Oonkohan mä ihan hassu, kun eilinen lämpöaalto tuntui jotenkin tosi suurelta pettymykseltä. Laitoin ihan liikaa päälle ja kun pääsin ulos, oli pakko tulla takaisin sisälle vaihtamaan vaatteita. Missä on syksy? Missä on viileät ilmat ja pimeys? Missä sade? En tietenkään sanonut näitä ajatuksia ääneen kenellekään, hehkutin vaan miten hieno ja lämmin ilma onkaan. Suljin verhoja häikäisemästä tietokoneen ruutua ja laitoin ikkunaa auki ettei kämppä taas kuumene liikaa. Eilen aamulla puhuin skype puhelua rapakon toiselle puolen Australiaan ja sinnekin mainitsin, että joo onpa hienoa kun on niin lämmin. Jälkikäteen mietin, että mitäs hittoa mä turhaan selittelen siitä lämmöstä. Mähän tahtoisin sen jo loppuvan. Tilalle sais tulla viileitä syksyn kelejä ja kaunis ruska. Sateita jopa.

Oon kai mä vähän hassu. Mutta älkää kertoko kenellekkään että ajattelen näin. Kaikki kun luulee, että olen henkeen ja vereen kesän lapsi. Näköjään mussa virtaa sisällä myös vähän syksyn värejä.

IMG_4062Kai se on se, että sitä lämpöä on ollut jo vähän liikaa tälle vuodelle. Useampi reissu ulkomaille ja sitten vielä Suomessakin ne kunnon helleaallot. Ne jotka kaikki unohtaa ensi kesään mennessä ja taas valitetaan, että ikinä ei oo lämmin. Hihii. Tänä vuonna olen myös ensi kertaa kärsinyt liiasta kuumuudesta. Pyörtyilyä, turvonneita sormia ja huono olo lähes joka päivä. Sellaisia asioita, joiden en ole koskaan ennen huomannut vaivaavan oloani. Liian kuumaa en ole koskaan kestänyt pitkään, mutta tarkoitan sillä nyt saunan yli sadan asteen kuumuutta ja Intian +50 astetta. En tavallisia kesän helteitä. Minähän oon aina nauttinut ihan älyttömästi kesästä ja lämmöstä pitkän talven jälkeen. Olen auringonpalvoja henkeen ja vereen, veikkaan myös, että jokainen mun lähipiirissäni tietää sen. Olikohan nyt jotenkin niin poikkeuksellisen lämmin, että keho ei kestänyt sitä? Vai oonko vaaan tulossa vanhaksi ja se verottaa? :D Hävettää miettiä tälläisiä höpsöjä juttuja, kun enhän mä nyt oikeasti mikään vanha ole. 26 on vielä lähellä teini-ikää ja siksi tuntuu hassulta syyttää vanhuutta yhtään mistään. Siltikin ihmetyttää. Ehkä se oli joku tämän kesän oikuttelu kehossa ja ensi kesänä se on jo poissa.

Se mitä piti alkujaan tulla teille höpisemään, oli että ikävöin syksyä. Pimeneviä iltoja, sateita ja rankkoja treenejä joiden jälkeen voi saunoa pitkään ja rentoutua kodin pehmeällä sohvalla. Odotan kaikkea sitä, mitä syksyä tuo tullessaan. Myös muutoksia ja uusia ajatuksia. Uusia ihmisiä. Niin. Syksyä mä täällä vaan pohdin. Pitäisköhän sitä lähteä tuonne ulos odottamaan? Lähteä kävellen vastaan, jos se vaikka saapuiskin nopeammin?

Nautinnollista viikonloppua! <3

4 kommenttia artikkeliin ”Syksyssä on sitä jotain…

 1. MTT sanoo:

  Voi, kerrankin joku muukin uskaltaa sanoa tuon ääneen! Voi lämpö lopu jo ja tule syksy, ihana syksy! Aivan ahdistaa katsoa pitkän ajan säätiedotetta – lämpöä lisää, eikä edes niitä sateita :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Ehkä se sieltä kohta tulee vastaan.. Eilen ei ainakaan näkynyt. Oli niin lämmin, että melkein ois voinut Suomen heinäkuuksi luulla ;)

   Tykkää

 2. Minä tykkäsin lämpimästä kesästä, mutta vielä enemmän rakastan kyllä syksyä. Sitä sateen ropinaa ja pisaroita kasvoilla. Ja sitä viileyttä ja kirpeyttä aamussa. Ja niitä ihania värejä ympärillä. Syksy <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Syksy on ihana. Kyllä se sieltä tulee pikkuhiljaa. Aamulenkillä jo hastoin sen ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: