Täällä ollaan taas, elossa ja hyvin levänneinä kodin sohvalla valmistautumassa työpäivään! Moikka vaan sinnekkin. Kuinkas teillä siellä menee? Aurinkovarjon alla lomailua tiedossa vaiko kenties töissä ahertamista kuten mullakin? :)

Moni varmaan nauttii siellä helteisestä kesälomastaan ja hihittelee tyytyväisyyttään kun kuulee, että minä menen töihin tälläisilla helteillä. No siinähän hihittelette, koska tällä hetkellä on sellainen olo, että menen töihin tosi mielelläni. Helle alkaa olla täällä pääkapunkiseudulla sellasissa lukemissa, että minä joka kyllä rakastan kuumaa ja aurinkoa, olen aivan pulassa kun mittari nousee yli 25 asteen. Miten te kestätte tän kuumuuden? Mulla menee melkein jalat alta kun mittari vain nousee ja nousee ja ahdistaa jatkuva hikoilu. Taidan olla tulossa vanhaksi, kun alkaa kroppa oireilla näin. Hihi, 26 vuotta tais olla se ikäraja, että alkaa olla vanha. ;) Ei sais tosiaan valittaa, mutta tästä syystä istunkin siis ihan mielelläni toimistossa sisällä kun on niin kuuma muuten! Sisällä on kivan viilee ja voi pitää melkein villasukkia jalassa, kun siellä se ilmastointi pauhaa kauheella tahdilla. Ei oo kesästä tietookaan sisällä :D

Ainiin ja onhan tää viimeisten viikkonjen lomailu ja lepo tehnyt myös sellaisen kivan pikku yllärin, että selkä on aivan jumissa ja hyvä kun pystyn seistä paikoillani. Istuminen ei siis tuu kuuloonkaan seuraavaan hamaan ikusuuteen (en enää koskaa istu putkeen yli tuntia, lupaan sen tässä ja nyt käsi sydämellä!) koska siitä seuraa vain kipuja. Tässä se on taas nähty, että ei oo ihmistä tehty laiskotteluun, vaan pitäis pysyä jatkuvasti liikkeessä. Kiitos työni, saankin olla liikkeellä jatkuvasti. Toimistolla teen töitä liikkuen, enkä ole sellaisessa tavallisessa työssä missä olisin jatkuvasti näytön takana istumassa. Näemmä pitkät ajomatkat, illallispöydissä istumiset ja muut pitkät ajat istuen on tehneet niin pahaa, että selkä ei taas kestä. Hyvinhän se jo kestikin terveenä vähän pidemmän aikaa. Melkein pari kuukautta meni kevyesti, kunnes se sanoi itsensä irti.

Mutta se siitä selkätilityksestä, eiköhän se tässä perässä vielä raahaudu, kun vaan tosiaan pysyn vähän edes liikkeellä. Nyt töihin ja myöhemmin sitten lisää juttua. Aivan liian pitkä kirjoitustauko takana ja mieli on täynnä ideoita ja asiaa! :)

Uinti on hyväksi selälle :)

Uinti on hyväksi selälle :)

Superia uutte viikkoa kaikille! Muistakaahan juoda paljon nesteitä, kun on näin hirrrrmunen helle :)

2 kommenttia artikkeliin ”Energiaa uuteen viikkoosi! :)

 1. memmi sanoo:

  Täälläkin yksi iloinen työn parissa ahertaja, sielläpä se koko kesä onkin mennyt. Olis edes viilee työpaikka, mutta tehtaassa ja tehdastyön parissa on kyllä viileys kaukana hahah.. :D Nojoo, mun parin viikon loma pyörähtää käyntiin heti elokuun alusta, eiköhän sillon sitten ehdi vielä nauttii kesästä ja lämmöstä. Toivottavasti ainakin! Vaikka tosiaan täytyy myöntää, etten minäkään ihan hirveen hyvin viihdy noissa +25 ja sitä suuremmissa lämpöasteissa, jotenkin ne vaan alkaa olee vähän lian tuskasia. Etenkin, jos ei yhtään käy tuuli tai mitään, huhhuh.

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hyvä me työn ahkerat ahertajat, antaa muiden lomailla ;) Tosin… oon itsekkin jäämässä perjantaina uudelle lomalle ja lähdenpä vielä ”kylmää” italiaan. Se siitä alle 25 asteen lämpötilasta :D

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: