Silloin satoi vettä ja oli kylmä. Jalkoja paleli, koska ne oli ihan vedessä. Tuuli yritti viedä mun sateenvarjoni, mutta taistelin vastaan ja pidin siitä kiinni. Pidin kiinni myös pienistä lautasistani, joita onnistuin haalimaan itselleni eri ihmisten pitämistä kojuista. Tunnistin osan niistä ihmisistä, osasta mietin, että onko ne jotain julkkiksia. No tavallaanhan ne olikin. Julkkiskokkeja, tunnettuja niistä kiinnostavista telkkariohjelmista joita olen seurannut. Yhtä pääsin halaamaa. Muita kehuin ja kiitin vain nätisti hyvästä ruoasta. Hymyilin. Enkä kyllä yhtään edes valehdellut. Maistui todella hyvältä ja vähän jäi jopa harmittamaan, etten käynyt enää uudestaan. Vielä jäi paljon makuja syömättä ja maistamatta, koska enhän saanut eteeni kun neljä annosta. Pienen pientä annosta. Niin paljon erilaisia makuja Helsingistä unohtui keittiöiden hoiviin. Ehkä ensi vuonna sitten uudestaan?

Tämä on Taste of Helsinki, ja näillä lautasilla on ruokia joita en ihan turhaan kehu! 

IMG_9785 IMG_9791 IMG_9794IMG_9796 IMG_9798

IMG_9800

IMG_9826IMG_9825

IMG_9812

IMG_9808

IMG_9802

Siellä oli tosiaan vähän synkkää, mutta ainakin Marimekko oli piristmässä kuosillaan… ;)
IMG_9817 IMG_9818

IMG_9787 IMG_9820

Koska itse en ehtinyt syödä tätä useampaa annosta ja kuvia on kurjan vähän, niin esimerkiksi tapahtuman facebook sivuilta varmasti löytyy hienoja kuvia annoksista. Niin ja jos kiinnostaa.. Tämä nainen testasi kaikki annokset tapahtumassa! :D Huh, aikamoinen suoritus. Nainen varmasti vieri ulos tapahtumasta lopussa, ellei ehkä sitten syönyt niitä kaikkia annoksia useampana päivänä… ;) Itsekin olisin kyllä mielelleni viettänyt siellä useamman päivän maistelemassa eri ruokia. Niin monta hyvää makua jäi maistamatta. Ehkä ensi vuonna vietän siellä useamman päivän? 

Nyt uusi päivä ja kohti uutta salia! Onhan kello jo puoli kuusi, joten aika nousta ylös ja lähteä reippaana ylös. Valitsemastani salista lisää myöhemmin!

Ihanaa tiistaita ihmiset! :)

4 kommenttia artikkeliin ”Helsingin maut pienillä lautasilla.

 1. Hanna sanoo:

  Hih – kävin paikan päällä yhteensä viisi kertaa eli ihan ei tarvinut VIERIÄ ulos. Nyt tosin sitten tekeekin mieli kotiruokaa, smoothieita ja kaikkee kevyttä :D

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hehe, onpas hauskaa, että yksyit lukemaan mitä kirjoitin ;) Ymmärsinkin niin, että maistelit kaikkea useampana päivänä. Ajatuksena oli vain niin hauska, että olsiit syönyt kaiken samalla… ;)

   Tykkää

 2. outi sanoo:

  Sä pääsit sit oikeen Tomi Björkin kainaloon ;)

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   No kuule KYLLÄ! Ja kuule Tomi oikeen itse pyysi, että otetaanpa yhteiskuva. Yritin kuvata herraa ihan yksikseen työntouhussa ja se tajus ehtottaa tällästä kuvaa. Hihi :D

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: