Moikka! Tää matkahirmu lähtis kuulkaa kohti lentokenttää näin sumuisen ja harmaan sunnuntain kunniaksi. Onneksi matka on lyhyt ja jo parissa tunnissa tästä liitelee kohti Lontoota, jossa äitini jo odotteleekin valmiina. Sain kutsun mukaan matkalle tuulettumaan ja kukapa tälläisestä ehdotuksesta kieltäytyisi mistään hinnasta. Niin tai no, matkaan lähtö olisi ollut jo torstaina, mutta koska olin lupautunut eiliselle päiväristeilylle Tallinnaan, niin osallistun vain osaan matkasta. Lähes neljä päivää Lontoossa on kuitenkin jo tosi ruhtinaallisen pitkä aika, eikä tässä voi kuin hymyillä. Pieni get away tuntuu todella kivalta juuri nyt, kun tällä viikolla on saatu pari isoa juttua päätökseen. Ensi viikolla juttelen sitten näistä lisää, saatte kuulla mitä mun talveen tulee kuulumaan kodittomuuden lisäksi. ;)

Moni tuttuni on usein ihmetellyt, että miten mä nautin niin paljon äitini kanssa matkustamisesta. En voi muuta arvella syyksi, kun että ne ihmiset eivät ole ilmeisesti tavanneet äitiäni. Ei, hän ei ole puhelias ja emme ole kuin parhaat kaverit soittelemassa toisillemme joka päivä. Hän ei myöskään ole se ylihuolehtivainen ja hössöttävä äiti, joka koko ajan kysyisi miten mulla menee ja kävisi pesemässä pyykkejäni ja pitämässä musta huolta hampaiden pesusta kaupassa käyntiin saakka. Näistäkin tapauksista kun olen usein kuullut, hihihihi. Mutta siis…hän on mun äitini. Meidän välillä on vahva side, joka vetää yhteen ja hänen seurassaan saan olla täysin oma itseni. Saan puhua juuri niin hölmösti kuin ikinä keksin ja jutella siitä mistä tykkään. Hän ei tuomitse. Kertoo kyllä suoraan, jos olen täysi idootti, mutta ei tuomitse sitä mitä olen. Niin ja sanoo aina suoraan, jos alan hölöttää aivan turhia ja hypin aiheesta toiseen, koska se on kuulemma todella ärsyttävää. Olen vähän tuuliviiri mieleltäni ja kun tulee mieleen jotain, niin se pitää heti sanoa. Tähän yleensä hän yleensä heti kommentoikin aina, mutta se on ehkä ihan aiheestakin. Parasta äidin kanssa olemisessa on kuitenkin se, että saan olla juuri tälläinen kuin olen.

Ihan minä itte vaan, kuten olin tällä reissullamme vuosi sitten Kroatiassa. 

IMG_8296 IMG_8262 IMG_8267 IMG_8486

Matka Londoniin todellakin kelpaa ja kivana yllärinä siellä on yksi ystäväni juuri samaan aikaan matkassa. Tänään ehditään nopeasti törmätä jossain päin kaupunkia ja juoda kuohuvat isien kunniaksi. Sunnuntaitreffit Lontoossa kaverin kanssa ei oo ihan joka päivän juttu! :D

Ihanaa, en malta odottaa, että olen jo perillä! Kaupunkielämää, musikaaleja, lenkkeilyä, kaupoissa pyörimistä, lasi kuohuvaa (ehkä toinenkin), hyvää ruokaa ja paljon rentoa oleilua pitkien kävelymatkojen päälle! Niin ja luultavati makutuomarina viihdyn ahkeraan, sillä jos en ole kertonut, niin äitini on maailman yksi lahjakkaimmista shoppailijoista. On tullut nähtyä muutaman kaupan sovituskopit, eli homma on tuttua ja kaikki mun vähäkin kärsivällisyyteni on opittu sovituskopeissa istumalla ja odottamalla. ;)

Nyt kohti lentokenttää pikkuisen laukkuni kanssa, joka on täytetty ilmalla ja takaisin tullessa toivottavasti jollain lämpöisillä ja pehmeillä asioilla! Pian taas nähdään, rentoa Isänpäivän sunnuntaita! <3

 

6 kommenttia artikkeliin ”Edessä neljä päivää leveää hymyä Lontoossa!

 1. Petra sanoo:

  Hih, ihanaa reissua <3 Musta on hassua, ettei sun äitis oo yhtä puhelias kuin sinä, mutta ollaanhan mekin aika erilaisia äidin kanssa: meillä se on äiti, joka papattaa taukoamatta ja hyppii aiheesta toiseen :D Hmm, ehkä siksi mun on niin helppo pysyä sun perässä ;)

  Olet ihana papattaja, pus <3

  http://lungelady.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos :) Vai että papattaja? Miten en kyllä yhtään tunnista tosta itseäni……. Okeiokei. myönnetään. Jos pankkisetäkin jo sanoi (siellä sentään puhutaan vaan rahasta ja tylsistä jutuista), että puhun aika paljon, niin ehkä voin myöntää että tulee kaverien kanssa puhuttua myös suht reippaat määrät :D

   Puspus <3

   Tykkää

 2. Britta sanoo:

  Well Hello!

  Tervetuloa Lontooseen, täällä on aika kaunista ja lämmintä tänään. Mitähän kaikkea meinaat tehdä? Jos olisin tiennyt tämän, niin olisin vakkari lukijana ehdottanut tapaamista. Nyt ollaan kuitenkin töissä kaikki päivät.

  Hauskaa lomaa sinulle!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos! Tuus moikkaa, jos törmätään ;)

   Tykkää

 3. Linda sanoo:

  Hyvää matkaa! <3 Äidit on parhaita, isejä näin isänpäivänä unohtamatta, hihih…

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   hiih, isejä unohtamtta tosiaan. Tajusin kirjoittamisen jälkeen, että jaahas.. täytyy vissiin ens äitienpäivänä kirjotella isästä ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: