin heikko olla ;)

IMG_8884 IMG_8894

Eikös sovi aika kivasti yhteen tuon vanhan pikkuisen työnnettävän laukun kanssa? Sitä käytän paljon lyhyillä matkoillani ja sinne mahtuu myös yllättävän paljon tavaraa. Voitte siis kuvitella, että kun tuollaisen 90 litrasen laukun vetää täyteen, niin sinne mahtuu lähes koko omaisuus. Uuden laukun idea onkin olla mukana pidemmillä matkoilla joilla olisi hyvä päästä kulkemaan ilman pyöriä laukussa. Junalla kulkiessa ja muutenkin paljon kävellessä on hyvä olla laukku joka kulkee helposti matkassa myös vaikeammissa paikoissa. Tämä onkin siihen juuri täydellinen. Oikea rinkka on varmasti hankinnassa sitten siinä vaiheessa jos teen jonkun pidemmän reissun aasiaan (haavena olisi!) ja silloin pitää olla vieläkin parempi laukku käytössä. Tämä sopii kuitenkin todella hyvin pidemmällekin reissulle ja hihnat on todella mukavat olkapäillä. Talven Thaimaan matkalla oli mukana ihan tavallinen putkikassi, mutta matkakaverin laukku sai mut vihreäksi kateudesta, kun sillä oli sellainen uusi ja hieno everestin musta rinkkatyyppinen laukku. No, nyt mulla on sitten melkein samanlainen! Jihuu! Vähän vaan isompi ja väriltään toki aika näkyvä. En ihan heti katoa väen joukkoon tämä selässä ;)

Ainut vaan tosiaan, että… Laukkua ei voi kovin täyteen laittaa, tai mun matka loppuu noin kolmen metrin kohdalla kun kellahdan laukun alle! Hahaha! :DIMG_8896 IMG_8901Sen semmoinen laukku. Aivan ihana! <3 Kukapa ei turkoosista pitäisi? Siitä tulee niin hyvälle mielelle vaan katsomalla. Sopii mun uusiin Nikeihinkin hyvin, vai mitä!? :D Eli ihan täydellinen. Täytyy jatkossakin alkaa mallata jokainen matkailuun liittyvä ostos vaatteiden kautta ;)

Ihanaa perjantaita sinne Suomeen, jossa taitaa paistella taas aurinko! Täällä suunnataan nyt tepastelemaan pitkin Pariisin kuumia ja helteisiä katuja! :)

8 kommenttia artikkeliin ”Niin suuri laukku, että vain vahvimmat selviävät sen alla! ;)

 1. eveliina sanoo:

  Tuo on kyllä aivan ihana ja mä tykkään tosta turkoosista (yllätys, kun mun takki on sen värinen) :) Mä haaveilen siitä pienemmästä repusta seuraavaksi. Menis kätevästi pienemmillä retkillä ja salireissuillakin.

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Joo, se pikku reppu olis myös loistava! Samoin kaikki niiden reput :D Ottaisin jokaisessa eri värissä kaikki :D

   Tykkää

 2. Laura sanoo:

  Apua, miten älyttömän kivan näköinen tuo laukku oikein onkaan! :D Tuo näyttääkin kyllä just siltä, että kunnolla pakattuna siihen saa mahtumaan abouttiarallaa koko elämän – jos vielä siinä vaiheessa tosiaan pysyy tavaramäärän alla pystyssä… :D

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Haha, no elämä siihen tosiaan mahtuu! Useampi ihminenkin melkein jopa :D

   Tykkää

 3. anna sanoo:

  Tosi kiva laukku!ja hei noi lenkkarit on mahtavat? Mistä olet löytänyt noin kivat? Toimiikohan juostessa myös vai hankitko lähinnä vapaa-ajan kengiksi?

  -Anna

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Moi Anna! Ostin ne Nykistä outletista, mutta sitä mallia on suomessakin varmaan ihan urheiluliikkeissä myynnissä. Nike Free Run, joita mulla on kahdessa värissä jopa :p Olivat niin ihanat jalassa, että en voinut tyytyä yksiin. Käytän kävellessä, mutta kerran olen jo juossut ja sopivt siihen tosi hyvin. Kannattaa vaan ottaa vähän isompi koko jos tietää, että juoksee näissä kengissä. Kävellessä on parempi olla taas napakampi.

   Nää on kun tossut jalassa, eikä tekis mieli ottaa niitä pois kun on kerran laittanut jalkaan :D

   Tykkää

 4. Henni sanoo:

  Hei! Satuin jotakin kautta eksymään ekaa kertaa sinun blogiin ja täytyy sanoa että itelle tuli heti hyvä mieli kun sinusta jotenkin hehkuu semmonen ihana positiivisuus ☺ Ei mulla oikeasti mitään asiaa oo, tulin vaan toivottamaan hyvää kesää!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Henni ja ihanaa, että eksyit tänne! Toivon kovasti, että tuut jatkossakin:))

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: