Kuulkaa kun ihan hyvää kuuluu. Heräsin tasaiseen tuhinaan vieressäni, nousin hiljaa ylös ja ilman kahvin keittioa hävisin ovesta ulos lyhyelle kävelylle. Okei, vaattteet taisin kyllä vetäistä päälle, mutta alle kolmen minuutin olin jo ulkona siitä kun varpaat nousi lämpimän peiton alta kylmyyteen. Miten voikin muuten olla aina niin kylmä aamulla, eikä tekisi millään nousta sieltä lämpimän peiton alta pois? Pitäisi keksiä joku lämpöpussi joka päällä pääsisi pois sängystä. Toteutuisi varmasti monet suunnitellut salitreenit ihmisiltä, kun katoaisi se kylmälle lattialle nouseminen sieltä sängystä, joka saa useinkin jäämää sinne peiton alle. Vai olenko ihan väärässä? :D

Aika jäätävä kylmyyshän tuolla oli aamu kuuden aikaan aamulla, mutta onneksi olen minä ja laitan aina liian vähän päälle. Haha! En kai aamuväsymykseltä tajunnut, että marraskuussa ei melkein keskellä yötä voi laittaa päälle vain hupparia. Noh, niillä mentiin ja selvittiin se lyhyt herätys ulkona. Nyt on kävelyt kävelty ja kohta lähden ihanaisen Kadrin luoksen aamutreffeille. Ystävälläni on leikattu jalka eikä oikein pääse liikkumaan kotoaan mihinkään. Katsotaan jos saisin sille vähän piristystä aikaan, oon jo valmiiksi miettinyt monta tosi hyvää vitsiä kerrottavaksi… Ehehe… ;)

Eilen oli kiva päivä, monta muutakin päivää on ollut hirmu kivoja. Kauhee vauhti on koko ajan päällä, kun pitää joko olla järjestelemässä tavaroita tai miettimässä tulevaa uutta kotia. Haaveilen jatkuvasti uusista keittiöistä ja muusta sistustuksesta, eilen treenatessakin vaan päässä pyöri erilaiset kaappien ovet ja saranat. Normaalisti kuuntelen musaa ja mietin erilaisia tanssi koreografioita, niin nyt on vähän aiheet vaihtuneet. Ei näy enää hiphop misut mielessä vaan nyt on jatkuvasti mietittävä, että miltä se uusi kämppä näyttää. Näköjään sitä vaan innostuessaan ei saa asioista pois mielestään ja kaikki muu tuntuu toisarvoiselta. Kuten esim. se treenaaminen. Aika puolittaista se on viime aikoina ollut, kun muut asiat on enempi mielessä. Tosin teinhän sen hullun jalkatreenin viikonloppuna ja siitä riittää kyllä kipuja vieläkin. Ensi kerralla kunnolla sitten viikonloppuna kun pitää muuttaa loput tavarat. Siitä aion ottaa kaikki hyödyt irti ja otan sen treenistä. Täytyypä ehkä napata ihan sykemittarikin mukaan, niin näkee, että miten hyvä juttu se muutto oikeastaan onkaan. ;)

Osan näistä kuvista ootte varmasti jo täällä nähneet, mutta eihän se mitään. Ne sopii jotenkin tähän mun aamuiseen fiilikseen. Kauheen hyvä mieli.

Hyvää huomenta ihmiset! 

IMG_0244 IMG_0247

IMG_0248

Intoa riittää kuin pienessä kylässä. vaikka mitään kauhean kummaa ei oo nyt tapahtunut ja elämä on vähän poissa raiteliltaan moninkin tavoin. Silti tuntuu tosi helpottuneelta ja hyvältä. Tuntuu, että oon koko ajan menossa kohti omaa suuntaani ja sitä, mitä itse todella tahdon elämälleni tehdä. Hymyilyttää jatkuvasti. On hyvä olla. Itseni kanssa kai kaikkein eniten. Enää ei haittaa niin vatsan ylimääräiset ”makkarat” eikä kiinnosta jos on vähän kasvoissa näppylää. Olo on muuten niin hyvä, että sellaisia asioita ei jotenkin enää jaksa miettiä. On vaan kiva välillä olla tyytyväinen.

Siksi painotankin pieneen itserakkauteen, jota jokaisen tulisi opetella. Kun pidät itsestäsi enemmän, myös elämä alkaa sujua paremmin. <3

Hei ja puhelin on ehkä nyt päätetty! Meinasin vähän rikkoa kaavaa, eli en ota enää uutta Iphonea tilalle, vaikka sellaista olen jo vuosikausia käyttänyt. Huomasin sen itseasiassa tänään, kun pitelin tätä mun varaIphonea kädessä ja se sammui ulkona. Akkua oli jäljellä vielä melkein puolet ja se ottaa sammui. Jaahas. No siis, tuttu ongelma jonka varmaan moni iphonen käyttäjä tietääkin (?), eli että se ei kestä kylmää. Eikä kai liian kuumaakaan. Oonkin siis päättänyt, että uusi puhelin on joko Sony tai Samsung. Samoista puhelimistahan tekin siellä vinkkasitte ja sen takia aloinkin tutkailla asiaa uudemman kerran. Sony on tällä hetkellä ykkösenä, saa nähdä kuinka käy. Enköhän pian teille ole jo esittelemässä uutta puhelinta. Ainakin jos saan aikaiseksi sen joskus hankkia. Alan jo tottua tähän varapuhelimeen ja sen kanssa tappeluun, joten eipä tässä kiirettä. :D

IMG_0250Piti myös kysellä teiltä, että kiinnostaisiko teitä video muotoinen postaus joskus? Moni on niitä tehnyt ja koska itsekin katson aika kiinnostuneena tuntemattomia ihmisiä ruudun takaa ja olen aika utelias muutenkin, niin ajattelin, että ehkä teillä voisi olla samoja toiveita. Voisin sellaisen tehdä jos kiinnostusta löytyy. Tuskinpa siinä teen mitään sen kummempaa kun höpöttelen turhia, mutta eikai niissä koskaan muuta olekaan. Kasvot jotka puhuvat ruudulla ja katsoja saa palan kirjoittajasta nähtäväksi. Sama kun ei oikein toteudu vain tekstiä lukiessa.

Huomiseksi yritän tehdä teille jalkatreenistä kirjoituksen, koska tajusin miten tehokas oma jaloille tehty treenini on. Moni voisi siitä hyötyä ja saada vähän vaihtelua omaan treeniin. Se tuntui tosi lyhyhyeltä treeniltä, mutta koska kivut olivat mitä olivat ja sykkeetkin nousivat tehdessä tosi korkealle, niin pakkohan sen oli olla tehokas. Ja mikä parasta, sen tekoon ei tarvita salia tai laitteita, vain oma keho ja ulkomailma/olohuoneen lattia riittää. Nice!

Hyvää siis kuuluu ja nyt alan valmistautua lähtöön. Myöhemmin sitten kunnon treenit ja vähän työhommiakin valmiiksi. Rento ja kiireetön päivä tiedossa.

Kivaa päivää ihmiset, muistakaa pitää itsestänne hyvä huoli ja hymyilkää hetki omalle itsellenne. Olette upeita! <3

12 kommenttia artikkeliin ”Mitä tänään kuuluu?

 1. Mikko sanoo:

  Olisi kiva tuo video postaus kyllä :)) Tuohon lämpöasiaan, katselin eilen Seppälässä sellaista nallea jonka mahassa on lämpötyyny, jonka voi laittaa vaikka mikroon ja sitten nallen sisään ja se on lämmin :D Olis varmaan ihana semmonen.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No videohan pitää sitten tehdä :) Hahaha, nalle kuulostaa super hauskalta! Keksin jo pari kaveria, jolle sellaisen voisi hommata jotka on aina viluissaan :D

   Tykkää

 2. Elisa n sanoo:

  Toteuta ihmeessä videopostaus:) ihanaa torstai päivää sulle<3 ihanasti piristät aina näillä aamun postauksillasi:)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Elisa, samoin sinne <3 Tulossa on, kunhan keksin mitä teille höpötellä ;)

   Tykkää

 3. Essi sanoo:

  Huomenta<3 Tässä tulee miun ensimmäinen kommentti sun blogiin, jota oon nyt tässä syksyn aikana lukenut päivittäin ja aion jatkossakin tehdä samoin. Aamuihmisenä on ihana lukea toisen samanmoisen juttuja. Innolla odotan huomista jalkatreeni-postausta! Kivaa torstaita! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jes, kiitso Essi. Jalkatreenit tulee, mutta vähän myöhässä! ;)

   Tykkää

 4. Eerika sanoo:

  Ehdottomasti videopostaus!! :) Sun blogia on ihana lukea!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jee, eiköhän se siis onnistu! Kiitos :)

   Tykkää

 5. Marjutt sanoo:

  Joo video! Ihanan pirtsakka postaus taas :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, kiitos ;)

   Tykkää

 6. saara sanoo:

  Mä otin Samsungin jälkeen Sonyn! Enkä oo katunu vielä ainakaan! :D Hyvä kamera ja akkukin kestää. Eikä oo sammuillu ainakaan vielä pakkasella.. Entinen Samsungini sammuili koko ajan kylmässä ja siihen meni niin hermot :D Saas nähä miten ton käy nyt talvella.. :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jeejee! Se se sitten on!! :) Katsotaan jos saisin pian sen hankittua. Pitää varata kokonainen päivä siihen, kun menee niin paljon aikaan uusiin asetuksiin ja puhelimen ”haltuun” ottamiseen ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: