IMG_4495 IMG_4497

Entä jos yksikin hyvä syy riittää? Kymmenen listaaminen vie pitkään, yhdelläkin jo pärjää kun se on kymmenen hyvän syyn arvoinen. Tämän aamun syy on palautunut kykyni liikkua kunnolla. Terveempi selkä, joka antaa mun taas revitellä ja hankkia kadonneita voimia takaisin. Keho on päivä päivältä vahvempi ja nopeampi. On voimia taistella muitakin asioita vastaan, kun oma keho sanoo vihdoin kyllä. Kiitos kuka ikinä annoit voimia korjata rikkinäisen selkäni paremmaksi. Kiitos kymmenen kertaa!

IMG_4519Mikä on sun hyvä syysi? 

8 kommenttia artikkeliin ”Kymmenen hyvää syytä hymyillä maanantaina!

 1. Sanna sanoo:

  Miun hyvä syy hymyyn on se, kun oon omineni laihduttanut tänä vuonna 16kg.Muutosta en itse juurikaan peilistä näe, mutta tänä aamuna salilla, tuttu mies (jota en ollut aikoihin salilla nähnyt) oli aidon hämmästynyt, mitä miulle on tapahtunut kun ei ollut tunnistaa ja onnitteli saavutuksista. Se antoi syyn hymyyn ja jatkaa tätä taistelua, vaikkei ”paljon” tehtävää olekkaan.

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   No nyt oli kyllä erittäin hyvä ja ansaittu syy hymyyn. Täytyy heti kertoa, että oma päättäväisyys ja luonne ei millään luontuisi noin suuriin tekoihin. Vau! Nyt vain ylläpitoa matkaan ja muuttuneet elämäntavat jatkumoksi, niin hyvä siitä tulee. Tuli sun puolestasi todella hyvä mieli, oot kyllä aikamoisen työn tehnyt! :)

   Tykkää

 2. elisa sanoo:

  Mun hyvä syy hymyillä on muistot ihanasta viikonlopusta jonka sain viettää sukulaisten ja ystävien parissa! Kymmenen vuotta on vierähtänyt ulkomailla niin monet sukujuhlat on jäänyt välistä mutta vihdoin sain olla menossa mukana:)

  http://www.karhusportscience.com

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kuulostaa ihanalta <3

   Tykkää

 3. Virpi sanoo:

  Aurinkoinen maanantai ja se jos mikä on syynä hyvään mieleen. Sekä tulevan viikonlopun odotus. Arkiset askareetkin jaksaa paremmin kun on joku tärppi edessäpäin. Mökkiviikonloppu miehen ja eläinkatraan kanssa odottaa!!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Mökillä on ihanaa ja varsinkin nyt kun kesä sen kun jatkuu niin ei tosiaan tarvi lopettaa mökkeilyä aikasin. Tosin syksyiset mökkireissutkin on varmasti kioja, siellä istua sadetta piilossa mökissä ja vaan nautiskella saunoen laiskotellen. Mukavaa reissun odottelua sinne :)

   Tykkää

 4. Mai sanoo:

  Valmistuva raakalasagne sekä siisti koti :) Maanantaissa on myös aina sitä jotain ihanaa uuden viikon alkamista. Paljon hymyä ja aurinkoa sinne!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Mai, kuin myös :) Raakalasagne alkoi houkuttaa. Milläs ohjeella sitä puuhailet? Nams!

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: