Ettepä arvaakkaan mitä aion teille kertoa. Ellette tietenkin fuskannut ja lukenut tuota liilaa tekstiä tuossa alapuolella, mutta sehän ei ole sallittua ;) En oo kovin hyvä pitämään jänniä uutisia pitkään vain itselläni, eikä se tälläkään kertaa ollut helppoa. Olisi tehnyt mieli kertoa teille kaikki käänteet ja jännät jutut jo aikaa sitten, mutta kovalla työllä maltoin mieleni. En ole sanallakaan tästä hiiskunut kuin ihan parille läheiselle ystävälleni, koska en ole tahtonut paljastaa asiaa ennen kuin sille on oma aikansa ja kaikki on valmiina. Okei, saatoin ehkä vähän Monnan kanssa tätä asiaa kilistellä jo viikkoja sitten kuvitellun kuohuvan kera koska…No Monnakin taitaa nimittäin liittyä tähän asiaan jollain tapaa… ;)

SIIRRYN BLOGGAAMAAN FIT-LEHDEN SIVUSTOLLE FIT.FI!

Sydän on melkein kurkussa ja intoa niin paljon, että tää mun salailuhan oli viedä multa hengen. Hehe, että sen verta helppoa on ollut hihitellä näitä juttuja vain itseni kesken. Kun viime kuussa alettiin Allerin kanssa keskustella tästä mahdollisuudesta siirtyä heidän matkaansa kirjoittamaan, en tainnut miettiä montaakaan hetkeä, että lähdenkö vai en. Nyt kun asia on edennyt niinkin paljon, että on muuttopäivät ja muut on valmiina, niin kerronpa jännät uutiset myös teille. Siirryn kirjoittamaan uudelle Fit- lehden perustamalla sivustolle 30.10 torstaina. Siellä pari upeeta blogisiskoa aloittaakin nyt tämän ja ensi viikon aikana ja minä siirryn iloisena seuraan parin viikon päästä. Huisin jännää!

IMG_4565

Teille lukijoille ei varmastikaan ole tärkeintä se missä kirjoitan, mutta uskon tämän muutoksen olevan teillekin kiva uutinen. Eikös vaan? Koen, että Fit-lehden alla oleva sivusto on juuri oikea paikka itselleni kirjoittaa ja pääsen siellä varmasti tuomaan omaa asiaani vieläkin enemmän näkyville. Samat jutut siis jatkuvat, höpötän onnellisuudesta ja hyvinvoinnista niin paljon kun sanoja vaan ikinä löytyy. Mitä ikinä siihen kaikkeen siis kuuluukaan, kyllähän te mun juttuni taidatte jo tuntea. Tuskinpa osaan muuttaa itseäni bloggaajana vaikka sivusto taustalla vähän muuttuukin. Ehkä musta tulee jatkossa vähän fitimpi, eikös se olis ihan hyvä tavoite ;)

Oon hirmu onnellinen, että minut otettiin mukaan tähän pieneen bloggaajatiimiin ja kiitos siitä on Allerille. Vähänhän se jännittää, mutta onneksi ihana ja fiksu Monna on siellä mukana, joten kaikki menee varmasti hyvin. Seuraattehan kaikki meidän mukana uusiin jänniin kuvioihin? :)

Tämä on todellinen muutosten syksy itselleni, eikä muutokset lopu tähän. Paljon asioita tulee tapahtumaan ja olen koko ajan pienessä muuttoliikkeessä. Muista muutoksista kerron sitten myöhemmin, kun on tästä ensin selvitty ilman sydänkohtauksia. Hehe, minä ja mun pieni sydän joka pamppailee milloin mistäkin hurjalla tahdilla. Toivottavasti saan kaikki teidät mukaani uudellen sivustolle ja toivotaan, että siellä inpiroidun kirjoittamaan vieläkin parempia ja laadukkaimpia juttuja teidän iloksenne!

Nähdään(hän) Fitillä! <3

ps. kerroinko jo, että olen todella innoissani? ;)

38 kommenttia artikkeliin ”Pitkään salailtu uutinen julki! ;)

 1. outi sanoo:

  Onneksi olkoon Marissa <3

  Suosikeissa pysyy sinunkin blogi! :)

  Ihanaa, että ollaan tän FitFashionin ja bloggaamisen kautta tutustuttu ja tutustutaan vielä lisää ;)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiiiitos Outi, tiesinhän minä, että Outi tulee kyllä perässä! :)

   Tykkää

 2. Elisa n sanoo:

  Ihana sinä aurinkoinen<3. Saat niin näillä blogikuvilla kun instagrammin kuvilla aina hymyn mun huulille:) ja se eilinen videon pätkäkin oli niin huippu<3. Eikös olekkin ihana nauttia vaan elämästä ja hymyillä ja naureskella vaan menemään;) Onnea hurjan paljon ja tottakai seuraan mukana uudelle blogisivustolle siiryttäessä. Hymyissä suin naureskelin tälle tekstille ja sun malttamattomuudelle. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä sinä meiltä vielä salailet:D

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hiih, kiitos Elisa!! Apua, miten kauniita sanoja taas kerran. Musta on ihana kuulla, että onnistun jakamaan iloani ja ihan oikeasti seuraatte näitä juttujani täällä. Kyllä nämäkin kehut sai isosti hymyilemäänja on iso juttu, että oot ilahtunut noin paljon. Kiitos Elisa! <3

   Eiköhän muitakin salaisuuksia syksyn aikana kerrota, ensin pitä vaan vähän salailla lisää ;) hihi.

   Tykkää

 3. ninni sanoo:

  Miksi se on niin iso juttu? saako siitä enemmän rahaa, tavaroita vai mitä… kun ei tällein lukijana mulle ole mitään väliä et missä te kirjoitatte. Samat tekstit, oli ne missä sivuistolla tahansa?

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Moi :)

   Yritinkin jo tekstiin vähän vihjaista, että se ei varmasti monelle lukijalle ole iso juttu, mutta kirjoittajalle on. Mulle itselleni on esimerkiksi tosi paljon väliä missä sanojani julkaisen ja mitä muuta ympäriltä löytyy. Tahdon, että ympäristö tukee juttujani on samanhenkinen kuin itsekin olen, eikä ainakaan puhu omia ajatuksiani vastaan. Ja vaihtohan on aina iso juttu jokaiselle, koska se on vähän sama kuin työpaikan vaihdos vaikka olisi sinulle. Eiköhän se alkuun vähän jännitä, mutta kun pääsee uteen paikkaan, niin kaikki sujuu varmasti hyvin Siinä siis miksi se on iso juttu itselleni :)

   Tykkää

 4. Kasuri sanoo:

  Vau, tosi hieno juttu! En oikein näe sinua sopivaksi tänne sivulle ja jotain tälläistä odotin kun aiemmin puhuit muutoksista. Fit lehti tulee kotiin, uskon sun sopivan sinne tosi hyvin! Seuraan siis mukana, ei epäilystä!

  Onnea!!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Voi kiitos paljon Kasuri, hyvin olet lukenut juttujani kun osaat lukea noin ajatukseni. Fitillä viihdyn varmasti :)

   Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos :)

   Tykkää

 5. Karoliina sanoo:

  Hieno juttu Marissa, onnea!! :) FIT on varmasti teille todella sopiva alusta ja kiva, että ne uudistuu ja sinne tulee blogeja myös! :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Karoliina! Tästä tulee varmasti tosi hyvä uusi juttu :)

   Tykkää

 6. Monna sanoo:

  Jeee!!! :) Puspus <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Pusipusi ;)

   Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hihiihih. ;)

   Tykkää

 7. Tuuli sanoo:

  Ei vitsi, miten siistiä!! Paljon onnea, sovit sinne kuin nakutettu! :) <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Niiiiin, on kyllä ihan mahtavaa!! :) Kiitos Tuuli! <3

   Tykkää

 8. piakaroliina sanoo:

  Paljon onnea uusista kuvioista :) Hieno juttu!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Pia!! :)

   Tykkää

 9. Marjut sanoo:

  Wiiii, upeeta Marissa! ♥♥ Teille tulee varmasti hyvä tiimi sinne :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Marjut, niin varmasti kyllä tulee!! <3

   Tykkää

 10. Suvi sanoo:

  Sinä senkin salailija, olipa mahtava uutinen! Onnea uusista kuvioista <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hih, kiitos Suvi! :)

   Tykkää

 11. anna sanoo:

  Hyvä Marissa! Hienoa! :) <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   <3

   Tykkää

 12. Elina sanoo:

  Oon susta ylpeä. Hienoa. <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Elina <3

   Tykkää

 13. Lenny sanoo:

  Onnea! Ja on varmaan hienoa pààstà bloggeriksi tunnetun fitness-alan lehden blogisivuille :) !

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Lenny, on kyllä ihan huippujuttu! Oon todella iloinen :)

   Tykkää

 14. Ninni sanoo:

  Tosi hienoa, oon iloinen sun puolesta!! Onnea uusista kuvioista!! :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Ninni, kiva kuulla!! <3

   Tykkää

 15. Tiina sanoo:

  Arvasin :D!!! Onnea paljon <3!!

  Tykkää

 16. Aino sanoo:

  Huikee juttu ja huikee mimmi <3 Miljoonat onnenpusut vielä!

  Tykkää

 17. Ilana sanoo:

  Hei vau, tosi hieno juttu! Isot onnittelut :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Ilana!! :)

   Tykkää

 18. Emmi sanoo:

  Voi kyllä tätä on odotettu! Aluksi olin innoissani kun siirryit Fitfashioniin ja kaikki mun suosikit löytyivät saman portaalin alta. Pian kuitenkin omat ajatukset ja mielenkiinnon kohteet siinä sivussa muuttuivat ja huomasinkin lukevani täällä enää sun ja parin muun tytön kirjoituksia. Ajattelin, että voi kun Marissa lähtisi Fitfashionilta kun et mielestäni tänne oikein kuulu. Ja tämä kommentti pelkästään hyvällä, tiedät kyllä varmasti mitä tarkoitan. Ja toiveeni toteutui! Jes. Ei varmaan tarvitse sanoa, että seuraan perässä? ;) Niin ja onnea kovasti!

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Emmi, tämäpä lämmitti sydäntä <3 Tosi ihana kuulla, että sulla on herännyt samanlaisia ajatuksia ja vieläpä tuut mukana :) Tervetuloa matkaan mukaan, toivottavasti käyt ahkerasti kommentoimassa jatkossakin. Tuli hyvä mieli :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: