Heräsin. Myöhemmin kuin normaalisti, koska myös nukahtaminen tapahtui vasta tämän päivän puolella. Eihän unta alle kuuteen tuntiin voi jättää, se verottaisi jo jaksamista. Saattaisi näkyä silmissä. Kuusi tuntia on sopiva, sen kanssa jaksaa pitkän päivän ja ensi yönä tähtään nukkuvani puoli tuntia enemmän. Sen täydellisen määrän. Kuusi ja puoli tuntia unta. Juon kahviani ja selailen yön aikana tulleita uusia kirjoituksia. Kirjoitin yhden meilin ja mietin jo kirjoittamisen jälkeen, että olisikohan pitänyt lähettää vasta ihmisten aikaan. Onko se hassua kirjoitella toisille jo kuudelta? Ei kai. Kirjoitinpa siis toisenkin. Välissä selaan facebookkia. Ehkä pitäisi tehdä työtäkin, jonka voisi aloittaa jo heti aamusta. Näinä tunteina kun olen kaikkein tehokkain, eikä tarvitse kuin avata silmät aamulla ja olen hereillä. Pirteänä ja onnellisena. Toiveikkaana tämän päivän mahdollisuuksista. Tänään toiveikkaana, että pian saan herkullista aamiaista ja myös ihanaa seuraa. Tiedossa Monna-aikaa, eli aamiainen blogisiskon kanssa. Miten kivaa. Mietin kyllä kuinkahan jaksan aamiaiselle asti. Itsellä kun alkaa puolen tunnin sisällä kahvin juonnista vatsaa nälättää niin hurjasti ja kädetkin vispata hieman. Kofeiini sen taitaa tehdä. Käykö teille niin? Tunti aikaa odotella, ehkä sen selviää. Sehän on jo ihan kohta.

IMG_4521Kuva on jo kertalleen teille esitetty. Se on vanha, eikä siinä ole mitään uutta näkökulmaa minusta tai mun olemuksestani. Sama hymy, sellainen joka itsestä tuntui sillä hetkellä parhaalta ja jossa mielestäni näytän ihan itseltäni. Mieheltäkin kysyin, että onko kuva sellainen kuin minä olen. En saanut oikein vastausta, mutta hiljaisuus on kai myöntymistä.

Eilen vietin rennon päivän varpaita tuijotellen, tänään tahdon tehdä toisin. Mitään en tuijota pitkään, ehkä omia kasvojani salin peilistä. Pitkältä aamiaiselta suuntaankin salille ja siitä lounastreffeille. Haaveilen sushista. Tämän jälkeen kirjoittamista ja sitten onkin jo taas uudet treffit. Lisää ystäväaikaa. Tähän kohtaa loppuvat suunnitelmat, mutta sen tiedän, että yhtään varvasta en tuijota tänään, enkä liiemmin tietokoneen ruutua. Koska kyllähän te tiedätte, että en minä eilen mitään jalkoja tuijotellut, vaan tietokonetta. Tätä tässä edessä, joka kuin kirottuna otetaan aina aamulla ensimmäisenä eteen ja viimeisenä lasketaan sylistä pois illalla kun mennään nukkumaan. Riiippuvainenko? Kyllä. Jokin lakko voisi olla paikallaan, sen olen tässä viime viikkolla huomannut. Ei siis mikään karkkilakko, sen lopetin jo neljänteen päivään yrittämisesttä. Nettilakko. ilman puhelinta ja ilman kännykkää. Olisikohan se mahdollista? Ootteko te kokeillut?

Nyt kasvopesulle ja etsimään vaatteita päälle. Sellaisia jotka ei kiristä ja vatsa antaa myöten syödessä. Hihi. Eiköhän siellä aamiaisella saa olla valmiina odottamassa, on jo niin nälkä, että pakko lähteä ahmattina ajoissa seuraani vastaan ja lopettaa tämä ajatuksenvirta tältä aamulta. ;)

Energiaa sun päivääsi! <3

14 kommenttia artikkeliin ”Ajatuksenvirtaa

 1. Jaanaba sanoo:

  No joo, ne päivät kun on ilman nettiä ovat parempia kuin nettipäivät. Ihan selvästi ainakin mulla.

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hmm… sait ylipuhuttua! Täytyy laittaa tää kalenteriin. Ei saa tosin olla työpäivä, ettei tuu ihan liian haastavaa ;)

   Tykkää

 2. elisa sanoo:

  Löytyy sieltä netistä jotain kivaakin…miten sitä muuten lukisi sun piristäviä blogitekstejä? :)

  http://www.karhusportscience.com

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Voii sinua! <3

   Tykkää

 3. Petra sanoo:

  Hih, nettilakko ei toimi silloin, kun netti on saatavilla :D Kuubassa ja Kroatiassa pärjäsin hyvin ilman, mutta se olikin lomaa se! ;) Riippuvainen, pahemman kerran :D

  Onneksi mulla onkin huomenna bookattuna Marissa-aikaa <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Petra-aikaan on enää puoli vuorokautta jäljellä. Meneeköhän mulla ihan yöunet ;)

   Tykkää

 4. Tiinan sanoo:

  Huomenta :)

  Itse täällä vasta heräilin ja olipa taas kiva kun sulla oli uusi postaus. Vaikkakin normaalia lyhyempi, silti niin aurinkoinen. Veikkaan, että kaikki sun vakkarilukijasi pitävät puoltasi noissa ikävissäkin asioissa kun tietävät miten paljon iloa täällä jaat. Mulla ainakin on niin hyvä mieli aina sun sanoistasi ja jotenkin ihan kadehdin sun kirjoitustaitoa.

  Kiva kun kirjoittelet paljon ja usein. Oot yksi iso aurinko koko tyttö <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos, olipa kauniita sanoja mitä heti aamulla luin. Piti kommentoidakin, mutta tuli mukamas niin kiire. Ihanasti sanottu <3

   Tykkää

 5. MissEvilEve sanoo:

  Sen mä oon oppinutkin jo susta että tykkäät herätä poikkeuksellisen aikaisin, ja olet todellinen aamunvirkku, mutta mä oletin että käyt nukkumaankin tyyliin klo 21. Nyt kerrot että kuusi ja puoli tuntia on ”täydellisen pituiset unet”, sulle näemmä riittää aika vähäinen uni? Vai nukutko tuon lisäksi päiväunet?

  Siksi kysyn kun tosiaan itse olen iltaisin parhaimmillani ja meillä valvotaan aina puolille öin. Iltarutiinit ajoittuu niin että 23.30-24 aikoihin alamme siirtyä sänkyyn, ja siellä vielä olemme hereillä 30-60min lukien ym rauhoittuen. Näin ollen varsinainen valojen sammutus ja nukkumaan käyminen tapahtuu siinä puolen yön jälkeen, viimeistään yhdeltä. Meillä sitten kuitenkin nukutaan vähintään aamu seiskaan, tai kasiin, ja tämän lisäksi 90% arkipäivistä vedetään töiden jälkeen noin 1h päikkärit (mä nukun joskus 2-3h jopa, joka on kyllä liikaa). :D

  Unijuttuja siis utelen :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Moikka :)

   Usein muistan kirjoittaa näihin juttuihin sen, että tosiaan mun unen tarve on aika pieni, mutta nyt taisin unohtaa. Mullla on monta kaveria, joille unta pitää olla yössä noin 9 tuntia ja mullahan se on sopiva näin 6-7 tunnissa. Samalla mulla on vuorokaudessa paljon enemmän aikaa. Petrakin on nukkumisesta nauttiva ja se usein sitä naureskelee, että mulla on vuorokaudessa noin 3 tuntia enemmän aikaa :D Saan siis olla kiitollinen tästä lahjasta, mutta samalla se on vähän ikäväkin vaiva. Oon nimittäin tosi huono nukkumaan ja välillä nukun vaan 3-5 tuntia yössä. Tosi usein käy näin. Silloin kyllä nukun päikärit, koska olo on tosi väsynyt ja silmät tippuu päästä. Ei sitä ulkopuoliset varmaan huomaa, mutta oma tunne on tietty huono. Ymmärrän siis tosiaan sen filiksen kyllä kun on nukkunut liian vähän. Se ei oo mukavaa.

   Meillä taitaa kaikilla olla aika erilainen unentarve ja toisille sopii toi päikkäreiden nukkuminen myös tosi hyvin. Itsekin rakastan kyllä joskus nukkua päikkäreitä, mutta vaan sillon jos ei oo kiire nousta mihinkään. Oon nimittäin yks nukkuneenrukous kun niiltä unilta nousen. Puhun sekavia ja olen ihan seis :D Käykö sulle niin? Vai nousetko sitten niin rauhassa sen parin tunnin jälkeen, että ei väsytä? :) Ah, päikkärit on kyllä ihania <3

   Moni usein luulee, että nukun jo ysiltä, mutta totuus on, että puolen yön aikaan on sopiva aika mennä nukkumaan. Kesällä vähän aiemmin niin on aikaset aamun aikaa käydä lenkillä viileellä ilmalla ennen kun muut on heränneet ulos häiriköimään. Talvisin aamu kuuden lenkeillä ulkona ei oo vielä ketään :D

   Tykkää

 6. Elina sanoo:

  Juu, voisi tehdä terää nettilakko. Siihenhän ei lasketa kirjoittamista? Koneella saa kuitenkin kirjoittaa? :D Kirjoittamislakkoon mä en pystyisi.

  Sitten bongasin tekstistä muutaman oleellisen jutun – mun ajatuksenvirtaa, heh. Sushi! Ihan hirveä himo tuli. Aamutehot! Itsekin olen heti aamusta tehokkain – jep, lähettelen kuudelta sähköposteja ja viestejä. Aamiainen! Mennään joku kerta aamiaiselle tai brunssille? :) Ja tuo hymy! Ihanin. <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Heii totta muuten… Entä saako netflixiä katsoa? :D Hihih. En voisi olla konetta ilman, koska en saa samalla tavalla kirjoteltua paperille. Pakko päästä kirjottamaan joka päivä. Ehkä siis ilman netttiä vaan? :D

   Sushi, nam. koska mennään? Ens viikolla? Ja se aamianen me sovittiinkin jo ainakin osittain ;)

   Tykkää

 7. Sanna sanoo:

  Täälläkii ollu mietteitä heti aamusta :)

  http://sanzureenaa.blogspot.fi/2014/09/mietteita.html

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Jihuu, kohta tulllaan lueskelemaan ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: