Se on kuulemma vähän hullua julkaista tekstejä aamu viideltä sunnuntaina. No, onko aamu kuusi sitten hyväksytympi aika? Tänään en kyllä ehdi siihenkään julkaisuaikaan, vaan olen julkaisun kanssa tosi myöhään liikkeellä. Heräsin vasta seitsemältä ja tässä tätä tekstiä alkaa vasta luonostua. Kääk, kauhean myöhään. ;) Noeivais. Hyvinhän tässä ehtii vielä kirjoitella ja tuskin salillakaan kello ysiltä on vielä kauheasti porukkaa, jos sinne iskee sitten suoraan. Tänään pitäisi tehdä kokovartalon kiertotreeni, liikkuvuutta ja vähän aerobista siihen myös. Tässä ryystän aamukahviani aamiaistalutanen vierelläni ja mietiskelen tämän viikon tapahtumia. Aika kivaa on ollut. Paljon hyviä juttuja.

 

#Onnellisuusboosti. Varmasti käytetyin hastag instagram tililläni, jonne satelee kuvia, joissa on onnea ja hyvää mieltä. En oikeastaan laita instaan muita kuvia kuin mitkä tekevät itselleni hyvän olon tai saavat esimerkiksi nauramaan. Jokaisesta hetkestä ei tietenkään saa kuvaa, mutta kyllä nykyään on oppinut että ihan pikkujutuistakin on kiva saada jokin todiste linssiin. Vaikka tälläisistä selfieista, joita kuvasin itsestäni samalla kun kuvaaja Mika Pollari otti minusta kuvia Fit lehdelle. :D

IMG_6665

Selfie kuvauksissa ;)

IMG_6696

Mun uudet Björn Borgin housut on niin rakastetut, varmaan näkee tästä hullun ilmeestäkin jo <3 ;) Hihi.

IMG_6674 IMG_6699

 

Olin kuvauksissa alkuviikosta ja täytyy sanoa, että vaikka en kovin uskaltaudukkaan helposti kuvattavaksi niin oli kyllä iha huippu kivaa. Kuvaaja Mika oli todella helposti lähestyttävä ja vaikka olenkin vähän ujo (uskokaa pois!) niin sain kaiken sen katoamaan kuvausten aikana. Uskon jopa, että tuli ihan hyviäkin kuvia, kun oikein yritin hymyillä ja samalla etsiä oikeanlaisia asentoja. Nauroin ihan kamalasti koko kuvausten ajana ja en tiedä kuvittelinko, mutta seuraavana päivänä oli vatsalihakset kipeänä ja nauraminen sattui koko kehoon. Liekö kaikista niistä hypyistä vai nauramisesta. Hihi. Treenistä se selvästi jokatapauksessa meni, kun teho oli tälläinen.

Kuvausten jälkeen mies tuli koukkaamaan mut matkaansa ja lähdettiin yhdessä lounaalle. Oli kiva päästä kertomaan kaikki hauskat hetket ja viettää hetki aikaa Punavuoressa kävellen. Ihana aamupäivä <3

 

IMG_6710

 

Toinen tosi iso juttu, mikä on hymyilyttänyt tällä viikolla, on asunnon myynti. Ei vitsit miten meen sekaisin asuntojen katselusta ja siitä, että yritän pohtia milaisen uudin kodin sitä tahtoisi. Istun tunnista toiseen surffaamassa erilaisia asuntoja  ja katselen, että mihin tästä nyt sitten menee. Millainen koti on seraava, iso vai pieni? Uusi vai remontoitava kohde? Ja koska on enää kolme viikkoa aikaa myydä asuntoa pois, niin päätin myös myydä kaikki huonekaluni. Hihi. Tulee nimittäin aika kalliiksi ottaa varasto pitkäksi aikaa, jos joudutaan pitkäänkin odotella uuden asunnon löytymistä. Ja uskon, että löydän edullisesti uudet huonekalut sitten kun se uusi on hankittu ja remontoitu. Uudet ja vieläkin kivemmat kuin vanhat.

Hauskaa tässä on se, että laitoin Tori.fi sivulle ja Facebookiin kaikki huonekaluni esille pari päivää sitten ja niistä on melkein kaikki mennyt. Tavaroista sohva on oikeastaan enää jäljellä ja siitäkin on niin moni kysellyt, että aloin epäillä että pitääkö sitä myydä pois ollenkaan. Onhan se kyllä tosi kaunis sohva, ehkä kannan sen selässäni mukana kun menen äidin luo asustamaan hetkeksi. Eihän äitiä haittaa, jos otan tälläisen yli kolme metrisen sohvan keskellä hänen olohuonettaan ;) <3

IMG_6738

Ah, ja sitten vielä tämäkin juttu! Olin viikolla myös näkemässä blogisiskoani Weeraa ja ette usko miten siitä seurasta sain energiaa! Te tiedätte varmaan miten kemiat kohtaa välillä tosi hyvin ja vaikka mekään ei oltu Weeran kansa nähty kuin ihan nopeasti pari kertaa livenä, niin nyt kyllä nähtiin pidempäänkin. Kolme tuntia vierähti istuessa todella nopeasti ja en ymmärä oikeastaan, että miten hänelle olikin niin helppo jutella. Tunne oli varmasti kyllä molemminpuolinen. Kai tämä on sitä,että joskus ne kemiat todella kohtaa tiettyjen ihmisten välllä ja on helppo puhua vaikka mistä. Weera ei ole vain kaunis ulkoisesti, vaan huomasin, että tämä nainen on myös sisältä todella kaunis ja hyväsydäminen. Tuli turvallinen olo jutella ja tunsin, että saan olla oma itseni.

Puhuttiinkin melkein koko elämänkerrat läpi siinä istuessa ja missäs muuallakaan kun Sushilla. Sekin oli hauskaa, että en alkuun uskaltanut ehdottaa sushia, kun tuntuu että oon aina siitä puhumassa, mutta Weera ehdottikin sitä itse. Hihihi, great minds think alike ;)

 

Kiitos illasta Weera, piristit mun viikkoa hirmuisesti! <3IMG_6746 IMG_6762

Sitten vielä tämä! Voitteko uskoa, että itkin kun sain tämän kortin käteeni lattialta postin joukosta? En kestä <3 Kiitos tästä piristyksestä. Aivan ihana yllätys ja tosissaan yllätys, koska harvoin postista satelee postikortteja. Oon mykistynyt tästä eleestä.

IMG_6767Eilen olinkin taas tutussa ja turvallisessa seurassa viettämässä ystävätreffejä Helsingissä. Instaan latailin jo kuvan, että ”Tiuhti ja Viuhti Helsingissä treffeillä” ja kuvasta tuli heti tosi hyvä mieli. Kerrankin muistettiin kuvata toisiamme ja jälleen kerran on kiva muisto illasta. Mulla tulee ihan älyttömän hyvä mieli aina kun kurkin kuvakansiosta vanhoja kuvia ja mietin niitä hetkiä joina ne on otettu. Skrollaan kuvia useinkin ees taas ja niistä tulee aina niin hyvä olla. Paljon hymyjä ja sellaisia hetkiä, joita en tule unohtamaan. Ihan tavallisia lounaita, mutta myös esimerkiksi matkoja. Ihmeellistä, että Petrankin kanssa ollaan jo ehditty yhdessä matkustaa. Kunpa saataisiin ensi keväällekkin yhdessä joku kiva matka. ;)

 

Taidatte tietää, että tästä naisesta kuvia on paljonkin siellä mun kuvakansiossani <3

IMG_6824

Ja vaikka tänäänkin varmasti tapahtuu vielä kaikenlaista, niin kyllähän nämä jutut voi jo nyt julkaista teitä ilahduttamaan. Ehkä taas vähän tälläinen siirappinen aamun postaus, mutta ilon jakaminen tuntuu hyvältä. Onnentunteita ei koskaan voi olla liikaa ja tällä kertaa niitä on syntynyt viikolle paljon.

Viikon aikana en ole ihan hirveitä määriä liikkunut selkäni oireilun takia, mutta on tässä vähäsen tullut treenattua. Tänään yritän tosiaan suunnata pian salille ja katsotaan mikä kunto ja vointi on. Yritän huomenna kirjoitella lisää treenijutuista ja siitä, että mikä tällä hetkellä on omalle kropalle hyväksi ja mikä ei oikein luonnistu. Pakkanen näyttää vähän saaneen oireilua selässä aikaan ja nyt pitää taas vähän varoa sen kanssa. Palaillaan treenijutuin siis ensi kerralla!

Superia sunnuntaita! <3

 

14 kommenttia artikkeliin ”Ilonaiheita ja onnentunteita kuluneelta viikolta!

 1. Karoliina sanoo:

  Ihana Marissa! Tuli hyvä mieli kun tällaisia kivoja juttuja sai lukea sunnuntain iloksi! :) Varsinkin, kun tuo keli tuolla ulkona ei kovin saa hymyä huulille! ;) Ahh, ihanan harmaata! Toivottavasti sun selkä alkaa tuntua pian paremmalta! Ihanaa sunnuntaita! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kivaa, kiitos Karoliina kivoista sanoista. Tulipa hyvä mieli tästäkin :) Oot itsekin niin hymyileväinen, että sun kirjoituksista saan itekin aina energiaa ja hyvää mieltä. Vaikka en aina muista kommentoida, tai juuri koskaan, niin siellä mä käyn kurkkimassa :)

   Ihanaa sunnuntaita sullekkin!!

   Tykkää

 2. Weera sanoo:

  Ihana postaus taas! <3 Sun kirjotuksista tulee aina niin hyvälle mielelle ja saa itekin onnellisuusboostia. ;) Päivä alkoi superhyvin, kun luin tämän postauksen. Oon niin onnellinen siitä, että ollaan tutustuttu.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Weera, mustakin se oli ihana. Koska olit osana sitä ;) <3 Hih. Onnellinen oon minäkin ja tosi otettu! :)

   Tykkää

 3. Petra sanoo:

  Koskas suunnitellaan meidän seuraavaa reissua? ;) <3 Hei unohdit kertoa kuvauksista! Ensi kertaan siis, pus! <3

  t. Viuhti ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hiphei, moi Viuhti ;)

   Ensi kerralla kerron taas lisää. Me tarvittaisiin viikossa vähän enempi aikaa, että ehtisin aina kertoa kaiken. Eilenkin meni niin nopeasti monta tuntia :)

   Tykkää

 4. Jonna sanoo:

  Hei, minulla olisi sinulle toivepostaus tai edes asian sivuttaminenkin kävisi. Podimme yhtäaikaa n. vuosi sitten selkävaivoja ja olisinkin toivonut nyt sinulta postausta miten treenata, jos on ollut/on välilevyn ongelmia. Miten treenata, mitä liikkeitä välttää?miten vahvistaa turvallisesti selkä ja syviä vatsalihaksia? Olet niin energinen ja ihanan elämän myönteinen, että valoit myös minun uskoa jo vuosi sitten, että selviän tästä, vaikkakin toimintakyky meni lähes kokonaan kuukausiksi silloin. Piristät edelleen päiviäni ja sinulla uskomattoman positiivinen elämän asenne, jatka samaan malliin :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos toiveesta postaukseen, arvaappa mikä on luonnoksissa jo tekeillä? ;) Huomenna kirjoittelen aiheeseen liittyen, samalla viikolla varmasti lisää. Hyvä kun muistutit, tästä on monet kyselleet vinkkejä. En tiedä olenko paras neuvomaan asiassa, mutta ainakin ne omat jutut voisin jakaa mitkä on toimineet :)

   Kiitos paljon kauniista sanoista, tulipa hyvä mieli! :)

   Saanko kysellä miten sun selkäsi tällä hetkellä voi?

   Tykkää

 5. Emmi sanoo:

  Sunnuntain piristysruiske tämä postaus. Kiitos siitä :) P.S. Onpa kiva lukea sun blogia Fitin sivuilla, jotenkin tuntuu, että tänne se kuuluukin :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, kiitos Emmi! Kiva kun sinäkin löysit tiesi tänne. Tykkään itsekin Fitistä tosi paljon, ihana sivu ja uusi koti <3

   Tykkää

 6. Tiina sanoo:

  Moi :)

  Olipa virkistävä kirjoitus! Tosi arkisia juttuja, joista osaat olla kiitollinen ja iloinen. Veikkaan, että sulle ei ne isommatkaan kolhut tunnu niin suurilta, kun osaat noin ajetella iloisesti näin pikkuisista jutuista. Tai siis isojahan ne ovat tietenkin, mutta ehkä sait mun ajatuksesta kiinni.

  Kiitos iloisista ajatuksista :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos sulle tästä kommentista! Piristää omia ajatuksia, kun te olette kaikki aina niin iloisia teksteistä joita julkaisen. On ihan totta, että kun on pienistä jutuista arjessa kiitollinen, ei suuret jutut samalla tavalla lannista. Tästähän sainkin taas uuden kirjoitusaiheen, kiitos siitä ;)

   Tykkää

 7. Jonna sanoo:

  Tällä hetkellä selkä voi paremmin, mutta muistuttelee kuitenkin vielä itsestään ajottain. Olen yrittänyt hakea sellaista kultaista keskitietä tuolle selän kuntoutukselle. Liika rehkiminen verottaa, mutta paikallaan ole ei sekään hyvää tee. Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti OMT-fysioterapeutilla, josta on ollu kyllä iso apu. Kovia kiputiloja ei enää ole ollut, mutta joudun syömään välillä tulehduskipulääkkeitä kuuriluontoisesti, silloin kun selkä oireilee. Olen jostain kuullut, että voi hyvinkin mennä jopa pari vuotta ennen kuin selkä ns. paranee. Itselläni taustalla vaikuttaa vielä alempien välilevyjen rappeuma, joka mietityttää miten se vaikuttaa ajan kanssa tuohon selän toimintakykyyn/kipuun
  Jään innolla sinun tulevaa postaustasi odottelemaan :)

  Tykkää

 8. Karo sanoo:

  Hiphei, selkäjuttuja odotetaan kovasti! Ollaan miehen kanssa molemmat selkävaivaisia ja kaikki vinkit tulee käyttöön. Tiedän itsekin, että ne on todella yksilöllisiä, mutta pitäähän kaikkea kokeilla.
  Kivaa alkavaa viikkoa!

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: