Mä taisin olla koko viikonlopun ihan sekaisin. Iloitsin jo sunnuntaista alkaen ihan täysillä alkavasta uudesta kuusta ja facebookiinkin olin jo eilen kirjoittelemassa, että HEI MAHTAVAA SYYSKUUUTA VAAN KAIKILLE! Kunnes jossain vaiheessa heräsin todellisuuteen ja tajusin, että tässähän on vielä viikko kuukautta jäljellä. Itseasiassa tajusin sen siinä vaiheessa, kun kävelin lääkäriin jonka olin mielestäni varannut maanantaille. Noh, se olikin varattu ensi maanantaille. Onneksi uusi aika järkkääntyi heti ja pääsin kertomaan lääkärillekin mun erehdyksestä. Sitä vähän hihitytti koko homma. Myöhemmin kun oli aika lähteä hammaslääkäriin niin aloin jo alitajuntaisesti epäillä, että onkohan sitä aikaa ollenkaan. Soitinkin heti ajanvaraukseen ja paljastui, että juu, sun aikasi on vasta 1.9 maanantaina. Hahah, voitte ehkä kuvitella mun reaktiion tässä vaihessa! Seuraavana olin jo tarkastamassa muita suunniteltuja asioita ja tapaamisia. Jos oon nekin ajatellut jotenkin ihan väärin? Mitään mokailuja ei onneksi enää paljastunut ja näemmä mulla oli ollut vaan joku tilapäinen häiriö aivotoiminnassa :D

Vaikka siis elokuussa vielä mennään niin aloin jo sunnuntaina kokoamaan kuukauden erilaisia asuvalintoja kasaan. Tälläisen oon nyt jo koonnut parina eri kuukautena ja on ollut itsekin hauska katsoa, että miten sitä on oikein kuukauden aikana pukeutunut. Sunnuntaina mulla oli jo tosiaan syyskuu mielessäni ja vaikka nyt tiedän että yhä mennään elokuussa, niin laitetaas nämä kuvat nyt menemään.

En vaan ymmärrä, että mistä ihmeestä keksin eilen, että on syyskuu? Sateesta ja harmaudesta? :D

IMG_3669

IMG_1719 IMG_1725

DSC03824 DSC03963 IMG_3080 IMG_3510 IMG_3601 IMG_3636 IMG_3646

IMG_1750 IMG_3698 IMG_3733 IMG_3790 IMG_3829 IMG_3859 IMG_3885 IMG_3970

IMG_3933

Siinä meni elokuu. Jatketaan sitä nyt kuitenkin vielä pari päivää ja ehkä sitten ens viikolla ihan oikeati koittaa syyskuu. Syksyn eka kuukausi. Vaikkakin ulkoilmasta on vaikea uskoa, että enää ois millään tavalla kesää jäljellä. Tais olla niin lämmin kesä, että nyt se kostautuu pitkänä sadekautena ja kylminä ilmoina. Ehkä nää kestetään kun on niin ihana kesä takana ja vielä jäljellä paljon hyvää mieltä :)

Paljon energiaa kaikille sateiseen tiistaipäivään! 

6 kommenttia artikkeliin ”Ai eikö syyskuu alkanutkaan vielä?

 1. Tiia sanoo:

  Sulla on kyllä hirmu kiva tyyli! :) Ja muutenkin vaikutat supersympaattiselta. Ei mulla muuta :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitoksia Tiia. Olipas se nätisti sanottu :)

   Tykkää

 2. Pasi sanoo:

  Moi,

  Oot kyl nätti tyttö;)

  T: Pasi

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Pasi :D

   Tykkää

 3. Linda sanoo:

  Ihania kuvia! Onpa sulla muuten paljon vaatteita :D toi tokavika kuva on ihan ylisöpö! <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hihi, en ees aina itse tajua miten paljon tonne kaappiin onkaan kertynyt kaikenlaista. ;) Kiitos <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: