En tiedä mihin se oikein katosi. Laiskuuden ja lomailun välimaastoonko se johonkin jäi vai unohdinko sen matkasta jo silloin kun selkä alkoi vihoitella? Liian paljon on tullut oltua vain paikoillaan ja vaikka kävely on kivaa, niin se ei kuitenkaan loppujenlopuksi ole se ainut asia jolla tahdon rasittaa kehoani. Se kun alkaa näyttää jo vähän ruikulalta ja useampi kilo on tultu alas siitä, kun vielä oli lihaksiakin kunnolla kropassa. Nesteitähän sieltä toki on myös kadonnut, mutta selvästi on kapoisempi olemus peilissä ja olokin on vähän hassu. Ihan hyvä kylläkin, koska liikaa lihaksia en muutenkaan kaipaa. Liian skrode olo ei sovi itselleni, kuten oonkin jo joskus kertonut. Liika on liikaa ja kaipaan ennemmin kehoa, jossa räjähtävyysvoima on parempi ja olo sellainen mukavan keveä. Tällä hetkellä se onkin sellainen, mutta kaipaan enemmän voimaa ja hyvä kuntoani takaisin. Ehkä ne vielä löydetään. Kunhan edes kunnolla aloitetaan se etsintä ja lopetetaan tällainen laiskottelu ;)

IMG_9406 IMG_9428

Nämä kuvat on muuten otettu viime viikonlppuna, kun vielä se aurinkokin paistoi. Sitä ei oo paljoa ainakaan täällä Espoossa sen jälkeen näkynyt, mutta toivotaan, että se tulis taas takaisin nyt kun vihdoin päätin palata kunnolla treenailun makuun. Mikä sitten on vaikuttanut siihen, ettei oo kovinkaan paljon tullut käytyä esimerkiksi salilla? No, aika suuresti se osuus, että ei oo enää salikorttia :D Haha! rtisanoin sen jo kuukausia sitten kun ei tullut käytyä siellä enää ollenkaan ja harmitti maksaa montakymmentä euroa turhasta. Joka kerta kun yritin, niin teki mennä mieli hakemaan lisää lykkäystä kortista lääkäriltä, kun ei se selkä tykännyt yhtään. Siksi oli pakko päättää, että nyt se kortti hiiteen. Hyvä päätös se olikin, koska salikortteja saa aina uusittua ja treenata voi muuallakin kuin salilla. 

Kotikutoinen treeni onkin tullut tutuksi, mutta en tosiaan ole treenannun yhtä ahkerasti kun mitä olisin voinut. Koska. On muka ollut niin kiire. Ja onkin ihan oikeasti viime aikoina ollut. Matkatessa ei tietenkään oo tullut keskityttyä treeniin, koska on pitänyt kävellä joka päivä mahdollisimman paljon. Matkat taas on tehnyt työlle sitä, että päivät on pidentyneet siinä ympärillä ja parin tapahtuman takia oon joskus ollut kotona vasta 12 jälkeen yöllä. Siinä ei paljoa lenkkejä vedetä seuraavana päivänä, kun pitää olla taas kasilta tai ysiltä töissä. Pientä selittelyn makuahan tässä on, mutta tämä on totuus. Liian väsynyttä kehoa on turha ulkoiluttaa lenkkipolulla, eikä olisi tullut mieleenkään tehdä mitään liian rasittavaa. Muutos alkaa kuitenkin tänään, kun suuntaan itseni lähimpään saliin ja menen kyselemään tarjousta kuukausikortista. Jippii. Kyseessä on pelkkä sali, ei enää ryhmäliikuntaa ja muit ekstroja päälle. Aion jatkaa alkuun kevyellä salin kulutuksella pari kertaa viikossa ja sitten oman kehon treeniä ulkona. Juoksua, akselkyykkyjä, intervalleja ja sellaista kaikkea kivaa. Nyt on taas kunnolla aikaa, enkä aio sitä muuhun laittaakaan. Kesä ja treeni sopivat niin hyvin yhteen :)

IMG_9432 IMG_9445 IMG_9446

Kesällä se pari kertaa salilla tulee olemaan ihan maksimi. Kuka nyt malttaa sisällä nyhjätä kun on niin kaunista ulkona ja ilmat on vihdoin lämpimät. Edes pieni sateinen llma ei haittaa, kun lämpötila riittää jokapauksessa olemaan ulkona. Tai siis monihan siellä jaksaa olla sisälläkin treenaamassa, mutta itselle se on kesäisin kaikista vaikeinta. Talvella ehtii taas sitten kituuttaa salilla vähän enemmänkin. Oikeastaan ihan kyllästymiseen saakka. Räntää pakoon salille töiden jälkeen ja se on parasta mitä tiedän siihen vuoden aikaan tiedän. Ainut tapa piristyä, kun on niin masentavat kelit ja synkkää. Talvea odotellessa siis… :D

Ulkona on vaan niin kaunista. Vaikka mieli usein kaipaa matkailua, niin kotiin paluu tuntuu aina yhtä hyvältä. Varsinkin kesällä kun luonto on tälläinen <3IMG_9456

IMG_9460 IMG_9537 IMG_9542Tätä päivää on odotettu. Rankat viikot takana ja tänä aamuna on pitkästä aikaa sellainen olo, että saa rentoutua ja vain olla. Sainhan matkatessakin rentoutua, mutta kyllä kotona olo välillä ilman kiirettä on paikallaan. Ensi viikko on jo vähän helpompi töissä ja tiedän, että riittää kun teen normaalin pituista päivää. Illat on pyhitetty urheilulle ja rentoilulle. Viime aikoina kun kaikki mahdollinen vapaa-aika on ollut pakko jättää siihen rentoiluun, eikä urheilulle ole ollut aikaa. Jalat on ollut niin kipeät iltaisin, että ei oo ollut mitään mahista kiusata niitä lisää. Kerrankin oon kai osannut kuunnella kehoani, enkä oo lähtenyt kun se on ollut aivan lopussa rasituksesta. Hyvä minä, näköjään sitä jotain oppii vanhetessa ;)

Tänään suuntaan siis hakemaan salikorttia ja ennen sitä suuntaan myös pienelle lenkille. Iltapäivästä tiedossa siskon kanssa lounasta ja myöhemmin aion vai ja ainostaan olla. Yksin ja hiljaa. Enkä aio minkään häiritä mun ihanaa vapaata iltaani! Älkää siis ihmtelkö jos kännykkä on kiinni ja facessakaan en vastaa kaverit. Tänään aion kadota kokonaan ja antaa aikaa vaan itselleni. :)

Toivottavasti Aurinkoista viikonloppua just sulle sinne! :)

12 kommenttia artikkeliin ”Laiskiaisen paluu treeniin!

 1. voimariini sanoo:

  Oot niin söpö! :) <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Itsekin <3

   Tykkää

 2. Bea sanoo:

  Sulla on niin ryhdikkään ja terveen näköinen, upea kroppa! :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Bea!! Terveen näköinen kuulostaa omaan korvaan tosi kauniilta kehulta :)

   Tykkää

 3. Katsu sanoo:

  Jos tuntuu ettei kertakaikkiaan jaksa eikä halua ja tuntuu että on levon tarpeessa en ole pakottanut itseäni liikkumaan. Toisinaan taas niinä päivinä kun kaikki ärsyttää ja haluaisi vaan nakerrella suklaalevyä sohvan pohjalla on parempi vaan raahata ahterinsa ulos ja lenkille eikä edes käydä sitä keskustelua itsensä kanssa että lähenkö vai en. Aina niiltä lenkeiltä on palannut kotiin hymyilevä ja hieltä haiseva tyyppi joka jaksaa vielä laulaa suihkussa naapureiden ”iloksi” :)

  Onhan elämässä paljon muutakin kuin treeni ja Suomen kesä kovin lyhyt, nautitaan siitä :)

  Mitä musiikkia sää kuuntelet juostessani/salilla? Musiikin suurkuluttajana mua kiinnostaa aina mitä muitten luureissa raikaa.

  Aurinkoista päivää Espooseen Oulusta, viileää on mutta sou not, tänään on karkkipäivä!! o/

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Karkkipäivä! Jihuu. Täällä sellainen on myös tänään. ;)

   Musiikki vaihtelee tosi paljon… Aika menevää musiikkia. Ehkä voisin tästä tehdä joskus ihan erikseen kirjoituksen. :) Kiitos vinkistä, sain jotain uutta kirjoiteltavaa :)

   Välillä no juu vain tärkeintä väkisin raahata itsensä ulos, ettei laiskistu liikaa. Liikkuminen kun auttaa huonoon mieleen ja väsymykseen. Siinä vaiheessa tosin kun kroppa huutaa lepoa, ei saa väkisin lähteä. Ennen en osanut koskaan rajoittaa, mutta nykyään tunnistan jo väsyneet jalat ja kropan. Onneksi niin. :)

   Tykkää

 4. Petra sanoo:

  Ihana toi tukkakuva! :D Siis toi missä ponnari on ilmassa ;) Heh.

  Maltilla salille, kyllä se selkäkin taas siihen tottuu… :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Juu, maltti on valttia! ;)

   Tykkää

 5. Jossu sanoo:

  Pakko yhtyä ed mainittuun: sulla on kauniin terveen ja sopusuhtaisen näköinen kroppa – ei kyllä huomaa, että treenit ois jääny vähemmälle :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Jossu! :)

   Tykkää

 6. Sanna sanoo:

  Ei vitsi! Oli vaan pakko tulla kommentoimaan miten ihanan positiivinen olet!! Piristyn aina sun blogia lukiessa! :)

  Ja hymyilet aina. Hymy tekee ihmisestä niin paljon kauniimman. Itsekin pitäis opetella enemmän pitää sitä hymyä naamalla, vaikka sitten 24/7 :D

  Älä vaan lopeta bloggaamista , hymyilemistä ja positiivista asennetta!!!! Ihanaa kesää <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Voi kiiiiitos Sanna! Tällasia kommentteja luen aina ihan naama kirkkaana aurinkona ja täys hymy päällä. Olipa kauniisti sanottu :) <3

   Pysy sinä täällä lueskelemassa myös! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: