Otsikon ainut selitys on se, että mulle tuli kamala kiire. Eilisen suunnitelmat menivät heti aamusta uusiksi ja kun piti ehtiä tunnissa eiliseen gaalaan, oli ratkaisu selvä: joku hieno äidin mekko päälle ja tilanne on pelastettu. Äipän vaatteet on pelastaneet mut ennenkin ja taisin muuten silloinkin olla äidin mekossa, kun olin ehdolla Aussien gaalassa viime keväänä. Nyt vasta muistinkin tekstiä uudelleen lukiessa miten onnellinen olin ehdolle pääsystä – eniten kuitenkin ihmeissäni siitä kunniasta. Nimi tainnut vahingossa pudota mukaan ehdokkaisiin, muuta syytä en voi keksiä, hihi.

Äiti siis pelastaa aina tyttären hädästä. Onneksi kotoa löytyi lainattuna jo tämä musta glitterihame, koska muuten olisin ollut pulassa, kun saavuin kotiin kello kuudelta ja 30 minuuttia sen jälkeen piti olla jo lähdössä. Kävin nopeasti saunassa, kuivasin hiukseni, meikkasin ja menin vaatekaapille. Muistelin, että siellä oli kyllä jotain äidiltä lainattua entuudestaan ja sitten törmäsin tähän mekkoon. Joka kyllä kuvassa taitaa näyttää ihan paidalta, mutta tälle pätkälle se oli mekko joka ylsi melkeinpä puoleen reiteen. Hihih. Kiitokset äipälle.

IMG_6493

Oltiin tosiaan tyttöjen kanssa eilen katsomassa Indiedaysin juhlissa, että ketkäs siellä kahlaa itselleen voitot blogimaailman huipulta. Tai no, Suomen blogien huipulta vissiinkin, taitaa tuolla muualla maailmassa olla ihan omat kilpailunsa tälläisiin juttuihin. Oli kuitenkin aika kiva huomata, että siellä oli porukka pukeutunut melkein kuin suuren maailman tyyliin ja edessä vilkkui todella kauniita asuja. Ei mitään yliyöntejä, mitä voi lehtien sivuilta bongata, vaan kyllä suomalaiset osaa pukeutua hillitysti ja tyylikkäästi. Esimerkkinä hyvinvointibloggari Venla Savikuja, jolla oli musta tosi kaunis silkkinen asu, joka pysäytti ainakin mun katseen. Tosi upea ilmestys. Oonalla samoin tosi kaunis asu. Ehkä heidän blogeihinsa näistä asuista tulee näkyville myös pian jotain.

No, kyllä mä tykkäsin omasta asustanikin. Yritin edes pukeutua nätisti ja vähän juhlavammin kun tiesin, miten paljon ihmiset on sinne panostaneet. Olisihan se ollut vähän hassua mennä paikalle Niken treenitrikoissa, vaikkakin blogini aiheena on enemmän urheilu kun muoti ;)

IMG_6367

IMG_6358 IMG_6362 IMG_6374

IMG_6381 IMG_6397

Riittiköhän nämä sata kuvaa nyt varmasti? Hihi, ainakin tuli kuvailtua tarpeeksi omaa itseäni. ;) Jos olisin ollut hieman aiemmin liikkeellä ja miettinyt asuani, olisin saanut siitä ihan tyylikkään. Korkokenkien käyttö, jokin hieno kampaus, meikkaaminen ja ehkä jopa parempi paikka kuvata olisivat saaneet mutkin näyttämään enemmän laittautuneelta juhlaan. Taisin pilata jutun tällä mun tennarivalinnalla, mutta kun en osaa enää muita kenkiä käyttää. Kotoa löytyy kyllä noin 30 paria korkokenkiä, ei mitään ihan halvimpiakaan malleja, mutta kun on niin tottunut tepastelemaan matalissa, niin mihinkä sitä enää osaa tapojaan muuttaa. Äidiltä on opittu aika kalliskin maku kenkiin ja laukkuihin, mutta ainoastaan niitä laukkuja tulee käytettyä ahkerasti. Elina ja Petra olivat fiksusti osanneet ottaa mukaan erikseen kengät vaihdettavaksi juhlaan, mutta enhän mä nyt sellaista tajunnut. Samat kengät oli jalassa kotoa lähtiessä ja kun juhlassa katselin tosi upeita korkokenkiä muilla blogisiskoilla, niin kyllä mä vähän muutuin kateudesta vihreäksi. Leikistä ainakin. Mietin, että oisin mäkin voinut. Nimimerkillä, oon ostanut nuorempana yhdetkin Italialaisen suunnitelijan korkokengät, joita ei koko maailmasta löydy toisia ja maksoin niistä satoja euroja. Siellä ne tyytyväisenä koristaa vaatekaapin hyllyä ja minä kuljen ylpeänä trikoissa ja tennareissa :D

Huoh, voi minua hölmöä. Pitäsiköhän opetella takaisin naisellisempaan tyyliin ja käyttää myös tosiaan niitä kenkiä mitä kaapit pursuaa? Vai onko ne ihan okei pitää vaan koristeena hyllyllän? ;)

IMG_6411 IMG_6415 IMG_6428 IMG_6430 IMG_6437 IMG_6471

 

Mulle eilisessä siis eniten merkkasi se, että siellä oli ihanat neidit mun kanssa vierailulla. Petra ja Elina on molemmat mulle todella tärkeitä ystäviä ja voisin oikeastaan mennä heidän kanssaan vaikka kaatopaikan avajaisiin ja mulla olisi ihan hyvä juhlamieli. Hiihih. Käytiin yhdessä katsomassa miten ne boggaajat juhlii ja kadottiin karkuun ennen kuin kukaan ehti estää. Syynä mikäs muu kuin nälkä, joka kaikille jäi juhlista. Petralle ei tainnut löytyä kuin ehkä yksi suupala, Elinalle jopa muutama ja mulle kai samanverran myös, mutta kunnon ruokaa oli pakko päästä syömään heti juhlan jälkeen. Lähdettiinkin yhdessä juomaan yhdet juomat läheiseen baariin ja siitä matkattiin kaikki kotiin syömään. Muut jäivät siis tanssimaan discopallon alle ja me mentiin kotiin jo ennen puolta yötä. No, oli siihen syynä myös se, että oli ihan kiva nukkua kunnolla ja herätä ajoissa, kuten ehkä eilisen tekstini lukeneet tietävät. En ollut valmis viettämään tätä päivää unisena, koska on aivan liikaa puuhaa edessä. Niin ja suuntana on nyt sali ekaa kertaa viikkoon, selkä on vähän vioitellut ja oon pitänyt taukoa. Nyt kevysti kokeilemaan joskos sieltä vaikka saisi hien pintaan ja hyvän olon. Kauhea ikävä polttta lihaksiin…

Tässä nää ihanat tytöt mun vieressä. Kiitos illasta! <3

IMG_6402

Rentouttavaa sunnuntaita, muistakaa nauttia ylimääräistä tunnista jonka kellojen siirto toi! ;)

10 kommenttia artikkeliin ”Äidin vaatekaapilta blogigaalaan, mitä siitä voi seurata?

 1. Weera sanoo:

  Tosi nätti mekko ja ootte ollu kaikki niin kauniina liikkeellä! ♥

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Weera :)

   Tykkää

 2. Petra sanoo:

  Ei ne juhlat olis olleet mitään ilman teitä kahta <3

  PS. Jos meidän äidillä olis sellanen vaatekaappi kuin teidän äidillä niin olisin siellä koko ajan ;)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Hih, totta. Ehkä mulla on joskus samanlainen vaatekaappi!

   Tykkää

 3. Janna sanoo:

  Oih toi mekko kyllä sopii sulle kuin nakutettu! <3 Varsin ihastuttavan näköisiä ladyja, varmasti oli kiva ilta! :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos Janna, oli kyllä ihana käydä kivassa seurassa katsomassa miltä ne bloggarit näyttää livenä ;)

   Tykkää

 4. outi sanoo:

  Ihana mekko, joka tosiaan näytti tuossa ekassa kuvassa paidalta :D

  En mä kiinnittänyt yhtään huomiota siihen ettet olis ollut tarpeeks laittautunut, katsoin vaan kuinka ihanan pirtsakalta taas näytät :) Mutta lähde nyt ihmeessä joskus ulkoiluttamaan niitä korkkareitaskin, ettei ne vaan pölyty :D

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Voi kiitos Outi, se paita(mekko) oli kyllä ihana. Taidan laittaa joskus uudestaankin, kun äiti ei kuulema halua sitä takaisin. Vissiin tahtoo jo pukeuta vähän eri tyyliin ja tuo on liian glitterinen sille :D

   Lupaan käyttää korkkareita. Heti ensi juhlissa ;)

   Tykkää

 5. Eeva sanoo:

  Sä oot aivan älyttömän kaunis ja hymyileväinen! :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Voi ei, kiitos kaunis <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: