Hupsistakeikkaa, kun kävi vähän hassusti. Kone täyttyi TAAS mun tuhansittain sinne ladatuista kuvista ja ilmoitti tuossa aamulla, että ei nyt kuule Marissa onnistu tuo tuollainen älyttömien kuvamäärien lataaminen. Alappas tyhjentää konettasi! No, ei siinä mitään. Postaus ruokapäiväkirjasta (joka on kuvia vailla valmiina) tulee siis myöhemmin, kunhan sain vaan kuvat ensin tyhjennettyä uudelle kovalevylle ja samalla uutta tilaa kameran sisällölle. Kylläpäs tuntui harmittavalta aamulla istua kahvin kanssa alas ja huomata, että eihän tästä tulekaan mitään. Onneksi on ratkaisuja säilöä koneen sisältöä muualle ja pian alankin tyhjäämään konettani kovalevylle. Ensin kuitenkin muutama sananen tästä päivästä ja fiiliksistä pikkujouluihin lähdöstä. Niin ja tulevasta keittiön remontista myös!

Meidän piti mennä aamupäivällä salille, kunnes tajusin että välillä on kai ihan hyvä pitää välipäiviä. (Häh, mitä ne on?) Aika usein ne unohtuu kun innostuu liikaa menemisestä ja siitä, että olisi jatkuvasti jotain treeniä mitä voisi tehdä. Jumppaa, juoksua, salia, tanssia, hiihtoa ja ties mitä. Ihan liikaa lajeja ja liian vähän suorittavia lihaksia. Ja voimia. Tänä aamuna väsymys koko kropassa viestikin aika suoraan, että ehkä on ihan hyvä ottaa vähän rennommin. Pidettiin nimittäin kaverin kanssa eilen kunnon treenitorstai ja käytiin peräkkäin kolmella eri tunnilla. Juoksutunnilla, kahvakuulassa ja vielä tunnin cyclingissakin. Haha, hullua menoa Suvin kanssa! Eilisestä kerron lisää myös myöhemmin, oli nimittäin eka kerta tälle tädille pyöräillä paikallaan. Voitte jo valmiiksi arvata oliko se yhtään mun juttuni?? ;)

Jokatapauksessa, kyllä tuntuu kropassa koko alku viikon vauhti ja tänään teki mieli vain käpertyä peiton alle piiloon. Koko kroppa ihan rikki ja vaikka se tuntuu tosi mahtavalta olla väsynyt treenin takia, niin… AUTS!

rp_IMG_5587.jpg

No, koska salijutut jäi huomiselle, niin keksittiin vähän muuta tekemistä tälle päivälle. Oltiin vähän katselemassa tulevaan keittiöön uusia ratkaisuja ja nyt kuumeisesti pohditaan, että mitä me sille tehdään. Keittiössä on ihan ok kaapistot, mutta niissä on paljon kulumia ja laitteeetkin kaipasivat vähän uudistusta. Tekisi mieli maalata ne, mutta en osaa sanoa tuleeko niistä oikein minkään näköiset. Remonttimiehiäkin tuntuu olevan niin vaikea löytää ja varsinkin sellaisia jotka myös vähän ideoisivat mukana. Yksi suositus saatiin tänään ja katsotaan joskos sieltä löytyisi kaverin kautta hyvä herrasmies laittamaan meidän kotiin kodikas keittiö, johon ei kuitenkaan uppoaisi ihan liikaa rahaa. Helppoahan se olisi, kun voisi vaan tilata kaiken ja maksu menisi johonkin muualle. Esim. luottokortille, joka tuntuu monen lapsen mielestä olevan oiva ratkaisu maksaa kaikki ostokset ilman että menee omaa rahaa yhtään. Hahah. Harmi vaan kun nekin ostokset täytyy joskus maksaa vielä takaisin sinne pankille, eikä ne käytetyt eurot mene vaan piiloon sinne kortin sisään ;)

No mutta, turhaanpa näistä nyt liikaa höläjän, kun pitäisi olla kuviakin näytille. Ensi viikolle saatte asuntoon liittyviä juttuja ehkä enemmänkin, kunhan saisin vähän edes kuvamateriaalia valmiiksi. Kivempi kertoa suunnitelmia, kun on näyttää mistä haaveilee. Niin ja hei, jos on remonttifirma suosituksia, niin bring it on!

rp_IMG_4270.jpg

Löysin tuolta tälläisen vanhan kuvan, joka on taidettu napsaista vuosi sitten Petran kanssa. Ajattelin kai kuvaa otettaessa, että näytän paljon fiksummalta, kun mulla on lasit päässä. Nämä lasit ovat siis lainassa linssin toisella puolella seisovalta kuvaajalta ja nyt voin tyytyväisenä todeta, että ehkäpä voin hyvin olla ilman niitä lasejakin. Ei ne taida tehdä musta yhtään sen vähemmän blondia kun jo olen ;)

Nyt alan hommiin kuvien säilömisen kanssa ja pikkuhiljaa yritän saada itseni myös suihkuun ja valmistautumaan illan pikkujouluihin. Meillä on Allerin kanssa bloggaajille järjestetyt pikkujoulut ja olen ihan innoissani, kun pääset tapaamaan vihdoin monta kirjoittajaa, joita olen vain täältä ruudun toiselta puolen seurannut. Aivan ihana päästä juttelemaan vihdoin livenä ja jakamaan fiiliksiä bloggailusta. Vaikkakin mulla on jo monta bloggaaja kaveria, niin eipähän kai koskaan voi tutustua liikaa uusiin ihmisiin. :)

Hauska ilta tiedossa, sitä vähemmän hauska asukriiseily varmaan edessä tuossa parin tunnin sisään. Onneksi on äidin vaatekaappi jolle voi hätätilanteessa mennä ja onneksi olen vain tälläinen treenibloggajaa ja voin lopulta lähteä vaikka trikoissa jos siltä tuntuu. Turhapa se on ottaa stressiä, kun aina löytyy joku kaapu minkä laittaa päälle. Pääasia, että nyt edes ehdin sinne suihkuun kun kellokin alkaa olla jo aika paljon. Aika siis varmaan lopettaa tämä sekametelipostaus ja jatkaa muita hommia.

Moikkamoi, huomenna palaan ruoka ja treenijuttujen kanssa taas uusien kuvien kanssa! :)

 

11 kommenttia artikkeliin ”Keittiön remontoimista ja pikkujoulufiilistelyä!

 1. tere sanoo:

  Hauska kuva! Iloinen blondi ;D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No iloinen on!!! :D

   Tykkää

 2. Petra sanoo:

  Hih, tutut lasit! ;) Ei ne taida tehdä mustakaan yhtään fiksumman näköistä, pahus :D

  Jos cycling on musta tylsää niin ihmettelen, miten sä oot jaksanut kuitenkin polkea koko tunnin loppuun etkä oo lähtenyt kesken pois puuhastelemaan jotain muuta ;) <3

  http://lungelady.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Haha, joo no… pyörän selässä en ehkä ollut ihan omimmillani ;) Mutta, kerron siitä lisää myöhemmin! :D

   Tykkää

 3. Ilana sanoo:

  Mä voin suositella tällaista remppafirmaa: http://www.hoffix.fi/

  En ole itse käyttänyt, mutta kyseessä on mun hyvän ystävän mies, joka käsittääkseni tekee ihan kohtuuhinnalla hyvää jälkeä (olen nähnyt omin silmin heidän kotonaan) ja ainakin on luotettava tyyppi :) Remppahommissa kun ei aina ole mitenkään niin sanottu, että hommat tapahtuvat sovitussa aikataulussa.

  Mua kanssa kiinnostaa, miten olet jaksanut sisäpyöräilytunnin? Musta jo ajatuskin on kuolettavan tylsä! Tykkään pyöräilyssä kaikesta muusta kuin siitä itse pyöräilyn treenaamisesta eli maisemista ja ihanasta vapauden tunteesta, jonka pyörän selässä saa.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Remppamiesten etsintä on niiiiiin vaikeaa. Kiitos siis tästä vinkistä! Soittelen ensi viikolla eri paikkoja läpi. Kerron sulle sitten mihin me päädyttiin ;) Kiitos :)

   Kerron myöhemmin miten pyörilyn kanssa kävi. Taisit tosin jo arvata lopputuloksen! :D

   Tykkää

 4. Outi Karita sanoo:

  Mulla kävi tietokoneen kanssa samalla tavalla tällä viikolla, niin ja kännykänkin, hups! :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Haha eikö ollutkin kamalaa!?? Meni koko päivä pilalle ilman kuvia :D ;D

   Tykkää

   1. Outi Karita sanoo:

    Aina ekaks iskeekin paniikki tuollaisessa tilanteessa, mutta sitten vaan syvään henkeä, kyllä tästä selvitään :D :D Ja sitten se putsaus vihdoin ja viimein käyntiin, miksei sitäkin voi tehdä yhtään aiempaa kuin on pakko ;) Ja mitä tästäkin taas oppi, sama luultavasti edessä tulevaisuudessakin yhä uudestaan ja uudestaan :P

    Tykkää

 5. Essi sanoo:

  Heiii! Jos vielä keittiölle tekijästä etsit vaihtoehtoja, niin kurkkaa http://www.e-keittio.fi :)
  Suosittelen!!!

  Tykkää

 6. Marissa sanoo:

  Kiitos, kurkkaan heti! Ens viikolla soittelen ehdokkaita :)

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: