Mitäs se joulupukki ja tontut olikaan keksineet tuoda tällä kertaa? En pidä lahjoja mitenkään itsestäänselvinä ja siksi mulle tuli tosi yllätyksenä, että sain näinkin paljon lahjoja. En ollut osannut odottaa mitään edes kotoa, koska saatiin lahjaksi tämä matka etelään äidiltä. Itsessään se on jo niin iso lahja, että olin vähän vihjannut kaikille, ettei annettaisi nyt mitään. No… Kyllähän mä itsekin osin kaikille sisaruksille ja lahjat ja muillekin joille vain mitään kivaa keksin. Tuli sellainen olo, ettei ketään voi jättää ilman. Samalla lailla mun siskoni ja veljet olivat keksineet ilahduttaa kivoilla pienillä jutuilla ja kavereiltakin sain ihan älyttömän ihania juttuja. Tässä pieni esittely tämän vuoden lahjoista. :)

Kavereiden ihanat lahjat voisin tietenkin esitellä ensin! <3

DSC05506 DSC05507 DSC05505 DSC05493 DSC05495 DSC05480

Elinalta sain ihanaa itsetehtyä kaakaota. Hitsin hyvää sellaista. Niin ihana lahja ja sai mut oikein miettimään sitä miten pienellä vaivannäöllä voi toisen saada iloiseksi. Ei tarvita paljon, että saa isoa aikaan.

Ystäväni Eija antoi kauniin pullon glögiä ja raakakaakaota. Yrittää ilmeisesti tuhota mun tammikuussa alkavan ruokavalion siistimisen, sillä täytyyhän mun heti leipoa suklaasta jotain kun palaan matkalta kotiin ;) Sain myös koristellun sydämen mallisen piparin, jonka olisi voinut laittaa kuusen koristeeksi, mutta kävi vähän huonosti sen kanssa. Istuin bussissa se lahjakassissa ja siinä se tuijotteli mua niin ahkerasti koko matkan, että vahingossa söin sen. En edes tajunnut kun piparkakku oli jo suussa. Vähän harmittaa, koska olisin halunnut säästää sen, mutta minkäs nainen sokerihimoilleen voi :D

Ystäväni Linda oli paketoinut mulle Lexingtonin keittiöliinan, suklaata ja mausteita. Ei tainnut neiti tietää, että olen haaveillut kyseisen merkin tuotteista, mutten ole itse raaskinut niitä ostaa. Täytyy kai jatkossa eksyä stokkalle niiden osastolle ja jatkaa sarjaa tyynyliinoilla joita olen jo katsonut :)

Tuo ihana pehmeä huopa on äitini mieheltä. Ihan älyttömän kaunis huopa, joka sopii varmasti juuri täydellisesti meidän tulevan kodin sohvalle. <3

Petralta sain tuon kauniin kirjan ja siihen vielä pariksi ihailemani harmaan kaulaliinan. Taisin kehua Petran omaa samanlaista kaulaliinaa about sata kertaa, joten neiti tiesi kai aika nopeasti mitä mulle voi antaa ;)

10872390_10152934157864808_91978377_n

Sitten lahjat, jotka annoin miehelleni (…ja samalla myös itselleni. ;) )

DSC05484 DSC05485 DSC05492 DSC05498

Ekasta paketista miehelle tuli lakritsi-aiheinen reseptikirja, josta mies voi kokkailla mulle herkkuja. Hihihi, olinpas itsekäs. Samoin kakkuvuoka, jossa on hauska lasinen pohja ja sitä voi käyttää helposti alustana. Tosi kätevä löytö ja miehelleni sopiva sillä hän tekee maailman parhaita juustokakkuja! Nams!

Miehen kanssa yhdessä ostetiin tulevaan kotiin Peugeotin pippurimyllyt, jollaiset mielestäni joka kodista pitäisi löytyä. Mietin alkuun niitä ihan klassisia puunvärisiä, mutta lopulta päädyttiin näihin uudenlaisiin myllyihin. Tosi kauniit mun mielestäni ja sopivat monenlaiseen eri kattaukseen.

Viime viikolla löysin myös Indiskasta valkoisen päiväpeiton, joka oli pakko ostaa heti talteen. Ollaan jo jonkin aikaa etsitty sellaista ja tämä sattui eteen sopivasti alemyynneistä. Jes, kerrankin edullinen ja hyvä löytö oikeaan aikaan!

DSC05508

Miehelleni annoin joululahjaksi Pt-tunnin Tuukan opissa. Tästä olin tosi innoissani pitkään ja olisi tehnyt mieli kertoa ideasta miehelleni jo aikaa sitten! Tästäkin hyödyn myös itse, koska kun mieheni voi paremmin ja saa intoa treeniin, olen mäkin onnellisempi. <3

Ja ehkäpä iskeydyn tunnille mukaan, niin opin itsekin samalla jotain? Ei ole koskaan huono idea, että joku katsoo omat liikkeet kuntoon ja antaa vinkkejä siihen, miten kehitys olisi nopeampaa. Myös uudet liikevinkit olisivat meille molemmille tosi hyvä juttu. Mies kiitti kovasti ja  sanoi, että oli jo pitkään miettinyt kenelle menisi hakemaan vähän uutta oppia ja intoa treenaamiseen. Hän harrastaa Ultimatea ja vaikka treeni salilla menee ihan hyvin tukien omaa harrastusta, on se välillä liian tylsää. Ehkäpä tällä tavoin hän saa uuden innon ensi vuoteen ja kehitys nopeutuu omassakin lajissa! :)

Tuukka kirjoittelee blogia täällä, jos kiinnostaa lueskella hänen juttujaan!

DSC05509

Sitten perheen lahjat.

Siskoltani sain itsetehtyä chili-valkosipuli öljyä ja keksejä. Häneltä ja hänen naisystävältään sain Keittiöliinan ja bambusta tehdyn tiskirätin. Kaikista hauskin juttu oli tuo sydämenmallinen viinipullonsulkija. Tosi kivoja lahjaideoita! :)

Pikkuveljeni oli keksinyt hankkia mulle kosmetiikkaa Lancomelta ja pussukkaan oli piilotettu myös pullo minttuviinaa. Olen tainnut mainita, että teen joskus sellaisia herkkujuomia perjantai iltaisin talviaikaan ja hän näki tässä raon saada kutsun itsekin sellaista juomaan ;) Oikein hauska lahja mun 19 vuotiaalta veljeltäni! Odotan jo, että päästään uuteen kotiin kaakaota keittämään :)

Toinen veljeni oli keksinyt anaa mulle lahjakortin hierontaan. Sekin odottaa sitten tammikuussa, jes, ei hullumpi lahja sekään! :)

DSC05496

DSC05489 DSC05486

Mitäs sain mieheltäni?

Mieheni on lahjojen kassa vähän huono… Anteeksi kun sanon sen näin suoraan, mutta tiedän ettei hän loukkaannu kun sanon näin. Hän tietää itsekin että ei ole lahjojen keksimisessä mikään kekseliäin kaveri. :D MUTTA, hän tietää kaiken elektroniikasta ja yleensä hän auttaakin mua aina kaikessa koneisiin littyvissä asioissa. Apua on siis lähellä joka päivä, joten siinä taitaa olla joululahjoja vuoden jokaiselle päivälle.

Eikä se mitään jos ei ole kovin kekseliäs, olen sanonut hänelle etten odota mitään lahjaa koska ollaan koko ajan ostettu uuteen kotiin jotain. Mitään ylimääräisiä lahjoja en tarvitse. Arvasin kuitenkin jo hänen pakettejaan ja niiden muotoa katsoessa, että mitä niissä on sisällä. ;)

DSC05490 DSC05491Ihanat lahjat sain mieheltänikin. Sellaiset, joita oli mietitty ja hän osasi ostaa hyödylliset lahjat joita oikeasti käytänkin!

Ekasta paketista tuli laite, jolla pystyy siirtämään mun vahalta rikkinäiseltä koneeltani kuvia uudelle koneelle. Olen jo hetken pyytänyt häneltä tällaista laitetta ja kun näin paketin ja niiden muodot, arvasin että toine lahjoista on tämä. Kiitos kulta, nyt saan kaikki kuvat talteen nuoruuden kuvista! <3

Toinen lahja oli myös odotettu juttu, sillä olin tainnut kertoa, että tahtoisin lukea Hobitin myös kirjana kun olin sen leffana nähnyt. Tai siis kakkososaa en vielä ole nähnyt, mutta koska kolmas uusin osa oli ihan super hyvä (oltiin miehen kanssa yhdessä katsomassa) niin tuli idea saada lukea myös kirjat. Kirjat kun yleensä on parempia jos multa kysytään ;)

DSC05468

Tosi kivoja lahjoja tuli tänäkin vuonna ja samalla paljon hyvää mieltä. Sain vielä tämän lisäksi isältäni ja hänen vaimoltaan ihanan kynttilä-asetelman, mummolta tulevaan kotiin tonttu-ukon ensi jouluksi ja vaarilta suklaata. :) Niin ja nythän lähdin viettämään Miamiin kaikista isointa lahjaani, eli tätä ihanaa matkaa <3

Kiitos näistä kaikista ihanista lahjoista, vitsit jäi kyllä hyvä mieli <3 Mitä teille pukki toi? Oliko yllättäviä lahjoja, vai jotain mitä osasitte odottaa? :)

 

 

3 kommenttia artikkeliin ”Ihanat joululahjani!

 1. Karoliina sanoo:

  Ihania lahjoja olet saanut :) Ja ollut ilmeisen kiltti tyttö! Lexingtonin jutut on kivoja…meillä on tyynypäällisiä vaikka kuinka monta! Kalliita ne on, mutta kestäviä myös! Nauti siellä Miamin auringon alla!! :) Reilu kuukausi niin mäkin pääsen!! :)

  Tykkää

 2. Melina sanoo:

  Kivoja lahjoja :)

  Tuo Hitsin hyvä herkkukaakao tosiaan näyttää herkulliselta.
  Mitä aineita se sisältää??

  http://mmmelinanblogi.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Elina sanoo:

   Tekijänoikeus, vastaan Marissan puolesta, heh:
   ihan kaakaojauhetta, sellaista piparmintturouhetta, minivaahtokarkkeja ja mukana oli vielä kanelitanko. :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: