Mitämitämitä ketäs kauniita naisia mulla on kainalossa tässä postauksessa? Oivoi miten ihastuttavaan seuraan oon eksynyt. Aion heti näin alkavan viikon kunniaksi vähän ylihehkuttaa mun blogisiskojani, mutta sehän on ihan okei? Eikö hyvä asioita ja ihmisiä saa kehua niin paljon kun itse jaksaa ja viitsii? Eihän kehua voi koskaan liikaa?

Katsokaa nyt näitä hymyjä? Eikö teillekin tule hyvä mieli näistä kuvista? :)

IMG_5472 IMG_5475

Viime viikko oli hupia huvin perään. Vietin aikaa joka päivä useankin ystävän kanssa ja kun nyt aamulla katselin kuvista, että mistä kirjoittaisin, niin ei kestänyt hetkeäkään huomata, miten paljon mulla on tänään aiheita mistä puhua.

Edellisissä kuvissa atuin eksymään seuraan, jossa sattumalta meitä olikin vain bloggaajia keskenään hölisemässä. Olin näkemässä erikseen alkujaan Ainoa, mutta pian tajusin sopineeni samaksi ajaksi treffit myös Elinan ja Petran kanssa (mulla on muistissa reikiä tällä hetkellä vähän liikaa,, joten unohdin tämän ihan kokonaan!) jotenka me sitten yhdistettiin voimat ja mentiin koko porukalla kahvittelemaan. Ja voi ei sitä naurun määrää! Aino kertoi meille niin hauskoja juttuja huomaamattaa, että en kestä. Vieläkin naurattaa. Elina ihastutti maailman kauneimmilla hiuksillaan ja tämä ei muuten ole edes liioittelua. Taisin sen Elinalle sanoa noin seitsemän kertaa siinä illan aikana, koska ihan oikeasti ne vain ovat niin kauniit hiukset etten saa niistä silmiäni irti. Niille ei kuulema ollut tehty mitään ja siinä ne vain makasivat olkapäillä kauniina. Ja mites sitten Petra. Petra tuli juosten pöytään ja hieman kiireisenä mielessään vain paperit ja sopimukset. Veikkaan, että tällä muutaman tunnin kahvittelulla Petrastakin katosii kaikki kiire? Petra ainakin vaikutti kotiin lähtiessä rentoutuneelta ja onnelliselta. Samalla tavalla kun itsekin olin. Hymyilin koko kotimatkan ja mietin miten hyvä olo voi ihmisten seurasta jäädä. Kiitos. 

IMG_5464

Eikä siinä vielä kaikkia! (Kuten ostosteeveessä sanotaan..) Alkuviikosta oltiin myös katsomassa porukalla viestintätoimisto Akvamariinilla syksyisiä vaatteuutuuksia ja siellä sattui olemaan meitä tosi kiva porukka paikalla. Mehän ollaan tosi iso bloggaajaporukka muutenkin vapaa-ajalla paljon tekemisissä ja eikai jäänyt epäselväksi kenellekään siitä äänekkäästä puheensorinasta, että oltiin hyviä kavereita keskenään. Pälätettiin ja hälätettiin koko aamu ja meillähän meni kaksi tuntia nopeasti siinä vain pyöriessä hölmöinä ympyrää. Muistoksi jäi hyvä mieli ja paljon kuvia kännykkään.

IMG_5320 IMG_5322 IMG_5323

IMG_5337

IMG_5342

IMG_5349

IMG_5366

Tuohon Helly Hansenin takkiin ihastuin todella paljon ja niin taisi tehdä kaikki muutkin jotka showroomilla kävivät. Täytyy toivoa, että jostain löytyisi rahaa sellainen hankkia, koska eilisen viima jo paljasti, että sehän on kohta kuulkaa talvi tulossa! Ei saa palella, joten on pakko olla lämmin takki päällä. Tuo Hanssenin ihanuus voisi olla yksi kiva vaihtoehto tälle talvelle :)

IMG_5356

Kiitos vain Akvamariinin Markukselle mukavasta aamusta. Oli kiva käydä vierailulla, kun oli niin lämmin vastaanotto!

Pohdinpa tässä vain maanantain kunniaksi, että miten ihmeessä olen haalinut niin paljon blogisiskoja ympärilleni? Mistä tämä johtuu? Miksi nää kaikki kivat tytöt suorastaan parveilee mun ympärilläni aivan kuin niillä ei olisi parempaa tekemistä? No, puhuttiinkin jo aiheesta ja tytöt sen tajusi, että ollaanhan me tosi kiinnostuneita samoista asioista ja muutenkin ihan selkeää, että tullaan siis hyvin toimeen. Itseasiassa paremmin kun hyvin ja siksi tulee soiteltua ja juteltua jatkuvasti. Ystävystyyhän ihmiset työssäänkin, kun tekevät saman alan hommia ja ovat paljon yhteyksissä keskenään. Näin on käynyt kaikille meillekin ja nämä postauksen tytöt ovat nykyään ihan yhtä ihania ystäviä kuin moni muukin. Olen tällä hetkellä erittäin rikas, koska koen, että mulla on aivan liian monta hyvää ystävää. Luotan moneen ihmiseen ja pystyn puhua asioistani rehellisesti todella monelle ympärilläni. En ole olllut hetkeäkään yksin, kiitos siitä myös näille neideille jotka näissä kuvissa näkyivät. He ovat osa sitä ympyrää, jossa minä elän. Ihanaa onnellista ympyrää, sitä pientä kuplaa joka on täynnä onnea ja hyvää oloa.

Kiitos ihanille työille seurasta, it was fun <3

10 kommenttia artikkeliin ”Kuvankauniit blogisiskot!

 1. Petra sanoo:

  Hih, taisin olla vähän stressaantunut sinä iltana :D Mutta onneksi oli niin hyvää seuraa, että kiire unohtui <3

  PS. Toi takki näyttää kivalta sun päällä ;)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos ;) Olit stressissä kun tulit, mutta musta se katosi nopsaa. Ehkä et itekkään huomannut, kun se hävisi harteilta :)

   Tykkää

 2. elisa sanoo:

  Hei Marissa! Halusin vain sanoa että olit aivan oikeassa. Aikoinaan kirjoitit siitä miten olet löytänyt niin paljon samanhenkisiä ystäviä ja lupailit että niin minäkin löytäisin vielä. No nyt yhtäkkiä havahduin siihen kuinka paljon mahtavia tyyppejä olenkaan saanut jo ympärilleni! Kiitos kun autoit pitämään yllä toivoa:) Joskus asiat vain ottavat oman aikansa!

  http://www.karhusportscience.com

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Voi eii Elisa, ihana kuulla! Välillä se vie aikansa, mutta kun ei luovuta, niin aivan varmasti ne omat ihmiset löytyy. Vaikutat niin symppikseltä ihmiseltä, että me varmasti tultaisiin toimeen hyvin. <3

   Tykkää

 3. Anu sanoo:

  Ihanan nauravaisia kuvia. Kyllä olette vaan onnekkaita kun olette toisenne löytäneet.

  Ja tuo hanssenin takki! Minä satuin moisen muuttomyyntialesta plokkaamaan! Yksi ainut oli jäljellä vihreänvärisenä (huppu tuo sama ruudullinen fuksia). On se vaan ihana! Vaikka muuten talvi hirvittääkin, tuo takki tulee hieman ahdinkoa lievittämään. Sinullekin se sopisi vallan mainiosti. :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Onnekas koen olevani, monessakin asiassa :) Ja siis mitä ihmettä, sullako on sellainen takki? Heräsi heti pieni kateus. Ää.. Mulle myös! Vihreä sopii sulle muuten varmasti tosi hyvin. Ehkä pääsen pian esittelemään sulle omani :)

   Tykkää

 4. Hanna sanoo:

  Kivoja, hyvänmielen kuvia. Ja ihana takki. Sopii sulle.

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos :))

   Tykkää

 5. Elina sanoo:

  Söpö Marissa. <3 Ja takki on kyllä ihanan värinen ja lämpimän näköinen – kelpaisi! <3

  Pian taas nähdään, joohan?

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   hihi. Niin pian kun onnistuu <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: