Helloo, kuinkas siellä voidaan? Vietittekö uuden vuoden illan rauhassa kuten minä (yksi drinkki naamariin ja kiltisi sänkyyn odottamaan vuoden vaihtumista) vai onko olo kenties rapsakka pitkän juhlinnan jälkeen? Ehkä et ole vielä edes ehtinyt nukkumaankaan kunnolla? ;)

Kuinka ikinä eilinen menikin, niin älkää huoliko. Vaikka oliskin mennyt vähän lujempaa, niin siinähän sitten meni eikä vain meinattu. Nyt ehditte hyvin nauttia vielä juuri päättyneen vuoden ihanista muistoista ja rauhassa aloitatte uuden vuoden rentoillen. Ihan siinä sohvan pohjalla vaan, mihinkään ei oo kiire. Tänään on lupa vain olla ja vaikka joulukuu on monella varmasti mennyt herkutellessa ja juhliessa vähän liikaakin, niin älkää välittäkö. Korjausliikkeen ehtii kyllä tehdä koska tahansa. Itsensä soimaaminen ylilyönneistä vain synnyttää ihan turhaa stressiä ja tulee paha mieli. Muillekkin siinä ympärillä, ei vain sulle itsellesi.

Toisaalta, jos taas olette olleet nätisti eilisen ja tänään on hyvä olo, uusi vuosihan alkaa sitten pirteänä. Eikun vaan ulos lenkille ja vuosi käyntiin täynnä energiaa! :)

DSC05809

Täällä reissussa on kuulkaa aivan ihanaa. En ole tehnyt paljonkaan mitään, vaikka laivalla voisi olla todella aktiivinen ja pyöriä ties missä meiningeissä jatkuvasti. Salilla oon käynyt joka aamu ja juoksuradankin korkkasin eilen tunnin hikitreenissä, mutta muut jutut on jääneet vielä kokematta. Musikaali on nähty ja pari satamaakin koluttu. Näistä kerron sitten lisää myöhemmin. Ainakin laivan aktiviteetit teitä voisi kiinnostaa, niitä kun riittää!

Onneksi tässä vielä ehtii vaikka mitä, monta päivää on jäljellä. Kolme laivalla, kolme Miamissa. Loma on tuntunut näin vain ollessa oikeen ihanalta. Oon makoillut, syönyt ja leikkinyt kamalan laiskaa. Korjaus: olen ollut kiitettävästi erittäin laiska. ;)

DSC05698 DSC05737DSC05707 DSC05743 DSC05745 DSC05747 DSC05753Nämä kuvat olivat Haitilta, jossa oltiin toissapäivä. Loput kuvista ovat laivalta. Laivan nimi on Allure of the Seas. Tehty suomessa noin neljä vuotta sitten. :)DSC05627DSC05860DSC05861DSC05669DSC05643DSC05647DSC05633DSC05683 DSC_0857DSC05770DSC05776DSC05804

Täällä loma on tuntunut lomalta ja on ollut ihana viettää vuoden vikoja päiviä merellä seilaten. Laiva on todella täysi ja vaikka ihmisiä on paljon, on ollut helppo olla ihan omissa oloissaan. Vaikka vaikutan todella sosiaaliselta ja vauhdikkaalta, niin oikeasti rakastan rauhaa ja lomalla musta on ihana viettää aikaa vaikka vaan yksin. Hyvän kirjan kanssa tai kuunnella musiikkia täysillä laput korvilla. Samat biisit soi reapeatilla ja silmät on pitkään kiinni kun haaveilen. Samaa tekevät veljeni ja tuolla me kolmisteen vietetään useitakin tunteja puhumatta toisillemme sanaakaan. Vain ollaan. Kai me ollaan jokapaikassa aina vähän kummajaisia näin hiljaisina suomalaisina, kun muissa maissa on tapana hölpöttää turhia. Hih, meillä se ei oo tosiaankaan tapana. Veljenikin aina sanoo, että turha sitä on tuhlata arvokkaita sanoja. Varmaan tullut perheen kanssa puhuttua lapsena jo kaikki asiat halki, eikä enää tarvitse kuin katsoa toiseen päin niin se tietää mitä ajattelen. ;)

Kauheasti oon yrittänyt tänään miettiä, että miten saan itseni aloittamaan uuden vuoden täynnä uudenlaista energiaa ja miten saan itseni pysymään kaikissa ”lupauksisa” joita olen tänne teillekin kirjoittanut. Vuoden eka päivä antaa tosi hyvän mahiksen aloittaa kaiken alusta ja todela toivon, että myös oma pää on mukana siinä päätöksessä. Vaikkka muutokset eiät ole suuria, yritän saada itseni tosissani olemaan tässä jutussa mukana. Raportoin kuulumisia sitten teillekin. Toivotaan, että tämä vuosi toisi sen paremman minän ja että tämä vuosi olisi parhain kaikista koskaan kokemistani. <3

Ihanaa alkavaa vuotta! Palaillaan pian taas juttuun, nyt ensin unille! 

 

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

8 kommenttia artikkeliin ”Kuulumiset ja kuvia Karibialta!

 1. Outi Karita sanoo:

  Me ollaan joskus Rikun kanssa puhuttu että olisi hienoa lähteä tuollaiselle risteilylle, näiden sun postaustesi myötä oon yhä vakuuttuneempi siitä :D
  Vuodenvaihde meni täällä hyvin rennosti, kuten tää vuoden eka päiväkin :)

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No kuule minäpä kerron sitten sulle kaiken tästä reissusta kun taas nähdään. Mulla on teille varmasti monia suositeltavia kohteita Rikun kanssa, tämä risteily ei välttämättä ole edes se eka suositus, mutta kyllä tää hieno paikka on! :) ;)

   Tykkää

   1. Outi Karita sanoo:

    Odotan, että päästään jutskaan oikein kunnolla :)

    Tykkää

    1. Marissa sanoo:

     <3

     Tykkää

 2. kaisa sanoo:

  Terveisiä karibialle, me lähdetään huomenna dominikaaniselle. Taisit olla käynyt siellä? Onko vinkkejä? :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Kaisa! :) Vau, Dominikaaniselle! Oon käynyt siellä muistaakseni vuonna 2006 ja siloin ainakin kaikki oli hotellialueilla ja ulkopuolelle ei suositeltu ilman paikallisia oppaita tai tuttavia menemään. Meillä oli sieltä tuttu ja päästiin kiertämään vapaasti, mutta muutoin kaikki tehtiin ainakin silloin retkinä. Dominikaanisilta muistan ihanat hedelmät ja tarjoilut, jotka oli tosi raikkaita ja hyviä. Toivottavasti teillä on ihana reissu! Muista käyttää aurinkorasvaa reippaasti ;)

   Ainiin ja siellä on tosi kostea ilma. Mulla meni hiukset aina ihan käkkärälle hetkessä, eli älä kanna suoristusrautaa mukana :D

   Tykkää

 3. Karoliina sanoo:

  Ihania kuvia!! Vitsi, että on makee ja iso laiva!! :) Kuulostaa kivalle risteilyaktiviteetit! Täällä meni myös uudenvuodenaatto melko rauhallisesti! Ei hirveitä bileitä saaristossa äitin ja isin kanssa, haha! ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Tää on kyllä ihan hirmusen iso!! Ehkä vähän liiankin.. Kerron sitten lisää kun nähdään ;)

   Uv on vähän hassu juhla, tosi moni siitä tykkää ja moni ei taas tahdo juhlia ollenkaan. Täällä kyllä juhlijoita riitti, joten ei haitannut että itse menin niin aikasin nukkumaan :D

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: