Upeaa alkavaa viikkoa ihmiset! Eikö näytäkin, että tänään melkein jopa paistaa vähän aurinko? :)

Eilen taisi olla vähän synkempi aihe illalla mielessä, mutta toivottavasti se ei nyt kovin paljon päässyt iskemään keneenkään mieleen ihan liikaa ja olette jo pirteänä maanantain touhuissa? Välillä tekee mieli avata vähän synkempiäkin juttuja, ettei vaikuta ihan pelkältä onnistumiselta ja menestystarinalta tää mun elämäni. Sitä kun se ei tosiaan ole. Ainoastaan asenne on, jonka avulla yritän porskutella kohti jatkuvasti parempaa elämää. Sellaista onnellisempaa.

Toiveena oli saada pitkästä aikaa koostetta siitä miten liikun viikon aikana. Aiempi viikko olisi ollut tylsä, koska muutettiin koko viikko ja mun energiani menivät lähinnä siihen touhuun. Sekin oli kyllä ihan tehokasta liikuntaa (ehkä kaikki tietää, miten jo pelkkä verenpaine nousee sykkeen ohella muuton lähestyessä? :D ), mutta tällä kertaa teitä ehkä kiinnostaa enemmän muut liikunnat, kun muuttolaatikoiden kantaminen. Eli siis, tässä vanhaan tapaan kooste viikon 48 liikunnoista. Tältä minun treeniviikkoni näytti.

 

Maanantai. Aamusali 55 min. Lämmittely crossaillen ja kevyillä kyykyllä. Noin 25 minuutin ihan hullu jalkatreeni, perään keskivartaloa jumppapallolla. Jumppapallo tuntui pitkästä aikaa älyttömän raskaalta, voimat tuntui kadonneen kokonaan. Tosi tehokas päivän alku!

Tiistai. Tunnin lenkki. Osa kävelyä, juoksua ehkä noin 6 kilometriä. Päälle venyttelyä.

Keskiviikko. Lyhyt treeni selälle salin puolella + Bodycombat. 1 h 20 min. Hullun rankkaa pomppia ja hyppiä, mutta tuli kyllä niin hyvä olo!

Torstai. Tunnin lenkki. 4 km hökkäillen, kävellen loput. Illalla venyttelyä. Ihana olo raikkaasta ilmasta ja suoraan saunaan lämmittelemään!

Perjantai. Aamusali 45 min. Lyhyt lämmittely, suoraan toimiin. Hartiat ja rinta, loppuun keskivartalolle kiusaa sadan toiston verran. Kotona venyttelyä. Illalla vartin porrastreeni, eli juoksua ees taas kodin portaissa ja läähätystä joka välissä. Yllättävän tehokasta, meinasin kuolla :D

Lauantai. Päivällä Elixian power-tunti kaverin kanssa. Lämmiteltiin hetki crosaillen ja päälle käytiin juomassa herkkukahvit Robertsista. Oli kiva treeni, kiitos Suvi! <3

Sunnuntai. Lepopäivä, pelkkää tankkaus ruoan muodossa ;)

DSC04292

Kuten ehkä huomaatte, aika rentoa meininkiä eikä kovin tavoitteellista treenaamista? Koen olevani tällä hetkellä aika fiilispohjainen liikkuja, koska teen kaiken juuri kuten milloinkin parhaalta tuntuu. En ottanut yhdestäkään päivästä stressiä, mikään treeni ei ollut suunniteltu etukäteen kuin maksimissaan edellisenä iltana. Maanantai aamuna tosiaan mentiin ihan tosi aikasin salille ja kyllähän se pimeässä nousu välillä hirvittää, mutta kun päättää nousta niin ei se sitten enää ole niin vaikeaa. Vaatteet päälle ja ulos, lähtemisen jälkeen homma menee kuin itsestään. Viikko alkaa maanantaista sitäpaitsi aina parhaiten, jos pääsee salille. Saa potkaistua itsensä liikkeelle ja tulee heti alkuun ahkera olo. Jatkuukin helpommin sellaisena. Tänään ei päästy, koska tuntui niin mukavalta jäädä makoilemaan sänkyyn. Hihih, lämmin sänky houkuttelee kummasti enemmän keskellä pimeyttä. Onneksi on koko päivä aikaa ja pian pääsen vähän liikkumaan. Salipäivä ja kunnon hikitreeni mulle kiitos! :)

Näiden listausten lisäksi kävelin paljon. Ikeassa oltiin torstaina kaksi tuntia ja parina muunakin päivänä tuli harrasteltua ahkeraa huonekalu- ja sisustusshoppailua. Eikös shoppailu lasketa liikuntaan mukaan, kun se on niin rankkaa? Tämä asunnon vaihto tuo aika pajon pakollista liikuntaa, kun on pakko pyöriä jatkuvasti sisustuskaupoissa. Hiihh. Unissaankin olin itseasiassa viime yönä sohvakaupoilla, että kyllähän sinäkin jo kuluttaa ja keho tekee töitä kaiket yöt, kun jatkuvasti miettii, että mitä kaikkea sinne uuteen kotiin hankkii. ;)

Hassua muuten, että musta tuntui viikolla etten tee mitään. Ja mistähän se johtuu? No ehkäpä siitä, että olen tottunut koko ajan olemaan liikkeessä. Koko ajan pitäisi olla  aamusta iltaan vauhti päällä ja nyt kun en ole päivätöissä, koen olevani laiska. En silti voi väittää vain makoilevani tekemättä mitään hyödyllistä, koska jatkuvasti olen joko tietokoneella tai sitten luen koulujuttuja. En vain ole tottunut lukemiseen ja se tuntuu todella turhalta ja laiskalta. Haha, että terveisiä vaan kaikille opsikeljoille, mun mieleni milestä ootte laiskoja! :D Tai siis omasta mielestä se tuntuu siltä ja en saa samanlaisia kiksejä kirjan lukemisesta kun mitä mulle tuo esimerkiksi pitkä työpäivä. Vaikka järkikin sen sanoo, että kyllä se luku-urakka on yhtä rankkaa hommaa kun muukin tekeminen. Elkäähän siis ottako tuota laiska opiskelijat jututa tosissaan, kunhan vitsailin ;)

DSC04184

Näissä kuvissa ei oo muuta järkeä kun että tahdoin esitellä teille mun hienot Freddyt jotka löysin Italiasta kesällä. Ihanat ja tosi mukavat treenivaatteet, varsinkin tuo urheiluliivi jossa on super mukavat olkaimet. Outletista sain nää parilla kympillä.. jiippii! :)

DSC04185

Oli ahkera viikkko, hauska tehdä tälläinen kooste pitkästä aikaa, koska en näitä ole aikoihin tehnyt. Näin nyt myös itse miten liikun. Ja miten venyttelen. KOSKA en ole venytellyt tarpeeksi taas viime viikolla ja vaikka yritin kovasti muistaa laittaa niitä koipia lattialle ja alkaa venytellä, niin ei. Ei sitten millään. Oon siinä niin laiska nykyään ja jonkun pitäisi käskeä mua tekemään se homma melkeinpä aseella uhaten.. Yritin käskeä itseni kirjoittamalla nuo tuonne listaani jo etukäteen, mutta… Eihän se oikeen toiminut. Jos vaikka nyt menisin venytteemään? Hesari nenän eteen ja lattialle.

Tällä viikolla ajattelin tehdä pari lenkkiä, muutamat salikerrat ja haaveilin myös parista tanssitunnista. Katsotaan mihin sitä jaksaa mennä ja mistä kaikesta milläkin hetkellä innostun. Hiihtokelejä odotan jo kamalasti ja talvelle on varattu myös yksi laskureissu Alpeille. Jeejee, sitä en millään malttaisi enää odottaa! <3

Kivaa alkanutta viikkoa sinne teille, voikaahan hyvin! 

7 kommenttia artikkeliin ”Minun treeniviikkoni näyttää tältä!

 1. Karoliina sanoo:

  Mun mielestä sun treeniviikko kuulostaa aivan ihanalta! :) On tosi kivaa liikkua välillä ihan vaan ”huvin vuoksi”! Mullakin on nyt sellainen vaihe, kun on tavallaan välikausi menossa..tammikuussa pitää taas alkaa ryhdistäytymään ja monipuolistamaan juoksutreenejä, jotta saa vauhtia takaisin :) Nyt olen innostunut erilaisista treenihaasteista, ja tänään korkkasin ”Little black dress challengen”, jolla on mun mielestä tosi hauska nimi! Se on myös kivan monipuolinen haaste, mikä siinä houkutti eniten! :) Ja tietysti aloitin myös #touhukalenteri:n, ootko mukana? Tämän päivän luukussa sai pinkoa portaita, hauskaa! :D Ihanaa viikkoa! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Apua, munkin pitäisi kyllä ryhdistäytyä viimeistään tammikuussa. Vaikka tiedän, etten saa tehtyä sellaista ryhdistystä koska tykkään liikkua niin paljon oman mielen mukaan. Ehkä teen taas jonkun älyttömän uuden vuoden lupauksen ja sen voimin juoksen puoli vuotta, jotta pääsen osallistumaan HCR:ään? :D

   touhukalenteri! Mahtavaa, portaitahan tässä kämpässä riittää. Taidan tulla mukaan ;) Käyn tutustumassa näihin sun haasteisiin ;) hihi. Sinne myös huippua viikkoa, toivottavasti olit tänään juoksemassa. Siellä kun on niin upee ilma!

   Tykkää

   1. Karoliina sanoo:

    No en ollut! :/ Kökin sisällä vaan koneella, mutta nyt lähden ratsastamaan illaksi ja nauttimaan ulkoillasta! :) Huomenna sitten juoksua taas, jee!

    Tykkää

 2. Petra sanoo:

  Mä oon niiiin kateellinen sulle, olispa mullakin aikaa liikkua noin paljon <3 Kun pääsis ees parina kolmena päivänä liikkumaan, niin olisin jo onnellinen :D Ehkä sitten joululomalla taas :)

  http://lungelady.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No joululomalla sä ehdit! Vissiin vaan vähän lämpimimmissä maisemissa… Siellä ei tarvii paljon liikkua, kun tulee jo kunnon hiki :D

   Tykkää

 3. Saara sanoo:

  Saako kysyä, että mitä sä opiskelet? :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Saat tietty :) Opiskelen HR-assistentiksi ja valmistun toukokuussa :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: