Muistatte varmaan, että meillä oli Ainon kanssa suunnitteilla matka Portugaliin? Lähtö nyt lauantaina ja paluu vasta kuun lopussa. Miten ihanalta tuo ajatus kuulostaakaan, mutta… En olisi tahtonut kirjoittaa tälläistä ikävää asiaa ikinä julki, mutta joudun kuitenkin kertoa, että tällä kertaa mun osaltani se matka jää väliin. Nyyh. Pitkän pohdinnan ja asioiden tärkeysjärjestykseen laittamisen jälkeen joudun jäämään Suomeen. Olette ehkä fiksuina tuolta rivien välistä ja ihan suoraan riveiltäkin voineet viime viikkoina lukea, että on tässä isompia huolia läpikäytävänä ja terveyssyistä johtuen jää matka väliin. Onneksi Aino ymmärtää tämän ja vaikka kovasti odotinkin meidän matkaamme, niin tiedän, että Aino lähtee mun kanssani kyllä uudestaankin. Matkoja tulee vielä, sen tiedän.

Ihana Aino on kuitenkin lähdössä matkaan itsekseen ja voit seurailla hänen omasta blogistaan, miten Portugalissa käy. Löytääköhän se neiti jotain upeita uusia ystäviä matkalla? Vieköhän se mut sinne uudestaan ensi vuonna katsomaan kaikkia hienoja maisemia joita on löytänyt?

Hyvää matkaa ihana Aino <3 Ensi kerralla tulen sun mukaasi!

IMG_3721

Älkää te kuitenkaan huoliko minusta tai siitä mitä nämä isot murheet nyt ovat. Tiedän, että kaikella on aika ja paikka, kaikelle on myös syynsä. Osaa meistä tuntuu tää maailma koettelevan vähän liiankin usein, mutta onneksi se kasvattaa ja vahventaa luonnetta. Ainakin uskon näin, koska näin on jo lapsena mummi opettanut ;) Blogi jatkuu ihan samalla tapaa, sillä onhan nämä sivut mun tapani tuoda esille iloisia ja onnellisia asioita, joita elämässä siltikin koko ajan tapahtuu. Sairaan kaunis maailma -nimenä tarkoittaa juurikin sitä, että tämä maailma on mun silmissäni ihan sairaan kaunis, oli siinä sitten miten paljon säröjä tahansa. Monet ikävät tapahtumat on opettaneet, että vaikka menis kuinka huonosti, niin pitää osata katsoa asioita uusin silmin. Pitää osata nauttia kaikista pienistä asioista ja muodostaa niistä isompi kuva. Tällöin ne isotkin ongelmat helpottuu ja ovat helpompia käydä läpi. Kyllä niistä aina selvitään. Päivittäisellä annoksella hymyä ja sopivalla annoksella kyyneliä. Selvitään silti.

Tämä on muistutus myös niille, jotka ajattelevat ihmisistä jotka hymyilevät paljon, ettei heillä olisi ikinä ongelmia. ”Kultalusikka suussa syntynyt. Se nyt saa kaiken valmiina. Tekopirteä. Tossahan se vaan hymyilee typeränä.” Tuollaisia sanoja mullekin on viime vuosina lausuttu, koska ilmeisesti hymyilen liikaa ja saan asiat näyttämään liian helpolta. Ei se näin silti ole. Monet meistä vaan  eivät tahdo jakaa huoliaan koko maailmalle, koska huoli tarttuu ja paha olo myös. Ei negatiivisuutta tarvitse tietentahtoen viljellä, se tekee niin muutenkin. Siksi jaan mieluummin sitä kaikkea hyvää mikä mielestäni löytyy ja niitä onnellisia asioita, joita jaksan etsiä vaikka kuinka väsynyt olisin. Siksi on olemassa tämä blogi, jotta te muutkin siellä näkisitte miten pajon elämisen arvoisia asioita tästä maailmasta löytyy. Miten paljon iloa, rakkautta ja hyvää oloa täällä onkaan. Ootko itse huomannut? 

Onni löytyy elämän pienistä asioita, ne vain täytyy itse löytää. Muistattehan sen <3

23 kommenttia artikkeliin ”Asiat tärkeysjärjestykseen!

 1. Petra sanoo:

  Uskon, että teit fiksun päätöksen <3 Kyllä sä vielä maailmalle, myös Ainon kanssa, pääset ;)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Niin, kyllä me vielä päästään :)

   Tykkää

 2. elisa sanoo:

  Harmi kuulla että reissu peruuntui. Mutta kuten sanoit, uusia reissuja tulee varmasti ja välillä on ihan hyvä pysähtyä paikalleen ja antaa itsensä hengähtää. Toivon sulle aurinkoisia päiviä tänne suomeenkin:)

  http://www.karhusportscience.com

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Niinnpä niitä tulee, seuraava varmasti mys toteutuu ja siitähän tietty tulee aiempaa parempi ;) Kiitos Elisa <3

   Tykkää

 3. armi sanoo:

  voiei ! :( onneksi aino on ymmärtäväinen, mä en malta oottaa hänen reissupostauksiaan!

  mäkin oon joutunut miettimään todella asioita – tarkotuksena oli lähteä kaukana asuvien kavereiden kanssa ratsastusleirille viikonlopuksi ja näkisimme piiiiitkästä aikaa – mutta mun syömishäiriö on siinä vaiheessa tällä hetkellä, että ei oo järkevää laskea mua pois kotoonta kavereiden kanssa keskenään liikuntaleirille. harmittaa, mut vielä on tosiaan toivoa et mukaan pääsen, jos vaan pääsen jollain keinoilla nopeammin kuin pitäisi mun peloista yli :) tänäänkin söin kolmea pelkoruokaa: ruisleipää, riisiä ja jauhelihaa ilman vesiliotusta. ehkä tää tästä 8)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Joskus sitä tosiaan joutuu miettimään, että mikä itselleen on tärkeintä ja fiksuinta. Sun kannattaa tosiaan tossa tilassa miettiä vain omaa itseäsi ja hyvinvointia. Kyllä ystävät ja perhe ymmärtää, terveys menee edelle. Oon hirmu ylpeä, että pystyt ajatella noin järkevästi paranemisesta ja tajuat, että tällä kertaa on ehkä parempi vetäytyä.

   Tsemppiä!

   Tykkää

 4. Satu sanoo:

  Mua sun kirjotukset ja mietteet piristää, tsemppaa ja antaa ajateltavaa niin paljon. Aamuisin oikein odotan, että mitäs se Marissa on tänään keksinyt aamukahvinsa ääressä. Instassa hymyilevät kasvosi tuo hymyn omillekin kasvoille. Itse olen oppinut suojautumaan hymyn taakse, koska silloin joutuu harvemmin selittelemään ajoittaista omaa pahaa oloa. Omissa kirjoutuksissani olen välillä sortunut valottamaan omia asioitani enemmänkin, mutta ajattelen kanssasi samoin siitä, että mieluummin jaan kaikkia mukavia asioita ja muistoja. Niihin on myöhemminkin kiva palata ja nähdä, mitä on aiemmin tullut höpistyä. Älä muuta tyyliäsi! Tietysti on huonompia päiviä ja aikoja, se on ihan ymmärrettävää. Silloin otetaan vaan niistä pienimmistäkin positiivisista asioista kaikki irti, eiks niin. Tsemppiä sulle syksyyn :)).

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Voiii sinua, kiitos Satu! :) Kauniita sanoja.

   Välillä pitää avata asioita enemmänkin, koska selvästi ihmiset ottaa liikaa ennakkoajatuksia jos aina vaan hymyilee. Se aiheuttaa sen, että moni katsoo elämnä olevan täydellistä, mikä taas aiheuttaa kateutta ja pahaa mieltä. Eihän kenelläkään mee aina hyvin, ei se varmasti edes ole mahdollista..

   Kiitos tsempeistä, ihanaa syksyä sinne sullekkin! :)

   Tykkää

 5. Linda sanoo:

  Tsemppiä Marissa! Ihana kun jaksat aina ajatella, että maailmassa on myös hyviä asioita. Oon ihan varma, että sun positiivisuus auttaa sut pian läpi tostakin ongelmasta <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Linda. <3

   Tykkää

 6. Eve sanoo:

  Tsemppiä <3 Kurjaa, että reissu peruuntui, mutta ehkä nyt oli fiksuinta huolehtia itsestään ensin. Reissuja tosiaan tulee vielä ja maailma odottaa, se ei katoa minnekään :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Näinpä se on, kyllä niitä vieä varmasti tulee. Kiitos Eve! <3

   Tykkää

 7. Suvi sanoo:

  Mulle on edelleenkin täysi mysteeri, miten jotkut ihmiset oikeasti olettaa, että blogista voi saada kuvan toisen koko elämästä… Vaikka kuvissa hymyileekin, niin ei kai kukaan silti voi olettaa, että sillä ihmisellä ei koskaan olisi murheita tai huolia? Eihän? Tsemppiä Marissa, sulla on koko elämä vielä aikaa reissata <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Suvi, tiedänkin, että sulla ajatukset on usein samanlaisia kuin täällä. Kiitos tsempistä! <3

   Tykkää

 8. outi sanoo:

  Lämpöä Marissa syksyysi! Sun ajatukset niin kolahtaa, ovat täällä niin samanlaisia…

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Voi Outi kiitos, samat sanat <3

   Tykkää

 9. Aino sanoo:

  <3 Ei epäilystäkään siitä etteikö me vielä jokupäivä päästäis reissuun! Ihan varmasti päästään :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   <3

   Tykkää

 10. Titu sanoo:

  Tsemppiä <3 Terveys ennenkaikkea. Olen jo muutaman vuoden lukenut blogiasi, mutta yritän nyt parantaa tässä kommentointi tahdissa :D

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos! :) Terveys ekana, muut tulee sitten perässä varmasti ajallaan :)

   Tykkää

 11. Reettah sanoo:

  Voi tsemppiä Marissa <3 Tosiaan, kaikki ei näy päälle päin. Elämän vaikeudet harvoin näkyvät ulkopuolisille. Blogin lukijat saavat kirjoittajasta vain pienen pintaraapaisun, joten on uskomatonta, jos saat tuollaisia arvosteluja osaksesi! Ihailen asennettasi, ja haluan ottaa siitä mallia <3 Tuo hymy – pidä toi ;)

  Tsempiiä kaipaan kyllä nyt itsekin hieman, sillä viikonloppu vieteään sairaslomalla flunssan takia. Olen jo nyt täysin turhautunut ja ärsyyntynyt, kun viikkoon en ole päässyt urheilemaan.. Miten pitkään jouduit olemaan liikunnan parista pois, silloin kun selkäsi vihoitteli? Miten pääsi kesti ?  Itsellä on kyllä painimista huonon omantunnon kanssa jo tästä 1-2 viikosta :/

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Pidän hymyni, varsinkin kun teiltä saa niin älyttömän määrän tsemppiä ja rohkaisevia sanoja. Kiitos <3

   Mulla tämä selkä on vihoitellut aika pitkään. Alkuun se oli pahin ja kun levossa oli ollut kuukauden, niin aloin liikkua taas kävelyn ja muun muodossa. Lomalla pääsin uimaan ja se paransi selkää tosi paljon. Talvella kylmyys taas sai jotenkin sen huonompaan kuntoon ja sitten lepäilin uudestaan. Veikkaan, että on ihan hirmu yksilöllistä miten tälläiset paranaa. Oon esimerkiksi jo päässyt juoksemaan (selkään kyllä joskus vielä vähän koskee) ja toiset ei voi juosta enää koskaan tämän vaivan kanssa.

   Miten pää on kestänyt? No vaihdellen :D Mulle on tärkeintä se, että pääsen kävelemään. Muulla ei oo niin suurta merkitystä, koska jotenkin tässä on oppinut, että elämässä on muutakin kuin urheilu. Ei sais valittaa sellaisita asiosita, kun eihän kaikilla oo edes jalkoja millä kävellä. Itsekin olin pitkään sängyssä ja tajusin, että huh, kun pääsen vaan kävelemään niin oon onnellinen! :)

   Tsemppiä paranemiseen, lepo boostaa hyvin tuleviin treeneihin :)

   Tykkää

 12. Maiju sanoo:

  Toi oli ikävää, mutta terveys on aina se, mikä menee kaiken edelle, muut asiat tulevat aina vasta pitkällä perässä. Jaksuja ja kyllä Aino pärjää.

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: