Se alkoi eilen, ja päättyy vasta elokuun puolen välin aikoihin. Mieli on niin lomalla jo nyt, että uskon tästä tulevan kesän kuumin ja onnistuinein lomapätkä. Vietän siis vikat lomapäiväni näin heinäkuun loppuun aina elokuulle saakka ja suunta olis kohti Italiaa. Siellä matkataan vähän useammassa kaupungissa, mutta ensi aloitellaan viikon reissulla Firenzen lähistöllä maisemia pälyillen. Viinitiloja, ruokakursseja ja aurinkoa. Lämpöäkin veikkaan siellä oleva, aivan kuten on täälläkin. Eiköhän tännekkin saada vähän raporttia lomakuulumista lähiviikkoina, kunhan vaan malttaa välillä hetken istua koneellakin. Nähtäväksi jää.

Tiedättekö sen tunteet, kun laittaa työsähköpostin kiinni ja tietää, ettei sitä ihan oikeasti tarvitse avata viikkoihin? No. Se tunne meni jo ja nyt on uusi tunne…. LOMATUNNE! ;)

IMG_2286

Ensimmäisen kuvan kuului näyttää sitä vapauden tunnetta, minkä lomailu tuo. Vaikkakin joo työkin on ihanaa, mutta kyllä loma on aina loma. Ihana odotettu pitkä loma.

Tämä seuraava kuva tas kuvastaa eniten mun oloani tällä hetkellä, joka on täysin rentoutunut. Jalat rantahiekassa ja pää tuulen vireen mukavaa tahtia kuunnellen. 

IMG_2300Palataan kunhan on taaas seuraavan kerran netti tarjolla! Se voi olla viikon päästä, tai se voi olla huomenna. Upeeta heinäkuun loppua tänne jokatapauksessa! :)

 

2 kommenttia artikkeliin ”Loma Italiassa!

 1. outi sanoo:

  Ihanaa lomaa!!! <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: