Lukijoita on eksynyt sivuille taas vähän uusiakin ja koska tahdon kuunnella toiveita, niin ajattelin tehdä tällaisen melko pitkän (okei tosi pitkän!! :D ) faktapitoisen postauksen. Ajatuksenvirtana asioista minusta ja omista ajatuksistani tällä hetkellä. Sieltä saattaa löytyä pari ihan uuttakin juttua joita en ole täällä vielä kertonut. Niin ja yksi pieni paljastus, joka liittyy tulevaan vuoteen. Toivottavasti jaksat lukea homman kokonaan loppuun, niin sullekin ehkä selviää, että mikäs se jännä juttu voisi olla. ;)

Ota hyvä asento ja rentoudu. Tämän sepustuksen lukemisessa saattaapi mennä tovi. :)

1. Faktat heti alkuun: Marissa, 26 vuotta ja elämäntapana pysyä onnellisena ja voida mahdollisimman hyvin. Ei muita vaatimuksia elämältä. 

2. Huumori on yksi tärkeimmistä asioista elämässäni. Ilman sitä mun kanssani ei myöskään oikein tule toimeen, tapanani on nimittäin livauttaa joka lauseeseen jotain ylimääräistä. Jotain tosi hauskaa. Ainakin omasta mielestäni siis, kaikkien mielestäni ei välttämättä. Huono huumori on peritty isältäni (vai opittu?) joten syyttävä sormi sitten vaan sinne.

3. Olen aidosti joka päivä iloinen, onnellinen ja positiivinen. Se ei ole vain kuori, vaan todella innostun ihmisistä ympärilläni ja osaan etsiä iloa ihan joka päivä. Hymy on herkässä.

4. Kun olen yksin, saatan hetkittäin synkistellä. Ajaudun miettimään asioita liikaa, enkä pääse yli siitä kaikesta mitä mieleeni rakennan. Onneksi on kuitenkin olemassa ihmiset ja sosiaalisuus, se pelastaa ja vie ihan uuteen maailmaan. Yksin ei saakaan olla liian pitkään, se tekee musta helposti todella surullisen ja pohdiskelija minä palaa kuvioihin.

5. Asun Espoossa mieheni kanssa. Hankimme juuri yhteisen kodin, johon alamme rakentaa omaa yhteistä elämäämme. <3

6. Minulla on läheiset välit perheeseeni ja näemme usein. Voisin meilelläni nähdä heitä vaikka joka päivä okei joka viikko riittää. ;)

7. Minulla on kolme nuorempaa veljeä ja isosisko. Kaksi veljistäni ovat ns. velipuolia, mutta en silti erottele heitä mitenkään vaan kaikki ovat veljiäni samalla tapaa. Yhtä rakkaita ja ihan yhtä riiviöitä kaikki.

8. En osaa kiroilla. Saatan joskus kirota itsekseni, mutta sekin alkaa naurattaa. Kirosanat vain eivät millään sovi omaan suuhuni.

9. Nukkuessani en käytä tyynyä. Tyynyn pitää olla sängyssä, mutta riittää, että se on pään yläpuolella ja tiedän että se on siinä. Ilman sen oleamassaoloa en saa unta :D

10. Selässäni on vuosi sitten taiteiltu suuri tatuointi, joka jatkuu olkapäälle ja rintakehälle saakka. Se tehtiin kolmessa osassa. Tästä tekstistä voit katsoa miltä se näytti kun kuva oli lähes valmis. Aion jatkaa kuvaa vielä pienellä lisäyksellä tänä vuonna (siitä kuulette lisää myöhemmin ;), mutta muutoin se on valmis. Kuin koru ihollani, joka on aina mukana. 

IMG_1902

6. Olen syntynyt Helsingissä, muuttanut Espooseen teininä ja seilannut tätä väliä useamman kertaa. Sydämeni on Espoossa ja rakastan asua lähellä luontoa ja rantaa.

7. Luen paljon kirjoja, mutta vain lomalla osaan keskittyä niihin kunnolla. Yleensä lomalla menee yksi päivässä, pidempiä kirjoja luen ehkä jopa kaksi päivää. Kun innostun, nautin hyvästä kirjasta niin etten millään malta lopettaa ja voisin lukea aamusta pitkälle yöhön. Lempparikirjani löytyvät Jo Nesbon Hally Hole sarjasta.

8. Olen tanssinut pikkuisesta tytöstä saakka ja sitä harrastusta kesti noin 13 vuotta. Nykytanssia, jazzia ja hip hoppia. Vaikka en ole tanssinut paljoakaan vuosiin, voin silti sanoa tanssin lempiharrastukseni. Rytmi ei niin vain katoa verestä.

9. Harrastan salilla käymistä ja yritän epätoivoisesti samalla kasvattaa lihasta, mutta myös pitää yllä räjähtävää voimaa. En tavoittele täydellistä kuntoa tai näkyviä lihaksia, tahdon vain tuntea olevani voimakas, nopea ja venyvä.

10. Olen malttamaton ja erittäin kärsimätön ihminen. Kaikkihetinyt.

11. Edellinen kohta ei tarkoita, ettenkö silti olisi kärsivällinen. Ihmisten kanssa olen sitä. Jaksan kuunnella, odottaa, olla, miettiä ja antaa aikaani muille. Kärsivällisyys on kiinnostusta toista kohtaan ja sitä todella olen. Yksikseni en jaksa olla kärsivällinen, koska en malta olla paikoillani ja pitäisi koko ajan saada jotain aikaan. Hyvän ystävän seurassa rauhoitun heti.

12. Opiskelen tällä hetkellä Markkinointi Instituutissa HR-sssistentiksi. Lähdin näihin opintoihin, sillä tahdoin lisähaasteista tuleviin työtehtäviini ja toivoin, että pääsen suuntautumaan rekrytointiin ja henkilöstöhallinnon muihin tehtäviin. Opiskelut jatkuvat toukokuulle 2015 saakka. Kirjoitan opinnoistani lisää vielä tämän kuun aikana. Kysymyksiä opinnoista saa laittaa tulemaan! :)

13. Aloitan uuden työn viikon päästä. (Jeeee!!) Kerroin teille aiemmin, että pysyttäydyn yrittäjänä ja teen kirjoitushommia, mutta tilanne on muuttunut. Sain niiiiin itselleni sopivan työtarjouksen, että otin paikan vastaan. Toiveeni siitä, että pääsen rekryhommiin on teteutunut. Jatkan blogin kirjoittamista edelleen ja omat hommat jatkuu myös yrityksen kautta. Töitä teenkin alkuun osa-aikaisena, sillä koulu on edelleen kesken ja muut kirjoitustyöt vievät kaistaa arjestani.

14. Olen uudesta työstä älyttömän innoissani ja onnellinen siitä, että se vaikuttaa olevan juuri sitä mitä kaipaan kehittyäkseni haluamallani alalla!

DSC_0857

15. En ole koskaan halunnut naimisiin mitenkään isolla kaavalla, enkä oikeastaan haaveile häistä ollenkaan. Mieluummin laittaisin rahat pitkään reissuun yhdessä tai yhteiseen kotiin. En tahtoisi tuhlata omaisuutta vain yhden päivän juhlien takia, jotta voin olla keskipisteenä. Mieluummin menisin naimisiin rauhassa ja intiimisti, ehkä parhaiden ystävieni seurassa. Siitä sitten lento kauas paratiisiin nauttimaan. Parhaat ystävät vaikka mukaan matkaan. <3

16. Minulla on tosi painavat hiukset. Ne eivät pysy millään kiinni ja aina niitä saa olla vetämässä kiinni kun hypin ja juoksen. Siksi kai kerran leikkasin itselleni polkan, kun kuvittelin, että se jotenkin helpottaisi asiaa. No, ei helpottanut. Ainoastaan masensi kamalasti, kun menetin oman tavaramerkkini. Note to myself: älä leikkaa ikinä lyhyitä hiuksia uudelleen!

17. Okei, mulla kasvaa hiukset onneksi takaisin todella nopeasti. Tästä voit lukea hiuksistani lisää ja siitä, miten mua masensi ne pätkäistä lyhyeksi.

18. Olen täysin suomalainen, mutta sukujuuret tulevat jostain kaukaa venäjältä. Sieltä ilmeisesti tulevat silmäni, jotka ovat hieman vinon malliset ja aina sirrillään. Harvoin kukaan ulkomailla arvaa, että olen suomesta, vaikkakin olen ihan vaalea.

19. Olen ollut kiusattu nuorena, mutta myös aikuisiällä. Kaikesta on selvitty, mutta voin kertoa että se jättää todella pahat haavat. Toisten jatkuva tallominen maahan on kamalaa ja niitä sanoja ja tekoja ei koskaan unohda.

20. Mutta, uskon Karmaan. Ne ihmiset jotka ovat esimerkiksi minusta valehdelleet, tehneet pahaa ja satuttaneet minua ilman, että olen sitä ansainnut (eikai kukaan sellaisa ole ansainnut?) tulevat vielä saamaan omanlaisensa koston joltain korkeammalta voimalta.

21. Olen soittanut nuorempana yli neljä vuotta pianoa enkä osaa enää yhtään mitään. Ne olivat hyödylliset vuodet ne. :D

22. Olen todella herkkä. Jos jotain lähimmäistäni satutetaan tai näen, että johonkuhun mulle tärkeään ihmiseen sattuu, en saa sitä mielestäni. Viimeksi en nukkunut koko yönä, kun pikkuveljeläni oli paha olo baariyön jäljiltä. Haha, eli joo olen myös herkkä vähän typeristä syistä. Taisi olla veljen ihan oma moka, että hommasi pahan olonsa baarista, mutta… mullekkin tuli paha mieli hänen puolestaan :D

23. Olen TODELLA herkkä. Eilen mietin pitkälle yöhön, kun tajusin etten ollut laittanut Monnan kuvaa tähän koosteeseen viime vuodesta. Tuli paha mieli, koska en tahdo että kenellekään tulee sellainen olo etten välittäisi tai en arvostaisi. Moni muukin tärkeä kuva jäi siitä postauksesta pois ja alkoi harmitaa kaikkien heidän puolesta. Ainakin Monnan kohdalla voin korjata nyt vahingon. Tässä kuva tästä upeasta ystävästäni, kiitos kun ilmestyit mun elämääni <3

10807136_10152798694705351_800824346_n

24. Olen asunut viimeiseen kuukauden äidin sohvalla, sillä pääsemme uuteen kotiinmme vasta tällä viikolla. Jihaa, muutto!!! Oma koti <3 <3

25. Yksi lempiharrastuksistani on laskettelu. Olen lasketellut suksilla kuusivuotiaasta saakka, alpeilla pääosin.

26. En tykkää käyttää ulkona hanskoja. Lapsenakin laskettelin aina ilman hanskoja ja yhtään ei tullut kylmä. Niin tai sitten kädet oli niin jässää etten enää edes tuntenut niitä :D Hanskoja ei kuitenkaan voi käyttää, ne tuntuvat ikäviltä.

27. En ole opiskellut koskaan ennen muuta kuin käynyt lukion. Kävin senkin aikuislukiona työn ohessa. Uskonkin siis, etä työssään voi edetä niin pitkälle kun itse tahtoo, kunhan vain tekee kovasti työtä oppiakseen uutta ja on ahkera.

28. Olen itsevarma ja vahva nuori nainen, mutta sisältä välillä todella rikki. Tunnen liian vahvasti asioita ja koen olevani aivan liian herkkä huomaamaan miten pahasti ihmiset kohtelevat toisiaan. Ihmisten pahuus saakin mut usein voiman todella huonosti ja olen usein surullinen siitä mitä näen ympärillä tapahtuvan. En esimerkiksi voi ymmärtäää sellaisia ystävyksiä, jotka haukkuvat toisiaan selän takana. Mitä se sellainen ystävyys on?

29. Arvostan ihmisissä suoraselkäisyyttä, rehellisyyttä ja aitoutta. Näen nopeasti jos joku esittää ja yrittää näyttää olevansa jotain, mitä ei todellakaan ole.

30. Puhun todella paljon. Artikulaationi ei aina ole ihan parhaasta päästä ja en osaa välttämättä aina saada sanoja aivan oikeanlaisina ulos. Siksi rakastan kirjoittamista, koska saan miettiä rauhassa ja korjata sanomisiani. Live kontaktissa se kaikki on vaikempaa. Siksi kai puhunkin paljon, että puolet jutuista jää kuulijalta kuulematta ;)

31. Olen sairastanut syömishäiriötä yli kymmenen vuotta ja nykyään voin sanoa, että olen terve. Olen ollut jo pari vuotta enemmän ja vähemmän terveen puolella, mutta vielä parikymppisenä voin todella huonosti. Keho on ollut todella iso ongelma koko ikäni ja aloin tarkkailla syömisiäni kun olin noin 12 vuotias. Ehkä nuorempikin.

32. En enää koskaan tahdo keskittyä elämään vain laskemalla kaloreita tai miettimällä pelkkää ulkonäköäni. Moni tapahtuma nuoruudesta on unohtunut, koska olen miettinyt vain turhia asioita ja keskittynyt ulkonäköön. Nyt todella harmittaa menetetyt vuoteni.

DSC04812

33. Siivoaminen on kivaa, kivointa kuitenkin se järkkäily osuus siivoamista. Jos saisin valita nyt ammatin mitä tekisin, niin somistaisin mielelläni varakkaiden ihmisten hienoja koteja. Haha, köyhistelyt ei kelpaa. Esteettiset asiat tekevät hyvän olon ja nautin siitä, että asiat ovat järjestyksessä ja laitettu kauniisti esille.

34. Olen erittäin ihmisläheinen ihminen ja olen aina tahtonut olla kaikkien kaveri. En tahtoisi kenellekään pahaa ja musta on ollut aina ihanaa huomata, että iloisuudella saa paljon ihmisiä lähelleen. Kouluaikoina jo pidin bileitä koko koulun luokille ja tahdoin saada kaikki kaverit paikalle. Olen tässä tullut isääni, sillä hän on puhelias ja iloinen ihminen, jolle tutustuminen uusiin ihmisiin on aina ollut helppoa.

35. Vaikka tahdonkin olla kaikkien kaveri, niin ystäviä en tee helpolla. Tiedän, että vaadin ihmisuhteilta paljon ja tahdon täyden luottamuksen niiltä ihmisiltä, joita luen ystävikseni. Jos huomaan, että joku tahtoo tietentahtoen satuttaa minua tai yhteisiä ystäviämme, peräännyn nopeasti. Ystävyys on luottamusta, yhteinen ajattelumaailma ja kunnioitus toista kohtaan.

36. Tapasin nykyisen mieheni 2013 loppuvuonna ja ihastuin ihan kamalasti. Enkä edes huomannut sitä. Olin juuri ilmoittanut, etten enää koskaan seurustele, vaan aion olla ikuisesti yksin. Tästä voit itseasiassa läydä lukemassa tarinani suhteestamme. En tahdo enää koskaan olla ilman häntä. <3

IMG_8456

37. Rakastan raejuustoa, mutta yritän vieroittaa siitä itseni. Olen ymmärtänyt, että kun on 26 vuotias, voisi pikkuhiljaa alkaa syödä arkena jotain muutakin kuin kesoa suoraan purkista :D

38. Vaikka olen sosiaalinen ja todella ihmisläheinen, olen silti ollut pitkiä aikoja todella yksinäinen. Ptikäaikainen masennus nuorempana eristi ihmisistä ja uskoin vakaasti, että minua ei ole tarkoitettu kenenkään seuraan. Vaikka ylospäin näytin onnelliselta, en sitä ollut. Nykyään en koe koskaan olevani yksinäinen, sillä minulla on niin paljon ihmsiiä ympärillä ja tiedän olevani välitetty.

39. Aloitin kirjoittamaan blogia hetken päähänpistosta. Nimi juontaa alkunsa tutusta sanaparista, joka tuli ensimmäisenä mieleeni. Maailma on mielestäni sairaan kaunis, mutta alkaessani kirjoittamaan koin olevani vielä melko sairas itsekin. Syömishäiriö ei katoa hetkessä kenenkään mielestä, itselläkin paranemiseen meni vuosia.

40. Mulla tulee hedelmistä paha olo. Voin syödä banaaneja, greippiä ja ja muutamaa muuta hedelmää. Muista mulla tulee paha olo ja ällötys. :(

41. Vanhempani ovat eronneet kun olin noin 3 vuotias. Muistan siitä vain surua ja eron isästä. Onneksi meillä on kuitenkin aina ollut lämpimät välit koko suvun kesken ja vietämme esimerkiksi joulut koko porukka yhdessä. Kaikki mummit ja mummot sekaisin, isät ja äidit ja uudet vaimot ja kaikki :)

42. Jos mulla olisi yksi toive tässä maailmassa, niin poistaisin itsekkyyden ja muuttaisin sen tahdoksi auttaa muita. Kaikilla. Sillä katoaisi sodat, ja katoaisi kilpailu ihmisten välilä. Välillä tulen nimittäin todella surulliseksi, kun katson maailmaa ympärilläni ja näen vain itsekkyyttää ja kilpailua. Eikö elämä voisi olla enemmän nautintoja ja yhdessäoloa? Miksi pitää kilpailla siitä kukan on paras tai kuka on rikkain?

43. Menin ensimmäistä kertaa töihin, kun olin 14 vuotias. Leipomoon kakkuja koristelemaan. Jämähdin siihen samaiseen leipomoon kymmeneksi vuodeksi töihin, työtehtävät vaihtuivat vuosittain. Aika hujahti hetkessä ja pidin todella työstäni. Olen äärettömän kiitollinen yritykselle joka mut työllisti ja opetti kymmenessä vuodessa hirmu paljon. Kiitos Dani ja Jaana. Kiitos myös ihanat työkaverit. 

44. Olen työskennellyt mm. kondiittorina, tarjoilijana, sushikokkina, myymäläpäällikkönä ja toimistotyöntekijänä. Töitä olen tehnyt nyt jo yli 12,5 vuotta.

45. Olen 164 cm pitkä. Painan tällä hetkellä noin 59-61 kiloa.

46. Vielä kaksi vuotta sitten painoin 52 kiloa. Mitäs luulette, onko kaikki lisäpaino pelkkää rasvaa? ;)

DSC04829

47. Olen horoskoopiltani rapu. Jos uskot horoskooppeihin, kuten minä vähän uskon, niin olen täysin luonteenpiirteiltäni rapu. Herkkä, joskus pisteliäällä tuulella ja erittäin tunteellinen ja välittävä. Huomionkipeäkin kai joskus, mutta eikös me kaikki olla? ;)

48. Olen hyvä numeroissa. Jos en puhutusta asiasta muista mitään, niin numerot muistan aina. Vanhassa työpaikassani saatoin muistaa myynnit viikkojenkin jälkeen jokaiselta päivältä lähes sentin tarkkuudella. Ikävin puoli tässä on se, että muistan aina kaikkien ostosteni hinnat. Voin hyvin luetella vaatekaappini sisällön ja mitä mikäkin on maksanut… Kunpa voisinkin unohtaa! :D

49. En katso juurikaan telkkaria.

50. Okei, joihinkin sarjoihin olen jäänyt pahasti joskus koukkuun, kuten Dexter, Pako ja Orphan Black. Ja ne sarjat piti kaikkia katsoa kaudet alusta loppuun saakka HETI Netflixistä. Saatoin viettää muutaman tunnin sohvalla vain telkkaria tuijottaen.. :D

51. Sanoin että olen kärsimätön. En malta esimerkiksi katsoa helpolla leffaa loppuun vaan teen samalla aina jotain muuta. Siksi en ikinä muista leffoista mitään ja voisin katsoa ne varmaan seitsemän kertaa putkeen muistamatta juonta ulkoa. Eipähän tarvitse ostaa monia leffoja kun ne voi kaikki katsoa moneen kertaan :D

52. Olen työnarkomaani. Tahdon tehdä työtä josta pidän ja silloin kun olen kiinnostunut, myös viihdyn töissä 24/7. Vapaa-aika on tärkeää, mutta kun tekee oikeanlaista työtä, voi siitä myös nauttia.

53. Minulla on huonot hampaat. Juurihoito on tehty ekaa kertaa joskus nelivuotiaana, myöhemmin niitä on tehty muutamat lisää. Tiedän siis mitä on kun mitään ei saisi syödä ja reikiä tulee pelkästä sokeriin päin vilkaisusta. :D

54. Mua särkee hampaisiin kaikki kova ja pureskelu ei tunnu hyvältä. Jos syön näkkäriä, niin joudun kastella sen vedellä, jotta voin syödä sitä. Muuten hampaisiin koskee ihan kamalasti :D

55. Rakastan mereneläviä, sushia ja kaikkea raakaa kalaa.

56. Jos et tätä vielä tiennyt, niin rakastan myös kahvia. Voisin elää pelkällä kahvilla,  jos pitäisi valita yksi asia minkä saa pitää. <3

57. Olen ennen ollut todellinen sokerihiiri, mutta jotain on tapahtunut vanhetessani. Ennen elin pelkillä karkeilla ja nykyään en syö makeaa juuri ollenkaan. Ihme on tapahtunut.

58. En ole uskonnollinen, enkä kuulu kirkkoon. Uskon mahdollisesti johonkin korkeampaan voimaan, mutta en usko siihen, että on olemassa vain yksi jumala.

58. En pidä uudesta Sonyn puhelimestani ollenkaan ja ikävöin jo Iphoneani. Tein vrheen vaihtaessani uuteen, olisinhan mun pitänyt tietää, ettei applesta voi vaihtaa. Ensi viikolla on kuitenkin onnenpäivä: saan iphonen takaisin <3

59. Silmäni ovat eriparia. Toisesta näkyy vähän luomea, toisesta ei ollenkaan. Onneksi tämä ei ehkä näy kuvista, mutta itse kummastelen sitä peilistä joka päivä.

60. Olen tänään onnellinen. Vika päivä lomaa jäljellä ja kotiin on kiva palata levänneenä ja aurinkoa varastoon keränneenä. Nyt on D-vitamiini varastot täynnä ja jaksaa taas odotella kesää. Johon on muuten enää nelisen kuukautta aikaa, eiköhän se mene nopeasti  ;)

IMG_7486

Rentoa loppiaisen viettoa Suomeen! 

34 kommenttia artikkeliin ”60 faktaa minusta, tiesitkö kaikki nämä asiat?

 1. sarianna sanoo:

  Olipa moni kohta ihan kuin omasta suustani! Jännä juttu :D kiitos ihanasta blogistasi! Terveisin vakkari lukija

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Sarianna, kiva kun kävit kommentoimassa! :)

   Tykkää

 2. Nanna sanoo:

  Olipa mukava postaus, on aina kivaa lukea tällaisia faktoja bloggaajista, varsinkin koskien sellaisisia aihepiirejä, joita blogissa ei muuten niin käsiteltäisi :) Vaikutat kyllä niin symppikseltä, just sellaiselta tyypiltä, jonka kaveri varmaan melkein kuka tahansa haluaisi olla :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jei, kiva kuulla. Yllätyinkin miten paljon tästä tykättiin vaikka ajattelin alkuun sen olevan aivan liian pitkä :)

   Kaverina olen varmasti todella hyvä niile jotka musta pitävät, mutta ehkä en ihan jokaisen seuraan sovi. ;) Tarvitaan aina kaksi samantyyppistä ihmistä, koska veikkaan, että moni ei niin symppis tyyppi varmaan vihaisi tätä mun ikuista hymyilyä ja hehkuttamista :D Tullut todettua sekin pari kertaa.. :D

   Tykkää

 3. Elina sanoo:

  Ihana, ihana. :*
  Haaa ja toi hanskajuttu! Mäkin olen todella huono pitämään hanskoja kädessä ulkona. :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, joo vähän kumma juttu. Mikähän siinä tosiaan on, että ne hanskat pistää ahistamaan? :D

   Tykkää

 4. Hahaa, Applesta ei todellakaan voi vaihtaa ja määkin valitsisin kahvin jos joku valintatilanne olisi. =D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jes! Hyvä sinä, hyvä me! ;)

   Tykkää

 5. Taru sanoo:

  Onnea uudesta työstä! :) Arvasinkin että pian löydät jotain uutta itsellesi!! Kerro opiskeluistasi lisää, olen miettinyt paljon samaa tutkintoa. Olisi hienoa lukea siitä sun kertomanasi. :)

  Mukavaa loppulomaa!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Taru!! <3 Kerron varmasti lisää, lupaan tehdä niin piakkoin :)

   Tykkää

 6. Anni-Mari Haverinen sanoo:

  Voi miten kiva postaus! Olet ihan hurjan kaunis ja vaikutat erittäin kauniilta sisältäpäinkin!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos <3

   Tykkää

 7. Rita sanoo:

  Hahaa mäkin vaihdoin IPhonesta sonyyn ja äkkiä takasin! :D Onnea uudesta ja mieluisesta työstä! Tää on ihana tää sun blogi!!! :)
  Terkuin vakkarilukija

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitoskiitoskiitos :)) Ja hei, iphoneikävä on niin luja, että en kohta enää kestä odottaa!! :)

   Tykkää

 8. Tessa sanoo:

  Kiva postaus, meni mukavasti iso kahvikuppi tätä lukiessa. Saako toivoa postausta siitä millainen olit nuorena ja sellaisen ennen ja nyt jutun? Teit joskus aikoja sitten mutta ehkä ajatus on taas muuttunut?

  Kiitos täältäkin kivasta blogista. Olipa meissä paljon yhtäläisyyksiä. :) Olett huippu!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Moi Tessa, voin tottakai tehdä. Luonnoksissa on itseasiassa sellainen ennen ja nyt juttu! Tuloillaan siis piakkoin, samoin kuten parina viime vuonnakin!

   Kiitos kovasti kehuista, olipa kauniisti sanottu :)

   Tykkää

 9. Weera sanoo:

  Taas kerran niin ihana ja iloinen Marissa! <3 Aika monta juttua tiesinkin, mutta joukossa oli myös uusia juttuja. Kiva postaus! :) Ja kivaa kun tuut jo kohta Suomeen, nähdään pian!

  http://weerabettina.blogspot.com

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   <3 Ihana sinä! Pian toivottavasti nähdään :)

   Tykkää

 10. Karoliina sanoo:

  Ihana Marissa! :D <3 En tosiaan tiennyt näitä kaikkia juttuja, mutta osan kylläkin! :) Hauska postaus!! Ja ihanaa, että pääsette muuttamaan tällä viikolla ja uusi duunikin alkaa pian!! Kuulosti kyllä niin sulle sopivalta! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Sinäkin oot, <3

   Tykkää

 11. Sanna sanoo:

  Muutama päivä sitten tulin pitkästä aikaa lukemaan blogiasi, ja jäin heti taas koukkuun. ;) Täytyy yrittää pikkuhiljaa lukea kaikkia vanhempiakin postauksia, jotka ovat jääneet lukematta! Tämä oli kiva postaus, jossa oli paljon jo tuttua, mutta jotain uuttakin. Toi ”ikuisesti sinkku”-postauskin oli ihana, ihania kuvia!! <3 Ja mielettömän hienoja kuvia olet lisäillyt tänne myös matkaltasi! Kuten joku tuolla aiemmin sanoikin, vaikutat todellakin sellaiselta ihmiseltä, jonka jokainen haluaisi ystäväkseen! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jes, koukutettu lukija! ;) Toivottavasti se koukku pysyy myös, niin saan pidettyä teidät tällä mun seurana :)

   Kiitos sullekin ihanista kehuista. Juuri tuossa aiemminkin kommentoin, että uskon olevani kyllä hyvä ja luotettava ystävä, mutta tuskin ihan jokaiselle sopiva. Moni ei musta pidä, koska olen aivan liian erilainen. Hyvä niin, koska pitäähän meille kaikille löytyi tarpeeksi omanlaisiamme ystäviä :)

   Tykkää

 12. Elisa n sanoo:

  Tämä oli kyllä todella kiva postaus<3. Uusia asioita ilmeni ja huippu hienoa, että olet löytänyt uuden työn:) Tuo kohta noista hanskojen käyttämisestä ja toinen tuo numeroitten hyvä muistaminen oli aika hauskoja kohtia:D Ihmettelen suuresti miten sinä pystyt olemaan ilman hanskoja varsinkin näin talvisin ja että miten voit muistaa noin hyvin tuotteitten hinnat:DD Hassua! Siis mitä? Teidän reissu on jo päätöksissä? Vastahan te sinne lähditte:) Mihin on taas kaksi viikkoa hurahtannut? Huh! Äkkiä tämä aika menee.. Huikea reissu teillä on kyllä ollut kertomasi mukaan ja tervetuloa taas kotisuomeen:) Täälä on sitä lunta ja pakkasta kuten toivoitkin olevan palattuasi;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Niinpä, vastahan lähdin reissuun ja nyt olen jo kotona. Kauhean nopeasti menee tuollaiset aurinkolomat… Loskakelit taas tuntuu kestävän ihan ikuisesti :D

   Lunta ei ole paljoa, mutta ehkä sitä taas pian tulee takasin. Ihanaa, kun te muistatte asioita joita olen kertonut ja pistätte mieleen mun toiveitani. Tulipa tästä sun kommentistasi hyvä mieli. Ihanaa loppuviikkoa Elisa! :)<3

   Tykkää

   1. Elisa n sanoo:

    Anteeksi, en tiennytkään että siellä etelässä helsingin seudulla ei ookkaan niin paljoa lunta. Äskettäin näin muutaman instagram kuvan,josta asian huomasin. Täällä pohjoisempana on niin ihanan talvisen näköistä ja PALJON lunta

    Tykkää

    1. Marissa sanoo:

     Hih, mutta kyllä se lumi varmasti sieltä tulee!! Enköhän hetken kestä loskaakin :)) Onneksi sulla on enempi lunta, pysyy mieli virkeempänä kun on vähän valosampaa :)

     Tykkää

 13. Linda sanoo:

  Ihana!!!! :D nyt mä vasta tajusinkin, kuinka paljon meillä onkaan yhteistä ja miksi tunnenkin sellaista hengenheimolaisuutta sua kohtaan ;) …mä en muuten myöskään malta kattoa leffoja loppuun… liian pitkiä, mutta kuten sanoit, se on hyvä kun muutama leffa riittää koko vuodeksi :D Haleja <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hahaa, ai nyt vasta?? Siis mähän oon tiennyt aina, että ollaan ku kaks marjaa liianki monissa asioissa ;) Ehkä nyt vasta myönsit sen itselles <3 khehehe.

   Haleja takasin paluupostissa <3

   Tykkää

 14. Anniina sanoo:

  Pakko kompata edellisiä eli kerrassaan ihana ja rehellinen postaus! :) Vaikutat aidosti todella symppikseltä, mutta samalla myös rohkealta, kun kerrot myös elämäsi kipeämmistä tapauksista. Tosiaan aika uutena lukijana oli mukava lukea tätä postausta, kiitos :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos ja tosi kiva jos tykkäsit. Uusia lukijoita ajattelinkin tässä kaikkein eniten :)

   Tykkää

 15. Outi Karita sanoo:

  Onnittelut työpaikasta! :)
  Ihan hymyilytti näitä lukea, jäin aamulla ihan koukkuun, mutta oli pakko lopettaa kesken kun työt kutsui :D

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voi ihana Outi! Kiitos :) <3

   Tykkää

 16. Jonnaajon sanoo:

  Siis multa oli mennyt tää ihan ohi ja tulin niin hyvälle mielelle tän lukiessani! Vaikutat niin mahtavalta tyypiltä! :) Päivä päivältä oon vaan vakuuttuneempi siitä, että meidän pitää tavata joskus! Yllätyin kuinka moneen kohtaan pystyin samaistuun, mutta leffat katson aina loppuun ;D vaikka väkisin. Kaikki kohdat, jotka käsitteli ihmisten kanssa tekemisissä oloa, olivat kuin omasta elämästäni. Hassua! Minäkin olen muuten rapu horoskoopiltani :D Kiitos tästä faktapaketista.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No multa on mennyt sun kommentti aivan ohi!! Nyt vasta huomasin miten kivasti tänne on joku ihana Jonna kirjoittanut!! :) <3 Kiitos kauniista sanoista. Pitää kyllä törmätä heti kun kiireet muutolta hellittää. Laitan pian sulle viestiä! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: