DSC05103

Viime viikolla sain niin monta hyvää ensi vuoteen liittyvää juttua eteenpäin, että ei tosikaan. Tietoa tulevista työjutuista, kutsun haastatteluun ja vielä muitakin jänniä juttuja tuli suunniteltua keväälle. Wuhuu! Ihan älytön määrä hyviä asioita sattui tapahtumaan viimeisten päivien aikana ja kaikki niistä tulee taas viemään arkea eteenpäin. Näistä kerron mahdollisimman pian tietty teillekin lisää, ensin pitää vähän sulatella ja suunnitella enemmän. :)

Lisäksi sain vielä vielä viettää paljon aikaa kavereiden kanssa ja jokaiseen päivään mahtui usemmat kivat treffit. Taisin itseasiassa tehdä jonkinlaisen ennätyksen viime viikolla, sillä mulla oli yhteensä kahdentoista eri kaverin kanssa tapaamisia pitkin viikkoa. Siinä ei siis hetkeäkään ehtinyt laiskotella, vaan ahkerasti oli vauhti päällä aamusta iltaan. Eikä muuten ollut hetkeäkään tylsää ja mun sosiaalinen riippuvuuteni sai kyllä täyden annoksen kavereita ja hyvää energiaa ;)

Yksi kivoimmista jutuista viime viikolta oli lahjat. Hihih, juurihan kirjoitin teille, etten niin perusta lahjoista ja joudun heti syömään sanani. No, näköjään kaverilta saatu paketti tuntuu ihan liian ihanalta ja niiden saaminen nenän eteen sai kyllä vatsan pohjassa kivan kutituksen aikaan. Yhdeltä ystävältä sain itsetehtyjä piparkarkkuja, jotka on ehkä maailman söpöimpiä. Katsokaa nyt miten suloisia! <3

DSC_0707

Niin ja sainhan Petralta myös joululahjan. Kuulin tästä paketista jo tosi pitkän aikaa sitten ja taisi antaja olla innoissaan yhtä paljon kun saajakin. Oon kyllä itsekin ihan samanlainen, etten oikein malta mun mieltäni. Usein lahjan antaminen on vaan niin kivaa, ettei jaksaisi millään odottaa, että toinen saa avata ne kääreet siitä lahjan päältä. <3

DSC05191

Monnaakin näin viime viikolla. Voi miten kivaa oli viettää pitkä ilta jutellen ja yhdessä hyviä uutisia juhlien. Kiitos seuralaiselle kivasta illasta, tiedät varmaankin miten upea nainen olet! <3

DSC05155 DSC05157

DSC05168

Kippis hyvälle päivälle ja loistoseuralle!

Viime viikolla tein myös jotain, mikä on monena vuonna jäänyt vahingossa tekemättä.

Tein nimittäin kerrankin joulukortit ihan lähetettäväksi saakka valmiiksi. Tai siis oon tehnyt ennenkin, mutta se lähetys on aina ollut se vaikein osuus. Tällä kertaa kuulkaas kolahti ihan postin ovella saakka, joten nyt voin olla ylpeä itsestäni ja olla vaikka koko loppuelämäni lähettämättä joulukortteja. Hahaa :D Kerrankin tehty joulun hyvä työ ja kädentaidot pääsi suvulle esittelyyn.

Niin että pahoittelut vaan kortin saajalle. Tein näitä yömyöhään ja alkoi jossain vaiheessa vähän täti väsyä ja korteista nyt tuli mitä tuli. Muistattehan, että ajatus on sitten kaikista tärkein. ;)

DSC05222 DSC05225 DSC05226

Torstaina tavattiin Candy on the Run-blogin Karoliinan kanssa. Huomattiin toistemme kuvista joskus, että asutaan tosi lähekkäin ja siitähän sainkin pian idean pyytää Karoliinaa mun kanssa lounaalle. Kauhea pulina kävi parin tunnin verran ja jäipä siitä tapaamisesta tosi hyvä mieli. Se neiti oli yhtä iloista seuraa, kun mitä blogissaankin on. Niin ja muistan miettineeni, että nainen on luonnossa vielä kauniimpi, kuin mitä kuvat näyttää. Ettäs tiiätte :)

DSC05209

Perjantaina ja lauantaina näin paaaaaljon kavereita. Oli niin kivaa suhia paikasta toiseen ja olla jatkuvasti hyvässä seurassa. Tuli käytyä läpi niin paljon hyviä keskusteluita, että en muista koska viimeksi olisin oppinut näin paljon ystäviltäni. Tuntui, että joka ilta pohdin sängyssä jotain mitä oli päivän aikana tullut juteltua ja mitä omaan mieleen oli jäänyt hautumaan. Siitä kai kumpusi osittain tämän aamun tekstini ihmisuhteista. Tullut kuunneltua ystäviä ahkerasti ja tahdon ehdottomasti kuunnella ensi vuonna paljon lisää. Kiitos kaikille teille, jotka saitte mut niin onnelliseksi. <3

Tuli myös istuttua aika myöhään yöhön molempina iltoina kavereiden kanssa ulkona, jotenka sunnuntain pyhitin levolle ja ulkoilulle. Paketoin eilen lahjoja, söin hyvin ja päivällä me käytiin katsomassa miltä ulkona näyttää auringossa. Ehdittiin kivasti ennen lumipyryä takaisin kotiin ja vasta kotipihassa alkoi näyttää maassa ihan valkoiselta.

Vitsit miten upea ilma eilen olikaan! 

DSC_0672 DSC_0684

Viikonloppuna tapasin ystävääni Lindaa, joka tuli käymään Suomessa ulkomailta. Kunpa saisin hänet tänne asumaan, ettei tarvitsisi aina niin paljon ikävöidä. <3

DSC_0698

Niin ja  hei…luulitteko muuten, että olisin malttanut olla avaamatta sitä Petran antamaan lahjaa? Jouluun olisi ollut vielä aivan liian monta päivää ja no.. paketti oli helppo avata nätisti vain kantta nostamalla ja siinä se lahja oli nopeasti mun edessä. Paketti kun oli tehty niin, että sen tosiaan sai avattua ihan vain kannesta nostamalla. En millään voinut olla katsomatta sisään.

Ja sitten itkeä vollotin olohuoneen lattialla, kun katsoin sitä ihanaa lahjaa. Miten ystävät voikin välillä yllättää niin kivoilla jutuilla.  <310872390_10152934157864808_91978377_n

Kiitos tämän viikon ihanista tunneryöpyistä ja suuresta määrästä iloa ja naurua. Viikkoon mahtui kyllä yksi inhakin päivä, joka oli tiistai. Silloin masistelin koko päivän ja kaikki tuntui ikävältä. Siis ihan kaikki. Pelkkä puhuminenkin tuntui vaikealta. Onneksi kaikkien näiden kivojen tapahtumien kivan jälkeen en edes muista koko tiistaita. Se meni jo. Eikä ne ikävät päivät yleensäkkään tunnu missää, kun tapahtuu paljon muuta ihanaa ja pystyy antamaan itselleen välillä myös vapauden olla vähän huonolla tuulella. Itsekin makasin sen tiistain visusti peiton alla ja keskityin vain koulukirjoihin ja uneen. Tajusin, että ehkä on parempi olla yksin ja murjottaa. Säästää muut saamasta samaa tartuntaa, kun minkä itse olin mörököllipäivänäni saanut ;)

Nyt onkin Ihana olo, kunpa tästä viikosta tulisi yhtä kiva viikko. Jouluaatto on ainakin lähellä, joten väkisinkin pistää hymyilyttämään. Vähän jännittää, että tuleekohan sieltä oikein joulupukki keskiviikkona käymään. Vai meneekö se kiltiempien lasten luo? Kiva olla tämä joulu täällä, viimeksi kun vietin aattoni Thaimaan auringossa. Vähän erilainen joulu siis tiedossa taas vaihteeksi.  Onneksi niin. Olikin jo ikävä kaikkea tätä jouluhössötystä! ;)

Nyt kohti salia ja viikon ekaa treeniä. Energiaa teidänkin viikkoonne! <3 

8 kommenttia artikkeliin ”Pieniä paloja onnea viime viikolta!

 1. kaisa sanoo:

  Iloa sunkin viikkoo! Ihana lahja jonka sait! Molemmat :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Kaisa! sinne myös :)

   Tykkää

 2. Karoliina sanoo:

  Sä oot kyllä niin ihana tyyppi! <3 Heti aamusta et saa vaan pientä hymynkaretta huulille, vaan korvasta korvaan ulottuvan nauravan hymyn!<3 Ihanaa joulunodotusta sinne! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Itse oot <3 Samaa sullekin :)

   Tykkää

 3. Petra sanoo:

  Hih, joku saatto vähän yllyttää avaamaan! ;) <3

  Eiköhän tästä kiva viikko tuu, huomenna ainakin on luvassa iltapäivästä kivaa ohjelmaa ;)

  http://lungelady.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Niin, tänään on kiva päivä!! :) <3

   Tykkää

 4. Linda sanoo:

  <3<3<3<3<3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: