IMG_9032

IMG_9023 IMG_9038 IMG_9066 IMG_9074 IMG_9080

IMG_9072 IMG_9098 IMG_9113

IMG_9105 IMG_9121

IMG_9180 IMG_9174

IMG_9167 IMG_9206 IMG_9213 IMG_9217

IMG_9204 IMG_9220 IMG_9237 IMG_9241 IMG_9245 IMG_9248 IMG_9254 IMG_9269 IMG_9274 IMG_9276

IMG_9016 IMG_9292 IMG_9320 IMG_9337

IMG_9001 IMG_9004 IMG_9006 IMG_9009

IMG_9190 IMG_9342

Korttini te saittekin jo, mutta siitä pääsi kokonaan unohtumaan kuvat matkasta. Onneksi vika oli korjattavissa. Kiitos Pariisi, kolme päivää antoi paljon ja jätti vielä paljon tilaa seuraavaan kertaan. Harmittaa, etten saanut kaikkea sitä kauneutta mahtumaan kuviin, kun kaikkialla oli niin paljon ihmisiä ja ympäristön kuvaaminen oli vaikeaa. Eikä puhelimen kamera kai olekaan paras laite näyttämään maisemia tai sen suurempaa kuvaa. Ehkä niissä kuitenkin näkyi paljon hyvää oloa ja energiaa, joka jäi kevään viimeisestä matkasta. Ehkä näitte kuvista miten nautin siellä olostani ja esimerkiksi ruoka teki ihan lähtemättömän vaikutuksen. Huh miten hyvää tartar lihaa, oon mykistynyt. 

Toivottavasti innostutte matkaamaan jonain päivänä Pariisiin. En osaa kertoa siitä kaupungista vielä paljoa, kun itsellänikin on niin paljon vielä kysymysmerkkejä, mutta osaan kertoa sen, että nähtävää siellä kyllä riittää. Sen tiedän myös, että kolme päivää on aivan liian vähän siihen kaupunkiin. Kaksi viikkoa kuulostaa jo paljon fiksummalta  ;) Eikä paikka ole pelkästään nähtävyyksiä ja museoita, vaan siellä riittää katsotaavaa ihan kaikille. Itsekin nautin suurimmaksi osin matkoillani fiiliksestä ja enrergiasta jonka kaduilta saa mukaansa. Ranskassa olikin aivan erilaista kuin Suomessa ja jo se kaunis kieli saa mut niin rentoutuneeksi, että vaikea kuvailla edes oloaan. Se tosiaan kuulosti ihan hunajalta korvissani, kuten kortissa kerroinkin. Ihana maa jokatapauksessa. Upea kaupunki. 

Nyt aamulenkille ja pian taas takaisin töihin.  Pitkä päivä tiedossa, joten pieni happiretki ulkoilmaan tekee hyvää. Nähdään taas pian! :)

2 kommenttia artikkeliin ”Hyvän olon kuvia.

 1. Iines sanoo:

  Oon lähössä maanantaina Pariisiin, onko mitään vinkkejä antaa esim. kahvilat/ravintolat :)?

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Oi, ihanaa! Eräälle kaverille neuvoin juuri, että kannattaa vaan mennä oman fiiliksen mukaan ja mennä sellaisiin ravintoloihin ja kahviloihin jotka houkuttelee. En oo koskaan nähnyt samanlaista kupunkia kuin Pariisi, joka olisi aivan täynnä erilaisia kahviloita ja ravintoloita. Siellä ei tule ongelmaksi ainakaan nälkä, eikä oo pulaa herkuista. Enkä usko, että ne edes osaa tehdä huonoa ruokaa :D

   Pikkukaduille vaan talsimaan ja valkkaa sellaiset paikat, joissa näkyisi istuvan paikallisia. Se on aina hyvä merkki siitä, että on hyvää ruokaa ;)

   Upeaa matkaa! Tule kertomaan matkakuulumiset kun palaat, olisi kiva kuulla sun ajatuksesi siitä kaupungista :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: