Olen utelias. Ihan pirun utelias ja siksi usein kiinnostunkin ihan kaikesta mitä eteen tulee. Ihan kaikista. En valikoi sitä keitä kuuntelen enkä katso ketään eri tavalla riippuen siitä onko sillä parempaa kerrottavaa kuin jollain muulla. En myöskään mieti onko joku suositumpi kuin toinen, enkä ainakaan jätä sitä yksinäisempää vielä enemmän yksin jos kaikki muut niin tekee. En ainakaan tietoisesti. Mun mielestäni ihan jokainen on yhtä kiinnostava ihminen ja se ehkä tekee musta myös hyvän kuuntelijan. Hyvä kuuntelija kun tahtoo tietää kaiken, eikä se kuuntelija mieti ja valikoi välistä vain parhaita paloja. Me ihmiset ollaan kovin erilaisia ja jokaisella on tahdo tuoda ajatuksensa julki. Mielipiteillä on väliä ja niitä pitää myös jakaa. Keskusteluahan syntyy vain sillä tapaa, että jokainen kertoo mitä miettii. Jokainen saa sanoa mitä ajattelee ilman rajoituksia. Tästä syystä arvostankin ihmisiä, jotka ottavat vastaan toisen ennakkoluulottomasti ja avoimesti. Tahtovat kuulla sen mitä muillakkin on sanottavaa. Koska jokaisella meistä on väliä. 

Tällaista toivottua kohtelua sain myös perjantaina meidän bloggariporukan tapaamisessa. Tapasin vihdoin livenä ihmisiä, joita täällä samoilla sivustolla mun kanssani kirjoittaa. Monen kasvot  jo tunsinkin entuudestaan, mutta aikaisemmin en ollut päässyt juttelemaan monenkaan kanssa ihan oikeassa elämässä. Tää virtuuali elämässä juttelu kun on vähän erilaista. Ei pääse näkemään kasvoja ja eleitä. Ei yhtään tiedä millainen se toinen oikeasti on. Sosiaalisissa tilanteissa nautinkin siitä, että pääsen keskustelemaan paljon ja katsomaan mitä se ihminen sanoo myös kehollaan. Vaikka olen melko puhelias ja äänekäs, niin siltikin tarkailen samalla todella paljon sitä mitä ympärillä tapahtuu. Katson ihmisten eleitä ja sitä millaisia he ovat tavoiltaan. Seuraan puhetta ja mietin onko se sitä mitä se ihminen oikeasti haluaa sanoa. Kuuntelen. Katson tarkempaan. Enkä oikeasti ikinä mieti, että hitsit tää on tylsä tyyppi tätä en kyllä kuuntele. Samaa piirrettä arvostan muissakin ihmisissä. Sitä, että välittää ympärillä olevista ja katsoo jokaista yhtä kauniisti. Arvostan sitä, että ei arvostele ketään ulkonäon tai ensivaikutelman perusteella, vaan kuuntelee ensin lisää. Keskustelemalla kun jokainen ihminen on oikeasti kiinnostava. Niin oli tälläkin kertaa kun tapasin noin 30 ihmistä ensimmäistä kertaa. Kiinnostavia ihmisiä jokainen.

Kuvassa blogisiskoja ja Fitfashionin perustajat Mikko ja Aleksi. Oli mukava tavata teistä jokainen. 

10482240_10152463659969774_2164755672115298469_n

Upeita naisia ja miehiä!

Ensivaikutelman teko on mun työssäni todella tärkeää ja yritän päivittäin parantaa tapojani huomioida muita ihmisiä. Tahdon olla parempi kuuntelija ja parempi huomaamaan sen, mitä ympärillä tapahtuu. Toivon, että tein hyvän ensivaikutelman myös monelle tässä perjantaisessa tapaamisessa. Tässä hieman mun ajatuksiani teistä kaikista naisista siellä paikalla. Voin kertoa, että jokaisesta jäi hyvä ja lämmin olo. Oli upeaa päästä tapaamaan teitä!

Aku. Välitön, aito, empaattinen. Eve. Kiinnostunut ja avoin. Elina. Rauhallinen. Kaunis hymy. Eevi. Niin pieni ja elinvoimainen. Upea tyyli. Monna. Vitsit miten upea sivupforiili ja ojennus. Valoittava. Sara. Vahva. Kasvoissa näkyy itsevarmuus. Ninni. Kiinnostava ja fiksu. Kauniit silmät. Natalia. Pelkkä katse sai hymyilemään, niin ystävälliset kasvot. Johanna. Kuvankaunis. Outi. Lämmin ja välittävä. Aidosti kiinnostunut. Hillamaaria. Livenä vieläkin kauniimpi kuin kuvissa. Jenni. Saa nauramaan ensimmäisellä lauseella, hauska. Upeat treenatut jalat. Milla. Välitön ja aito. Tulee tärkeä olo jutelessa. Anna. Itsevarmuus tekee kauniin. Kaunis hymy, joka jää mieleen. Veera. Eläväinen ja vahva nainen. Kaunis. Anna. Kaunis tapa puhua, niin aito ja sympaattinen. Hyvä ihminen. Jelissa. Upeat piirteet, tätä naista ei uohda tavanneensa. Jaanaba. Fiksu. Salli. Onko kenelläkään noin kauniita hiuksia ja silmiä? Miia. Valloittava olemus, pieni pilke silmäkulmassa. Ennestään hyvinkin tutut Aino ja Petra. Mitäs näistä neideistä muuta sanoa, kun että arvostan kovasti molempia ja pidän kummastakin. Ensivaikutelmat on tehty jo aikaa sitten ;)

…Ja te loput tytöt, jotka ette olleet paikalla. Toivon, että tapaan teidätkin pian! :)

IMG_0739 IMG_0740 IMG_0741 IMG_0743

IMG_0762

Toivottavasti kukaan ei ota sanojani negatiivisesti, enkä onnistunut nostamaan aivan vääriä puolia teistä muista esiin. Kirjoitin oikeastaan ne asiat, jotka tulivat mieleeni ensi kohtaamisesta. Monen kanssa en ehtinyt jutella pitkään, enkä ehtinyt mitenkään kuulla tarpeeksi. Voisitteko te siellä A-lehdillä järjestää ensi kerralla koko viikonlopun mittaisen tapaamisen? Sellaisen, missä olisi paikalla koko portaali ja kaikille ehtisi jutella enenmmän kuin minuutin verran? ;)

Tapahtumasta jäi hyvä olo. Tuntuu siltä, että tämä porukka tosiaan tahtoo ottaa meidät avosylin vastaan ja tahtovat tehdä tästä sivustosta toimivan. Jokainen tämän sivun taustalla häärivä ihminen vaikuttaa kiinnostavalta ihmiseltä, sellaisilta joiden kanssa on kiva jatkaa hommaa eteenpäin. Kiitos, teitte todella hyvän ensivaikutelma koko porukka. Teille lukijoille se puoli ei tietenkään näy muuten kuin lopputuloksena. Siinä millaiseksi nää sivut muokkautuvat. Ehkä saadaan tästä vähän enemmän teidän toiveita vastaava ja toimivampi sivusto. Itse ainakin toivoisin, että tänne saadaan vähän parempi jaottelu blogeihin. Niin, että jokainen löytää omat kiinnostuksen kohteensa helpommin. Juoksija löytää juttuja juoksusta ja ruokaintoilijat enemmän juttuja ruoasta ja niinpoispäin.

Ehdin yhden kuvan myös Monnan kanssa napata juuri ennen kun se kiisi ovesta ulos. Ehkä ensi kerralla ehditää myös vähän jutella. ;)

IMG_0754Petra neiti pääsee useinkin mun kanssani kuvaan. Sitä kun tulee nähtyä vähän useamminkin kuin vain blogitapaamisissa. Siitä naisesta on tullut mulle ihan oikea ystävä. Kiitos kun olet olemassa. <3

IMG_0769

Olkaa kiinnostuneita toisistanne ja tutustukaa, ennen kuin muodostatte mielipiteen. Jokainen meistä on katseen ja kiinnostuksen arvoinen, jokainen sana on tärkeä. Myös ne sanat, joita ei välttämättä sanota ääneen. Ennakkoluulottomasti vaan tutustumaan ja kiinnostumaan! :)

 

18 kommenttia artikkeliin ”Jokainen ihminen on kiinnostava!

 1. Monna sanoo:

  Ihana Marissa! <3 Niin ihana ja empattinen, aito, säteilevä hymy ja ihanat silmät. – mun ensivaikutelmani susta. :)

  Ensi kerralla todellakin ehditään taas juttelemaan enemmän. <3 pus!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Voi teitä kaikkia! ootte ihania. Kiitos Monna, ens kerralla sit lisää :) <3

   Tykkää

 2. Petra sanoo:

  Voi ei, mä en kestä! Mulle tuli melkeen tippa linssiin, kun luin tätä :) Ihanaa, kun oot miettinyt kaikesta jotain hyvää sanottavaa <3 Voin kyllä todeta, että mulle jäi aika monesta samanlaiset fiilikset kuin sullekin, vaikken ehkä ite olis osannut pukea fiiliksiä sanoiksi :)

  Mä en tottapuhuen muista mitään muuta meidän ensi tapaamisesta kuin sen sun hymyn ja sen, että mulla oli heti hyvin kotoisa olo sun kanssasi ja mietin, että tämä nainen on jotain aivan erityistä – ja toivoin ja tiesin, että meistä tulee ystävät <3 PUS!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hyvä, että kaikilla jäi sieltä positiivinen fiilis! Ehkä onnistuin tällä tekstillä tuoda sen esiin :)

   Kauniita sanoja <3

   Tykkää

 3. outi sanoo:

  <3 ihana ensivaikutelmalistaus :)

  Marissa: kiinnostunut ja kiinnostava aidosti ja iloisesti :)

  Haluan kyllä tutustua suhun lisää!!!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Ehditään varmasti tutustua :)

   Tykkää

 4. anna sanoo:

  Säteilevä, aidosti läsnäoleva. Toisen onnesta iloitseva, varmasti luotettava. Marissa <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Anna <3

   Tykkää

 5. eveliina sanoo:

  Ihana erilainen kirjoitus perjantaista :) Kauniita sanoja jokaisesta. Kiitos huolehtiva, kiinnostunut ja aina iloinen Marissa :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Yritin tuoda esiin vähän erilaisia juttuja, vaikkakin samaa positiivista hölötystä tapahtumasta kuin kaikilla muillakin ;)

   Kiitos Eve, kauniita sanoja :)

   Tykkää

 6. jennie sanoo:

  Ihan aitoja asioita ovatkin jo muut sinusta nostaneet esiin- eikä syyttä. Sä todellakin olet tuota kaikkea – säteilevän aito, symppis ja avarakatseinen ihminen kaikessa ihanuudessaan <3 V

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Voi kiitos Jenni! <3

   Tykkää

 7. johannavaris sanoo:

  Ihanasti kirjoitettu! Oli mukava tavata! :)

  T. Johanna :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Samat sanat ja kiitoksia :)

   Tykkää

 8. Ninni sanoo:

  Niin ihana kirjoitus! Sä oot oikeasti todellakin painanu mieleen jokaisesta jotain. <3 Kiitos!

  Aitous, iloisuus ja upea hymy, ensivaikutelmani susta!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Olipa itselläsi ihana kommentti! Kiva huomata, että moni on tullut lukemaan munkin ajatuksiani tapahtumasta ;) Oli hirmu kivaa!

   Kiitos :)

   Tykkää

 9. jelissa sanoo:

  Kiitos, Marissa<3 Sä olet kyllä livenä juuri niin aito ja ystävällinen, kuin mitä blogisi antaa ymmärtää:) Ihanan raikas tuulahdus blogimaailmassa!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   voi kiitos Jelissa! Kiva kun siekin eksyit lukemaan mitä teistä tänne kirjoitin :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: