Jokainen meistä juhlii kerran vuodessa sitä päivää jona ikään tulee yksi uusi numero tilalle ja saa todeta, että taas sitä on vanhettu vuoden verran. Itselläni se päivä oli eilen. Päivä, joka sisälsi hyviä hetkiä ystävien kanssa ja tajuamista siitä, että elämä on todellakin tässä ja nyt. Päivästä pitää voida nauttia miettimättä turhia ja olla onnellinen siitä mitä on sillä hetkellä. Kiitos ystävät, eilinen oli mulle paras syntymäpäiväni vuosiin. En tiennytkään, että mulla on niin ihania ihmisiä ympärilläni! <3

26 vuotta, niinkö iso luku se jo onkin?

IMG_0973

IMG_1007

IMG_1073

IMG_1044 IMG_1026 IMG_1039 IMG_1040 IMG_1047 IMG_1059 IMG_1072 IMG_1095 IMG_1109 IMG_1113 IMG_1134 IMG_1140 IMG_1151 IMG_1172

2.7.2014.

Heräsin kolinaan keittiössä. Joku siellä vispasi kananmunia rikki ja asetteli lautasia esiin. Herätti laulamalla hiljaiseen ääneen hyvää syntymäpäivää. Halasi ja onnitteli. Katseli mun hämmästyneitä kasvoja ja silmiä, joita en meinannut saada auki. Ihana aamiainen uusilta lautasilta, joita oli kaupassa ihaillut moneen kertaan. Arabian Paratiisi. Toivottavasti lahjanantaja myös ymmärsi, että nyt niitä astioita pitää hankkia paljon lisää. Makoiltiin sängyssä ja naurettiin. Vitsailtiin mun iästäni ja mietittiin, että tuleekohan musta koskaan aikuisen näköistä. 26 vuotta jo ehtinyt kasvaa ja vieläkin teinitytön näköinen. Ihan hassua. 

Kävin juoksemassa lyhyen lenkin ja sitten jo lähdettiin. Ajettiin Porvooseen viettämään päivää. Uusi kaupunki, vain kuvista aiemmin tuttu. Kaunista ja niin ihania pieniä katuja. Puisia taloja ja käsikädessä kävelyä mukulakivillä. Mietin voisiko sinne muuttaa. Syötiin hyvin ravintola Sinnessa ja käytiin ostamassa suklaata Brunbergilta. Ei pitäisi myöntää tätä, mutta söin siitä pussista jo puolet. Voiko lakritsia muka säästellä kaapissa pidempään? Sitäpaitsi oli juhlapäivä. 

Illalla oli varattuna ravintola. Krog Madame, kuusi henkeä, kuusi kaunista naista. Kahdella meistä syntymäpäivät. Marissa 26 vuotta ja Linda 25. Onpa hassua juhlia samana päivänä. Vaikka kyllä, jaettu ilo paras ilo ja se kyllä huomattiin. Naurettiin vatsat ihan kipeäksi ja vietettiin pitkä aika vain höpötellen iloisia asioista. Syötiin herkkuja. Sain myös lahjoja, joita en osannut odottaa. Kiitos. Ensi kertaa Krog Madamessa ja menen varmasti uudestaan. Oli hyvä olla siinä seurassa ja nämä tytöt jotka olivat mukana, tekivät mun päivästä ihan älyttömän onnellisen. Vuosiin en ole juhlinut syntymäpäiviäni, ei ole oikein ollut ketään joka sitä olisi tahtonut juhlia. Se on totuus. Tänä vuonna tunsin, että nämä ihmiset todella tahtovat olla paikalla. Eikä tarvinnut edes pakottaa. Hihi. Ehkä he todella tarkoittavat sitä onnea jota toivottivat ja ne halaukset tulivat suoraan sydämestä. Kiitos kun olitte mukana, teidän paikallaolo oli enemmän kuin tärkeää. 

Onnea sankarille! Kunpa ensi vuosi toisi yhtä paljon onnea kuin tämäkin vuosi on tuonut! <3

10 kommenttia artikkeliin ”Paras syntymäpäivä vuosiin!

 1. Petra sanoo:

  Mä en olis ollut missään muualla mieluummin kuin viettämässä sun synttäreitä! <3 Okei, oltais voitu olla vaikka mieluummin jossain lämpimässä ja aurinkoisessa paikassa viettämässä sun synttäreitä, mutta onneks se aurinko vähän pilkisteli meille eilen ;)

  PS. Porvoo on niiiiin ihana… *huokaus*

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Porvoo oli kyllä aivan ihana! Sellanen pikkunen ja söpö. Ymmärrän miksi säkin tahdot asua vähän syrjemmässä ja sellasessa paikassa missä saa helposti oman rauhan :)

   Oli ihanaa juhlia niin kivalla porukalla. <3

   Tykkää

 2. Sanna sanoo:

  Myöhäiset synttärionnittelut!! :) Ihanan iloisia kuvia ja muutenkin syntymäpäiväsi kuulosti oikein onnelliselta. Kylmät väreet menivät, kun luin postauksesi loppua.. <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Sanna!! :) <3

   Tykkää

 3. Aino sanoo:

  Awww tää postaus teki mut ihan älyttömän onnelliseki. Oli ihana olla juhlimassa sun (ja Lindan!) synttäreitä ja Petran sanoin – en ois ollu missään muualla mielummin <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Ihana kuulla. Enss kerralla sitten vuorossa sun synttärit :) <3

   Tykkää

 4. Linda sanoo:

  <3

  Ensi vuodesta tehdään onnellisten asioiden vuosi (mulla on vaikka mitä suunniteltuna jo sun pään menoksi ;))!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Eikä, nyt alko vähän pelottaa… Pitääkö mun ehkä kontata se 27 kilometriä… :D eheh. ihanaa, että meillä oli niin kiva ilta <3

   Tykkää

 5. Laura sanoo:

  Ihanan kuuloinen päivä! Huikean suuret ja lämpöiset myöhästyneet onnittelut täältäkin :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Laura! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: