Kortti lähti postin mukana Lontoosta ja nyt se on vihdoin perillä. Mitäs siellä Lontoossa oikein tehtiin?

IMG_0149

Täällä minä nyt sitten olen viimeiset neljä päivää viettänyt. Istunut ja kävellyt, istunut lisää ja taas kävellyt. Vähän käynyt salilla ja sitte uinut. Ollaan mietitty monesti, että pitäisi syödä niitä Fish and chipsejä, mutta kukaan ei tainnut uskaltaa. Mietin, että en oikeen tykkää upporasvasta enkä ransiksista ja se haave jäi sitten siihen. Aika järjetön juttu oikeastaan. Sellainen hullu idea vaan. Söin hampurilaisen. Se maistui tosi hyvältä ja vaikka puolet annoksesta jäi syömättä, olin ihan täynnä. Aika isoja on annokset. Ollaan uitu ja liikuttu paljon. Meillä sattui olemaan hotellissa hieno uima-allas josta en tiennyt. Piti kiireellä etsiä bikinit ja arvaatteko, että ne maksoivat niin vähän. Yhdellä punnalla sai uikkarit. Ei ne hienot olleet, mutta niillä pystyi uida. Ja siellä uimassa mua vahti valvoja. Ei se ollut siellä aina, mutta kun menin altaaseen, sekin tuli seinän viereen seisomaan. Seinässä luki lapussa, että ei alle 16 vuotiaita altaaseen yksin. Mietin aika paljon, että oliko se vahti siellä siis mun takia. Enhän mä nyt ihan niin nuori enää ole. Ehkä se ei tajunnut sitä. 

Kivointa täällä Lontoossa on se, että kaikkialla mua tajutaan. Mun englanti on vähän ruosteessa, mutta kaikki puhuu samaa kieltä. Moni muukin on kai tullut tänne muualta kun nekään ei puhu niin hyvin. Paljon on näkynyt eri värisiä ihmisiä. Tosi international paikka, niin sanoi yksi mies metrossa. Hotellin tarjoilijatkin ovat melkein kaikki venäljältä. Kyllä ne onneksi englantia osaa ja tuo ihan oikeeta limua kun pyytää dietti kokiksen. Hassua juoda limua mikä on nimeltään dietti limu. Luulekohan ne, että mä laihdutan? Tiättekö muuten mä oon kävellyt täällä niin paljon että jalkoihin sattuu jo ja joka aamu oon ollut salilla. Aika kivaa on ollut kyllä.

Kaupoissa on ihan kauheasti ihmisiä. Ei niin paljon ostettavaa. Vain ne urheiluliikkeet olivat kivoja ja vaikka talvitakkia yritin etsiä en löytänyt. Löysin repunkin. Sellaisen hienon mustan. Muistin vasta nyt lentokentällä, että mulla on jo sellainen musta reppu. Se on kyllä erilainen. Onneksi en ostanut montaa muuta juttua, kun nyt ei saisi yhtään tuhlata. Eikun ostin yhden takin, se on mun lempitakki! Tosi kaunis. Sellainen pehmeä ja harmaa. Voisin pitää sitä päällä koko ajan. Niin voisin hotellin tohveleitakin. Mietin, että voisiko ne ottaa kotiin mukaan? En yleensä pidä jalassa mitään, tykkään paljaista varpaista. Mutta kun ne on niin hirveän mukavat. Kerran yksi mun tuttuni oli kerännyt hotellien tohveleita kokonaisen kaapin täyteen, olin auttamassa muutossa ja heitin ne kaikki roskiin. 180 paria. Se ei tainnut tietää, että tohveleita ei oikein saa viedä kotiin. 

Olen juonut liikaa limua. Syönyt vaalea leipää liikaa ja saanut vatsani ähkyiseksi. Tuntuu koko ajan kuin olisi vähän huono olo, hampaisiin taas sattuu se kokis. Pitää lopettaa kotona. Ihana mennä sinne kotiin, on niin kova ikävä omaa suihkua. Täällä mulla meni 36 minuuttia kun selvitin takkuja hiuksista. Johtui ehkä vedestä tai sitten shampoo oli vähän kummallista. En pessyt hiuksia uudestaan, siinä meni niin pitkään että meni melkein hermo ja alkoi olla jo liian nälkä. Onneksi sitten pääsin aamiaiselle. Täällä on kyllä ollut hyvää syötävää. Kiva päästä kotiin syömään vähän terveellisemmin, koska mun ei ole kovin hyvä olla tälläisessä ruokavaliossa. Oma vika, mutta on vaan aina hepompi syödä sitä mitä tarjotaan. Kotona on taas sitten raejuustoa ja rahkaa niin paljon, että loppuu ne kulhot keseken. On ikävä mun kulhoja. Ja miestä. Onneksi se on vastassa kentällä. 

Sellaista täällä on ollut. Ehkä vähän sameaa, sumuista ja kylmäkin. Suomessa oli lähellä nollaa ja täällä tuntuu melkein kylmemmältä vaikka on asteet yli kymmenen. Ihan hassua. On niin kylmä sisällä, että jäädyn ja yöllä olen kääriytynyt kahteen peittoon. Ulkona ihmisillä ei ole takkeja päällä ollenkaan. Niillä on joskus vain teepaita. Ihmeellistä porukkaa. Tuli kylmä vain katselusta. Ehkä ne on tottuneet kun sisälläkin on niin kylmä. En kyllä koskaan pärjäisi täällä, odotan jo kodin lämpöä. Kuohuviini kyllä vähän lämmitti kun juotiin sitä musikaalissa. Sellaisessa joulujutussa, missä laulettiin ja tanssitiin. Siellä oli lämmin. Ja tuli hyvä mieli kun ne osasi kaikki esiintyä niin hyvin. Tykkäsin tosi paljon. Yksi mies olis siellä lavalla ilman housuja. Aika erikoinen show. Ensi kerralla menen katsomaan taas jonkun toisen. Koska kyllä minä tulen tänne Lontooseen uudestaan. Ehkä jo ihan piankin. 

Oli kivaa. Haleja kotiin!

-Marissa

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

8 kommenttia artikkeliin ”Postikortti Lontoosta!

 1. Petra sanoo:

  Kiitos kortista! <3 Hih ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Oles hyvä;)

   Tykkää

 2. Tiia sanoo:

  Aika ihana kortti :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Tiia!! :)

   Tykkää

 3. Terhi Turunen sanoo:

  Aivan ihana!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voi kiitos Terhi! <3

   Tykkää

 4. Outi sanoo:

  Ihanasti osaaat kirjoittaa näitä postikortipostaauksia :)
  En ole kosskaan käynyt Lontoossa, mutta nyt sain pienen maistiaisen mielikuvitusmatkana, johon uppouidin täysin :) Kiitos siis kortista <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Outi, oot niin ihana! <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: