Tahtoisitko lähteä Sveitsiin jonkun ihanan lukijasi kanssa? Kysyttiin Suomen Blogimediasta. No Kyllä, vastasi Marissa. Aivan varmasti kyllä!

—–

Ihan joka juttuun en lähde mukaan, eikä sivuillani niin pyöri mainoksia, mutta tällä kertaa oli vaikeaa sanoa ei. Kun multa kyseltiin kiinnostusta kuvailla video A. Vogelin lempparituotteesta, olin alkuun kyllä vähän sormi suussa. Minäkö videota kuvaamaan, äläs nyt hassuja puhu. Jostain syystä kuitenkin ilmoittauduin heti mukaan enkä vieläkään ole ihan selvillä, että mikä sai mut sanomaan kyllä. Ehkä se oli se palkinto, joka siinsi mielessä, kun kuvittelin tulevaa viileää syksyä. Kukapa nyt ei Sveitsiin tahtoisi lähteä ja vieläpä alpeille kauniisiin maisemiin! Kisassa onkin siis nyt mukana oma videoni, joka ei ehkä ole se kaikkein taidokkain näyte videokuvaamisesta, mutta ainakin siinä näkyy pala omaa luonnetta myös mukana. Se on se hassu video siellä keskellä. 

Tästä pääset äänestämään omaa lemppariasi. 

Ja jos et heti tunnistanut yrityksen nimeä, niin A. vogel on tunnettu rohdosvalmisteistaan ja ehkä tunnetuin tuotteista on Herbamare. Se jota meistä varmasti jokainen on joskus laittanut leipänsä päälle tuomaan hyvää makua. Mullakin on aina ollut keittiössä käytössä hermamarea ja nyt kun katson muiden tyttöjen videoita kisassa, alkoi kiinnostus herätä myös muita tuotteita kohtaan. Luonnonmukaisuus kun on nykyään niin paljon esillä, niin ei yhtään hullumpi juttu tutustua enemmänkin näihin tuotteisiin.

 

Oma lempparini on videoista viimeinen. Torkkuja ja Nokkosia blogin Emmi-Liia on onnistunut saamaan videoonsa todella kauniin fiiliksen ja mulla tuli ihan kylmät väreet sitä katsoessa. Hymyilen vieläkin, kun mietin miten kaunis hänen ideansa videossa oli. 

Kun jo tunnustin, että olin hieman skeptinen omista taidoistani kuvaamisessa, niin tunnustanpa samalla, että mietin pitkään, etten edes mainitse täällä tästä kilpailusta mitään. En ole kovin ylpeä tuotoksestani kilpailuun, enkä ihan yllä taidoillani sinne parhaimmistoon. En ole koskaan ennen kuvannut yhtäkään videota, enkä ole koskaan ennen laittanut videota Youtubeen. Älkää nyt naurako, totta se on. Kirjoittaminen on mun juttuni, samoin kuvat. Olen tottunut ilmaisemaan itseäni tekstin kautta, joten en ole edes miettinyt tekeväni videopostauksia, vaikka niitäkin on monesti pyydetty. Nyt kuitenkin on sitten tämäkin raja rikottu ja video on saatu aikaan. Siellä se on ja vieläpä pääsi mukaan kisaan. Oman näköiseni hieman hassu pätkä, joka ainakin itseäni hihityttää joka kerta kun sitä katson. Hieman ehkä huumorilla tehtiin tätä videota ja ellen ole väärässä, niin ehkä tekin sen huomasitte katsoessa ;)

IMG_9999

Jos siis tahtoisit päästä mun kanssani matkalle Sveitsiin, niin ei kun vaan nimeä kilpailun lomakkeseen ja sitten peukut pystyyn! Mulle ainakin maittaisi matka Sveitsiin syksyllä ja vieläpä jonkun ylläri seuralaisen kanssa. Eli siis ehkä juuri sinun! Äläpäs siis tee suunnitelmia ajalle 31.8-2.9, koska sillon me saatetaan olla paistettelemassa päivää Sveitsin alpeilla. Aaah, mikä ihana ajatus. Alpit ja kaikki ne kauniit maisemat. <3

Onnea kaikille kisaan ja toivotaan, että tavataan syksyllä!  

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: