Matkustelu on ehkä maailman kivointa, mutta mitä tulee kotona olemiseen, niin se on kyllä koko universumin kivointa. Hihih. Tykkään suunnittella erilaisia matkoja ja pakata laukut kun on aika lähteä lentokentälle, mutta kotiinpaluu on jotain niin ihmeellisen kivaa sekin. Alan yleensä jo matkan viimeisenä iltana haaveilla omasta sängystä ja suihkusta. Niin ja omasta kahvikupista. Alan miettiä, että jes saan laittaa omasta kahvipurkista hyvää kahvia tulemaan ja saan pestä hampaat tutussa paikassa hyvältä maistuvalla suomalaisella vedellä. Saan meikata taas oman peilin edessä, jossa on hyvät valot, eikä hämärää kuten hotellihuoneissa tuntuu aina olevan. Omassa kodissa on niin moni asia hyvin, Suomessa kaikki tuntuu usein niin täydelliseltä heti sen jälkeen kun palaa matkalta kotiin.

Tältä matkalta tultiin vielä omaan kotiin, mutta seuraavalta ei tiedä mihin kotiin mennään. Tuleekohan silloin samaa koti-ikävää ollenkaan, kun ei ole oikeaa omaa kotia? ;)

IMG_0237

Ah, ihana oma kahvikuppi (ja tietty oma odottamassa ollut laskupino) ja kunnon kahvia! <3

No, nyt kun tilanne on se, että täältä pitää lähteä vähän yli viikon päästä, niin kyllä tässä on vähän haikea olo. Löydettiin jo yksi tosi kiva asunto ja tehtiin tarjouskin, mutta myyjä oli niin tiukka hinnassa, että ei päästy yhteisymmärrykseen. Niille ei kelvanneet meidän eurot, odottavat ilmeisesti vähän kroisoksempaa tarjousta. Eiköhän sieltä kuitenkin vielä joku muu löydy, mahdollisesti vielä kivempi asunto. Ajattelen kaikesta kuitenkin aina niin, että jokaisella asialla on tarkoituksensa. Siis kaikella. Vaikka ehdinkin jo kuvitella itseni tuohon asuntoon istumaan aamukahville sen valoisaan ja kauniiseen keittiöön, niin ehkä sen ei ollut tarkoitus tapahtua. Ehkä jotain muuta löytyy ennen kuin ehdin edes tajuta ja ehkä joku toinen koti on vielä paljon kivempi? :)

Huomaan kyllä pohtivani koko ajan, että missä tulen olemaan jatkossa. Koti on mulle ihan älyttömän tärkeä paikka ja vaikka olen aika reissaavaa sorttia, niin musta kotona on vaan niin hyvä olla. Siksi laitan yleensä kaikki rahani lähinnä matkusteluun ja kodin sisustamiseen, siinä kaksi tärkeintä harrastusta. Okei, menee niihin Niken treenivaatteisiinkin kyllä jokunen euro. Tässä mä istun taas sohvalla ja kahlaan Oikotietä läpi. Mietti, että missä mä kirjoitan näitä mun aamuisia postauksiani jatkossa? Millaisessa paikassa käyn lenkillä aamuisin? Missä herään aamuun onnellisena ja iloisena siitä, että mulla on oma ihana koti. Sellainen missä on turvallista olla. Missä istun iltaisin telkkarin ääressä laiskistuneena ja väsyneenä pitkästä päivästä? Missä menen iltaisin nukkumaan ja sanon miehelleni rakastan sinua? Missä uneksin ja haaveilen? Missä otan selfieitä? saanko hyvän paikan missä voin kuvailla omaa pärstääni? Hihih. 

IMG_0214 IMG_0228

Hotellihuoneessa oli iso peili, jonka edessä  sai hyviä selfieitä.. ;) 

Kyllä se koti sieltä löytyy, tällä hetkellä mielessä vain pieni haikeus ja valmiiksi jo ikävä tätä kotia missä olen tasan viisi vuotta viettänyt. Kerroinko jo, että kun tehtiin kaupat, niin sattumoisin huomattiin, että sattui olemaan juuri viisi vuotta siitä kun hankin tämän kodin? Hauska sattuma. Toivotaan, että siinä uudessa kodissakin viihtyy pitkään, koska muutto ei koskaan taida olla kovin hauskaa hommaa. Raskasta ja aikaa vievää, vaikka aion kyllä ottaa sen täysin liikunnan kannalta. Ainakaan ei ole hetkeäkään tylsää kun koko ajan saa ollaa paketoimassa ja puunaamassa paikkoja. Pian pitäisikin jo alkaa paikkailemaan, koska viikonloppuna viedään ensimmäiset laatikot varastolle säilöön. Suurin osa menee sinne, loput otetaan mukaan äidin luo. Hihih, onpas hassua palata kotiin yli kahdeksan vuoden jälkeen… 

Nyt lähden kuitenkin katsomaan ensin, että oliskos sitä tilattua puhelinta jo pian saatavilla, vai pitääkö hankkia joku muu. Tämän puhelimen huono kamera alkaa ottamaan vähän hermoon, joten kohta luovutan ja ostan sellaisen puhelimen jonka saan heti käteen ja joka toimii NYT eikä joskus vuonna 3000. t. liian kärsimätön. ;)

Energiaa teidän torstaihin, tällä ois tärskyt märskyssä päivällä Monnan kanssa ja oon aika happy happy! Ja myöhemmin Petran kanssa iltapäiväkahville! Jippii!!! ;) <3 

11 kommenttia artikkeliin ”Kotona ollaan!

 1. sonja sanoo:

  Ihania uusia tuulia siun elämään . Useasti olen miettinyt kun luen sinun postauksiasi mistä löydät tuon super energian ja millä ihmeellä saat itsesi lähtemään salille tai lenkille ? Kun itse en saa lenkille lähdettyä vaikka tiedän että siitä tulee super hyvä olo. Aikaisemmin olet kirjoittanut että salin paikalla on väliä ja olen huomannut että ei tule käytyä jos on liian pitkä matka. Ja vielä lontoo on aivan ihana paikka uudestaan pitää päästä.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Sonja! Tuntuu kyllä, että nyt on paljon kaikkea jännittävää tapahtumassa :)

   En tiedä olenko ihan aina yhtä energinen, mutta kun tekee paljon, niin siinä energian määrä tuntuu vain lisääntyvän. Lisäksi mulla on kauhea määrä hyviä ihmisiä ympärillä ja se tekee tosi paljon tästä omasta ilosta. Jaksaa hymyillä, kun on paljon mikä hymyilyttää. Lähteminen salille ei tosiaan ole aina helppoa ja itselle se sijainti vaikuttaa todella paljon. Jos on vieressä, niin siellä voisi melkein asua, jos kaukana niin hyvä kun saan itseni sinne pari kertaa viikkoon. Lähisali onkin siksi paras :)

   Tykkää

 2. Tarja sanoo:

  Kaunis sivuprofiili :) upeasti hiukset!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voi kiitos!!! :)

   Tykkää

 3. elisa sanoo:

  Näytätpä tosi kauniilta noissa kuvissa!
  Ja kaikella tosiaan on tarkoituksensa. Tossa asunnossa jota ette saaneet ois varmasti ollut heti putkiremontti aluillaan ja nyt vältyitte siltä;)

  http://www.karhusportscience.com

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Elisa :) Itseasiassa siinä kämpässä ei ollut mitään remontteja tulossa kun kaikki jo tehty, siksi se viehätti kai eniten ;) Mutta kyllä niitä vielä tulee. Kuukausihan tässä on vasta etsitty :)

   Tykkää

 4. Petra sanoo:

  Mäkin jo mietin, mihin tuun kylään! <3 Tarkoitus on, että muutatte hieman lähemmäs Vantaan rajaa, jotta me oltas lähes naapureita, jos mä muutan sinne Vantaalle lähelle Espoon rajaa ;) Eiks olis hyvä plan? :D Oikeasti, kyllä koti löytyy. Ehkä sun koti ei oo vaan vapautunut vielä tai jotain :)

  Tykkää

 5. Petra sanoo:

  PS. Sun pitää hommata uuteen kotiin kunnon selfiepeili ;)

  http://lungelady.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Oivoi kuule.. arvaa mikä on mun hankintalistan ykkösenä ;) PEILI! :D

   Ja voidaan miettiä sitä vantaan rajaa sitten joskus…kun…öö… No nyt en mee lupaamaan mitään ;) hihiih.

   Tykkää

 6. Mikko sanoo:

  Moi ! Minkä puhelimen mahdoit tilata :;)?

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, se paljastuu pian. Vielä saattaa nimittäin vaihtua valinta matkassa, koska puhelin on jonotuslistalla ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: