Tuu mun mukaani taas yhteen päivään, jonka muistin yrittää kuvata ahkerasti. Yleensä se kuvaaminen unohtuu jo aamukahvin jälkeen, mutta tällä kertaa onnistuin kuvaamaan sentään hieman pidemmälle ja enemmän kuin aamiaiseni. Ruokaa kun on helppo kuvata ja siitä saa aina herkullisen näköistä, mutta tilanteista kuvia on vaikea muistaa ottaa. Joka hetkestä ei ole mahdolista saada kuvaa ja liekö kukaan niin pitkää postausta ikinä lukisikaan.Tässä pääpiirteittäin yksi vapaapäiväni viikonlopulta. Päivän ohjelmassa salilla käyntiä, asunnon hankintaa ja rentoutumista.

Tervetuloa mukaan sunnuntain viettooni!

IMG_6495

5:54 Herätys. Tarkistus jokaisesta kellosta, että onko kellot varmasti siirtyneet vai oonko nyt hereillä aivan liian aikaisin. Tarkistuksen ja miehen herättämisen jälkeen selviää, että olen oikeassa ajassa. Kello on melkein kuusi. Mies jatkaa unia, minä nousen ylös.

6:00 Kahvia koneeseen! Mmm.. Olen ostanut uutta kahvia ja muistan haaveilleeni sen mausta ja tuoksusta jo illalla! 

6:07 Istun jo koneen ääressä ja kirjoitan uutta postausta. Lajittelen kuvia edelliseltä päivältä ja mietin, että mitä kirjoittaisin tähän aamuun. Tahtoisin kirjoitella tämän hetken kunnostani ulkoisesti, mutta illan gaala Indiedaysin juhlassa on vahvasti mielessä ja päätän kirjoitella siitä. Tulee mieleen paljon hyviä muistoja ja mietteitä edelliseltä illalta.

6:44 Aamiainen. Sekoitus rahkaan CocoVilta saadusta purnukasta, jossa on sekaisin kaikkea muutenkin käyttämiäni aineksia. Hassua saada kaikki yhdestä purkista, koska pidän aamuissa siitä että saan valita aina eri aineet aamiaiseni joukkoon. En kuitenkaan valita, kivahan se on kokeilla uutuutuksia. 

IMG_6499 IMG_6501

7:28 alan houkutella, josko mies suostuisi lähteä pian mun kanssani salille. Mörisevä ääni ei kuulema ihan heti tahdo lähteä, mutta lupaa, että tunnin päästä voidaan mennä. Istutaan yhdessä sohvalla ja kahlataan somea läpi. Yhteistä laatuaikaa, samanlaista kuin jokaisena aamuna.

8:28 Lähdetään salille. Mies on melko jämpti ajoista ja kun hän sanoo tunnin päästä, se myös on tunnin päästä. Nauran, kun huomaan katsovani lähtiessä kelloa ja se tosiaan on tunnin päästä siitä kun ehdotin lähtöä. Yritäpää muutta aikatauluja tämän miehen kanssa, ei kuuulkaa ole niin helppoa ;)

8:40. Salilla valmiina actioniin. Ohjelmassa rinta, olkapäät ja keskivartalo. Lämmittelen ensin crossaillen ja teen noin 45 minuutin salitreenin. Tehokasta. 

IMG_6606

IMG_6503

9:30 Kotiin. Suihku, sauna ja lisää ruokaa nassuun. Keitellään uudet kahvit ja istutaan alas syömään rauhassa. Luen aamulla ilmestyneitä blogeja ja katson uutisia.

10:00 Yhtäkkiä tajuan, että mulla on jäänyt näkemättä kaikki salkkarit viime ajoilta, kun kuulema Aki Nikkinen on palannut sarjaan! Apua, mistä oon jäänyt paitsi. Eikun telkkari kiinni tietokoneeseen piuhalla ja katsomo auki. Pakko nähdä mitä Akille kuuluu! ;)IMG_6562

11:00. Vitsit se Aki on vaan niin hyvä! Pakko katsoa monta jaksoa putkeen! :D

11:45 Katson kelloa ja mietin, että pitäisi olla tunnin päästä matkalla ekaan näyttöön. Mietitään, että haetaanko vanhemmilta auto lainaan vai mennäänkö kaikki läpi kävellen. Ollaan tosiaan perjantaina saatu tietää, että asunto on mitä todennäköisemmin myyty ja valittiin sunnuntaille kuusi näyttöä, joissa käydä tässä lähistöllä.

12:55 Kauhea kiire, kun piti katsoa vielä yksi jakso salkkareita loppuun ja nyt on jo juostava näyttöön. Matkaa pari kilsaa, lenkkikamat päälle ja ekaan näyttöön!

13:15 Ihan kiva asunto, mutta liikaa kiinteitä seiniä, joita ei voi kaataa. Ei siis meitä varten. 

IMG_6279

13:35 Äiti ja miehensä koukkaavat hakemaan meitä autolla ja me heitetään heidät messukeskukseen. Päätetiin pyytää lainaan autoa, koska näyttöjä on niin paljon samaan aikaan ja muuten tulisi iltapäivällä liian kiire. Tämän lainan ehtona oli kuskaus messuille ja takaisin. Mikäs siinä, kunhan saadaan auto lainaan. Helpottaa kulkemista, varsinkin kun oli niin synkkää ja jopa sateista. 

14:15. Toinen näyttö. Ihan ok asunto, pääsee listalle pohdintaan ja arviointiin jatkosta. 

15:00 Kauppaan. Pakko saada jotain ruokaa illaksi ennen kuin kaupat menevät kiinni!

16:00 Taas näyttöjä, tällä kertaa loput peräkkäin läheisissä osoitteissa. Ihan kivoja asuntoja, mutta vain yksi potentiaalinen. Tästä pyydämme lisätietoja ja päätämme mennä katsomaan kämppää uudestaan myöhemmin. Jippii! 

IMG_6566

18:45 Kotona vihdoin. Lohta uuniin ja kasvikset liedelle kypsymään.

18:55 Tähän väliin tietty vielä yksi jakso salkkareita, kun ruoka on uunissa ;)

19:05 Ruokaa! Lautaselle pakkasesta kasviksia ja tietenkin vähän raejuustoa. Lohta ei olla syöty pitkään aikaan ja nyt sitä teki molemmilla jo aamusta asti mieli. Nams!

IMG_6568

20:30 Maataan sohvalla ja kahlataan läpi asuntoja ja sisustussivuja. Mulla on myös urakkana kirjoitustyö, jota pitäisi tehdä, mutta en saa mitään aikaiseksi. Kaikki ajatus on uudessa asunnon hankinnassa ja siitä tosiasiassa, että kohta ei ole enää kotia missä olla. Kääk, kunpa pian löytäisin unelmiani asunnon jonka remontoida!

21:18 Lähdetään autolle ja hakemaan messuilla olleita vanhempia. Viedään heidät kotiin ja ajellaan omaan pihaan samalla autolla, luvataan palauttaa se aamulla. Ei innostanut kävellä heitlä kotiin sateessa, joten kivempi ottaa auto vielä lainaan. Kauhea väsymys iskee matkalla kotiin ja toivon jo pääseväni nukkumaan. 

23:00 Unten maille. Huh, mikä päivä ja jännittävä viikonloppu! Mietin, että mitähän seuraava viikko tuo tulleessaan? Uuden kodin ehkä? Jotain muuta jännitävää? 

Miltäs sellainen päivä kuulosti? Mitä itse puuhailit viikonloppuna? :)

4 kommenttia artikkeliin ”Sunnuntai kanssani!

 1. Elina sanoo:

  Mä niin tykkään lukea Marissa-päivistä. :’) Se, että saa tietää, mitä toinen on tehnyt vaikkapa juuri 6.07, kun itsekin on ollut jo hereillä, on aina jotenkin hurjan kivaa.

  Ja vielä yksi sana siihen sikspäkki-kirjoitukseen, kun en silloin ehtinyt kommentoida; kiitos. Vahvisti vain omia ajatuksia.

  <3

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiitos sinä ihana <3

   Tykkää

 2. kika sanoo:

  oiiii rakastan kaikkia asuntoihin littyviä juttuja! Sittenkun löydätte teille sopivan asunnon, niin kirjoitathan kaikesta sisustuksesta/ remontista yms!! :)

  Tykkää

  1. marissa sanoo:

   Kiva kuulla :)) Varmasti niitä tulee mukaan, tulee olemaan niin vahvasti arjessa mukana :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: