Parempi minä on ottanut lujan lähdön tähän vuoteen ja vaikka olen lomalla, niin tuntuu että kaikki menee juuri kuten vuoden alun pitikin. Täynnä energiaa ja toiveikkaana siitä, että todella onnistun tavoitteissani. Ehkäpä jo se päättäväisyys ja onnistuminen omissa tavoitteissa edes pienissä määrin tuo jo vahvemman olon? Yksi päivä kun menee paremmin, niin siitä saa voimaa seruaavaan päivään. Usko on paljon lujempi, kun onnistuu edes vähän. Yksi päivä ilman sokeria esimerkiksi on jo monelle haaste, jos on täysin koukussa. Jos sen yhden päivän selättää, on jo voiton puolella ja mieli saa boostia seuraavaan. Ja mitä enemmän niitä päiviä kertyy, sen helpompaa se on. Olla vahvempi ja päättäväisempi.

Tämä mun parempiminä2015 -haaste menee jo todella hyvin, vaikkakin se alkaa vasta kunnolla, kun päästään kotiin. Limun juonti loppuu kotona, aloitan viikkorytmin treeneissä ja samoin turhat sokerit saa jäädä pois koukuttamasta mieltä. Lomalla en aio niistä vielä luopua, koska pitäähän nyt lomalla saada vähän edes ottaa rennommin. Torstaina koittaa karu arki ja se on kuulkaa niin, että sitten loppui leikkimiset. Se on pelkkää työtä, raatamista ja urheilua kesään asti…. Tai no. Ainakin melkein ;)

DSC_1014 DSC_1015

Jostain syystä siinä on iso ero, että aloittaako kaiken heti maanantaina. Viikon ekana päivänä ilman turhaa odottamista, että se into sieltä heräisi itsestään. Ottaako itseään niskasta kiinni kello kuudelta (tai no normaalimpaan aikaan ehkä te muut ;) ) ja päättää, että tästä se lähtee. Aamureenille, aamiaiselle ja siitä päivä käyntiin. Kaikille tietenkään ei sovi se aamutreenaaminen, mutta jos vaan millään pääsee aamulla sängystä ylös, niin jo puolen tunnin kevyt hölkkä, crossailu, jooga tai vaikkapa kävely tekee ihmeitä. Herää paljon toiveikkaampana kun saa heti aamusta aikaan. Eikö vaan? :)

Täällä nämä maisemat ovat tietty ehkä vähän helpommat heräämisen kannalta kuin siellä Suomen pakkaskeleissä ja loskassa… Kukapa ei jaksaisi herätä, kun ikkunasta herättää tälläinen maisemat. ;)

DSC_1000 DSC_0999 IMG_20150105_071932

Okei, totuus on että kello kuudelta on säkkipimeää eikä tämä maisema herätä ketään. :D Ei herätä mikään valo, eikä täällä näe edes eteensä. Hehe, että se siitä pirteästä aamun alusta, ihan saa itse avata silmänsä ja mennä ulos odottamaan, että aurinko herää. Nämä kuvat onkin otettu treenin jälkeen vasta seitsemän jälkeen kun olen ehtinyt jo jakea respasta kahvia ja kivuta meidän 22. kerroksen huoneeseen.

En tule koskaan lopettamaan aamutreenaamista, koska mulle aamut on ne parhaat ajat hakea uutta energiaa ja olen niin täynnä intoa, että se on pakko taltuttaa jollain. Pakko saada pois ne huonot ja levottomat fiilikset, jotka muuten purkautuvat sillä, etten pysty keskittymään mihinkään. Treeni onkin tapa kadottaa kaikki kärsiämättömyyden tunteet ja purkaa jokainen pienikin agressio sinne salille tai lenkkipolulle. Tämäkin aamu alkoi näin ja nyt musta taas tuntuu, että tämän vuoden tavoite paremmasta minästä tulee toteutumaan. Jo neljä kokonaista päivää takana, koko loppuvuosi edessä. Ehkä monta muutakin kivaa vuotta.

Miten teillä on vuosi alkanut? Ja mikä tärkeintä, mitä teille kuuluu? <3

2 kommenttia artikkeliin ”Viikko käyntiin hyvällä treenillä!

 1. Taru sanoo:

  Ihanaa, olt Miamissa!! Täällä on niin mukavaa,minäkin täällä joulun. Aamulenkit on parhautta, pyrin käymään 3 kertaa viikossa niin pysyy hyvä rytmi :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, Miami on kyllä ihana paikka! <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: