Kiitos kommenteista viimeiseen kirjoitukseen, löytyipä sieltä paljon hyviä ajatuksia! Sain heti paljon ideoita uutta postausta varten, jonka ajattelinkin tehdä, koska uni on selvästi kaikille jollain tapaa haaste. Jos ei laadun ja unettomuuden myötä, niin sitten omien kiireiden takia ei pääse nukkumaan tarpeeksi. Uni herätti teissä liikehdintään ja moni muukin on huomannut sen tärkeyden kaiken muun arjen sujumisessa. Mulla taitaa olla ensimäisen kerran kuukausiin se tilanne tänään, että nukuin liikaa. Heräsin vasta hetki sitten (7:15) ja kun oon pitkään nukkunut liian lyhyitä unia, niin nyt unta napsahti palloon kahdeksan tuntia. En saa silmiäni auki, koko keho on veltto, eikä muutenkaan oikein tunnu sitlä, että jaksaisi nousta. Että siinä taas yksi hauska ongelma, kun nukun niinkin paljon kun 8 tuntia :D Ei auta kai muuta kun lähteä aamiaisen jälkeen ulos, jos siellä vihdoin herää viimassa. Ihan hassua vaan mun mielestä, että heti kun kirjoitin unesta tielle, niin sitten se uni maistuukin kunnolla ja jopa vähän liikaa. Ainakin on univelat kuitattu pois viime viikoilta jos ei muuta.

Unesta suoraan treenijuttuihin! Nimittäin treenikuvia tulin teille  esittelemään. Oltiin Petran ja Marikan kanssa viikonloppuna treenailemassa keskustassa yhdessä ja saatiin me siellä jotain aikaankin. Jos ei sitä puhdasta treeniä, niin sitten kuvia. Tälläisiä hauskoja otoksia löytyi Marikan kamerasta nimittäin hurjasti!

3tD-EDUBolRCkySAfWz_5fHGkRoDMUpRmdOBJPwDpXA,56eACvHkuG3nBU0s21ZmYKmqz4_S75Tth7BhZ8ogZKw dnLJn2YJJAKpBctSWvTIIXqrRv6NobT6xgTUw26S6mk,eCd3rh1p5pCQQgVxWnPJ1oM71ROicfzBaJne-64OyP4 enDJdolRbNuVQvAZEG9j2e6jm4xJGW_f2Bn14nKFiwo JgqeC47vl77MPkoBQMMGAmrhN1CMKAntMv-txLdPAsA,NsWEF_OIAk-hQGmC5uHUNM-Y9Zl1bqSR3iJ9qVXIdXI JrxbcfaGoW14EGrQ-ynUJS-E0XuZmt948mkkG9t13Wg,oQX3j-obvauDBLrml8ftUsh0oYSFZ1qe-2KCn9jM5qA o6RS_NUA0t8DYX6r-uVHaXwBoa6uRxNFAQwfGWN0Mfo,YEJphSepy66M2w_Y9EghDkhX7Zsyg3TgDDXySOP5HNE rNbJPm3Yngc-0xk4wo7L5RDOoJx6zTtrIk8EnZNRljo,0-4ps5WK-1q3wsJOQehfw2BhJPFOiMG4G3Wg3MRfi08 sSdHFQtgQBfid9VoT06_E_Z_DSIl6PhQzX08PYtFPwE,ZajfmS6ycBiRHUduyxdNOd0Hf1Yeu8XCiZWtibu3nroMiltäs meidän tiimin belfie näytti? Se taisi olla mun ideani, koska kattelin kuvatessa tyttöjä, että niiden peput näyttää aika kivalta trikoissa. Hihih, pääsinpä siis kahden kivan pepun väliin kuvaan. 

Ekana me onneksi tajuttiin tehdä se treeni, koska kuvien otto tapahtui vasta sen jälkeen. Vai luuletko, että meidän treeniliikkeet todella näyttivät tuolta? Että mä punnertaisin Petra mun selässäni ja me hypittäisiiin häiriköimässä Marikaa kun se tekee siltaa? Tai, että me roikuttaisiin tangoissa kolmisin yhdellä kädellä? Hehe, juu ei. Kyllä nää ihan myönnettävästi oli vaan meidän omia hassuteluja kun kerrankin päästiin samalle salille. En oo ikinä treenannu kummankaan tyttösen kanssa ja oli kiva nähdä muuallakin kuin syömässä yhdessä. Ahkeria treenajia kun kaikki ollaan. En tiedä välittyikö se ahkera treenaus kenellekään meistä, koska mehän hölistiin siellä salilla kun miehet. Hhihihi, kai tekin ootte huomanneet miten miehet aina kokoontuu salin keskelle juttelemaan vai onko se vaan mun sali? Puhuttiin joka välissä ja mulla ainakin pääsi monesti ihan kylmä hiki pintaan. Pohdittiinkin yhdessä sitä, että kuinka pitkiä taukoja salitreenissä tulee tehtyä ja itselleni aika vahvasta nousi mieleen se, että en kyllä pystyisi kovin pitkään hölistä toistojen keskellä tai muuten treeni kärsii. Tällä kertaa se treeni oli onneksi vähän toisijainen asia muutenkin, ekana tuli mulle ystävät. Pitihän niitä pälyillä koko treenin ajan että missä ne menee ja mitä ne tekee ;)

Kiitos Marikalle ja Petralle kivasta treenipäivästä ja kuuntelevasta korvasta. Olin todella sen tarpeessa. Kerrottakoon ääneen täällä teille muillekkin, että ilman ystäviäni en olisi yhtään mitään ja tämä päivä oli mulle varmasti enemmän kun nää neidit edes ymmärsi. Niin ja juu, olishan nuo kuvatkin aika tylsiä, jos pällistelisin niissä kaikissa yksin. <3 ;)

Silmät ei aukea ei niin millään, taidan kyllä ensi yönä taas mieluummin nukkua sen viisi tuntia, niin pysyy vähän edes hereillä. Huippua keskiiviikkoa kaverit! 

 

13 kommenttia artikkeliin ”Ensin treenit, sitten huvi!

 1. Jenni sanoo:

  Osaatko yhtään sanoo mistä noi maastokuvioiset treenihousut on ostettu?

  Tykkää

  1. Anniina sanoo:

   Eivätkös nuo ole Better Bodies pökät? Tuolta ainakin löytyyt: http://fit4you.fi/clothing/womens/better-bodies/housut/better-bodies-camo-long-tights :)

   Tykkää

   1. marissa sanoo:

    Jees, better bodiesithan ne! Kiitos kun neuvoitkin täällä jo nopeasti :)

    Tykkää

 2. Janna sanoo:

  Voi tottavie ku ihania kuvia, kyllä tuli hymy huuleen ku katseli! Ehkä tällä jaksaa istua loppuillan kirurgian luennolla, joten kiitos tästä ;) Huippua keskiviikkoa sullekin! <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Janna! Ihana kommentti <3

   Tykkää

 3. Emmi sanoo:

  Voi miten tutut puitteet, taisitte olla ”mun” salilla ;) Ihanan iloinen meininki teillä! :) Olisin kyllä tullut rohkeasti moikkaamaan jos olisin ollut samaan aikaan salilla. Tai sit olis menny pupu pöksyyn ja olisin vaan stalkannu jossain nurkan takana haha :D

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hmm.. Ettet vaan ollut sielä kurkkimassa kulman takana? Joku siellä kuikuili? ;) Hihih. Noei, tosiaan tuu ihmeessä moikkaamaan, jos satun siellä samaan aikaan treenaamaan. Eiköhän siellä tuu käytyä jatkossa, kun nyt huomasin miten rauhallinen paikka se oli treenata. Ainakin sunnuntai aamuna :)

   Tykkää

 4. Hanna sanoo:

  Kivoja, pirteitä treenikuvia. Kiva nähdä muitakin elixioita. Mulle ovat nämä Turun suunnan elixiat vain tuttuja.

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Hanna :) Tämä Kampin Elixia on aika uudehko, joten varmaan voi näyttää erilaiselta kun joku muu joka on yhtään vanhempi. :)

   Tykkää

 5. outi sanoo:

  Ihania kuvia <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Outi <3

   Tykkää

 6. tiina sanoo:

  tää blogi on mun huonojen päivien vitamiini ja hyvien päivien boostaaja! aina ku on huono mieli tai ketuttaa niin ei tarvi ku lukea yks tai kaks juttua täältä (koska jää koukkuun ja sitte vierähtääki puoli tuntia hups vaan) ja heti löytyy positiivisuus takasi eikä vaan jaksa enään murjottaa, plus täältä saa paljon kivoja vinkkejä. esim. en oo yhtään aamu ihminen, ihailen sitä sussa, mutta oon päässy jo pariin otteeseen kaverien kanssa aamupalalle keskustaan ja kuinka kivaa se on! kiitos marissa blogista, en osaa tarpeeksi sanoa kuinka se mua aina ilahduttaa, kiva kun kirjottelet :)) kaikkea parasta sulle! p.s.en yleensä saa aikaseksi seurata blogeja vaikka haluaisi mutta tänne aina palaa uuestaan ja uuestaan!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos kaunis Tiina! Ihania sanoja <3

   Nuo teidän viettämät aamiaiset kuulostaa niin ihanalta! Ei kannata joka päivä väkisin nousta sängystä jos uni maistuu paremmin, mutta kiva jos oot löytänyt siitä hyviä puolia ja oot nauttinut myös aamuista. Lisää kaveriaamuja mullekkin, taidan ens viikolle itsekin sopia sun inspiroimana yhden kaveriaamiaisen :)

   Kiitos, kirjoitit todella kauniisti!

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: